نمایش نتایج 1 تا 9 از 9

نام تاپیک: کنترل ورودی یک پورت سخت افزاری با ویندوز سرویس

  1. #1
    کاربر دائمی آواتار رامین مرادی
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1389
    محل زندگی
    آذربایجان
    پست
    1,961

    Question کنترل ورودی یک پورت سخت افزاری با ویندوز سرویس

    وقت بخیر دوستان. یه سوالی داشتم به نظرتون میشه یک ویندوز سرویسی نوشت که بشه یک ورودی خاص رو کنترل کرد؟ مثلا پورت com یا پورت یو اس بی؟
    اگه امکانش هست دنبال چی مطلبی باشم تا بتونم همچین چیزی رو یاد بگیرم؟
    مد نظم این هست که بجای طراحی یک برنامه که همیشه باز باشه و ورودی اون پورت که یک رشته هست و اینکه نشانگر رو یک تسکت باشه ، بشه با ویندوز سرویس گرفت و مثلا در یک فایل متنی ذخیره کرد.

  2. #2
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    خرداد 1391
    محل زندگی
    ایران
    پست
    372

    نقل قول: کنترل ورودی یک پورت سخت افزاری با ویندوز سرویس

    نقل قول نوشته شده توسط رامین مرادی مشاهده تاپیک
    وقت بخیر دوستان. یه سوالی داشتم به نظرتون میشه یک ویندوز سرویسی نوشت که بشه یک ورودی خاص رو کنترل کرد؟ مثلا پورت com یا پورت یو اس بی؟
    اگه امکانش هست دنبال چی مطلبی باشم تا بتونم همچین چیزی رو یاد بگیرم؟
    مد نظم این هست که بجای طراحی یک برنامه که همیشه باز باشه و ورودی اون پورت که یک رشته هست و اینکه نشانگر رو یک تسکت باشه ، بشه با ویندوز سرویس گرفت و مثلا در یک فایل متنی ذخیره کرد.
    شما برنامه ای که همیشه در حال اجرا باشه و ورودی پورت مورد نظر را در یک فایل متنی ذخیره کنه رو ساختی ؟؟؟

    اگه بله ، سورسش رو ارسال کنید ، بررسی کنیم و تبدیل به ویندوز سرویسش کنیم.

  3. #3
    کاربر دائمی آواتار رامین مرادی
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1389
    محل زندگی
    آذربایجان
    پست
    1,961

    نقل قول: کنترل ورودی یک پورت سخت افزاری با ویندوز سرویس

    نه هنوز ایجاد نکردم . یه ایده بود. ولی در اسرع وقت میفرستم

  4. #4
    کاربر دائمی آواتار رامین مرادی
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1389
    محل زندگی
    آذربایجان
    پست
    1,961

    نقل قول: کنترل ورودی یک پورت سخت افزاری با ویندوز سرویس

    خب من با استفاده از کدهای زیر رو تونستم پورت کام رو باز کنم و داده ارسال و دریافت کنم
    حالا چطوری میشه قسمت دریافت رو به صورت ویندوز سرویس پیاده سازی کرد؟


    string StrRecieve;
    public Form1()
    {
    InitializeComponent();
    }


    private void Form1_Load(object sender, EventArgs e)
    {


    }
    private void DisplayText(object sender, EventArgs e)
    {
    textBox2.AppendText(StrRecieve);
    }
    private void button1_Click(object sender, EventArgs e)
    {
    serialPort1.DataBits = 8;
    serialPort1.Parity = Parity.None;
    serialPort1.StopBits = StopBits.One;
    serialPort1.BaudRate = 9600;
    serialPort1.PortName = "COM1";
    serialPort1.Open();
    }


    private void serialPort1_DataReceived(object sender, SerialDataReceivedEventArgs e)
    {
    string StrRecieve;
    StrRecieve = serialPort1.ReadExisting();
    this.Invoke(new EventHandler(DisplayText));
    }


    private void button2_Click(object sender, EventArgs e)
    {
    serialPort1.WriteLine(textBox1.Text);
    }


    private void button3_Click(object sender, EventArgs e)
    {
    serialPort1.Close();
    }


  5. #5
    کاربر دائمی آواتار رامین مرادی
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1389
    محل زندگی
    آذربایجان
    پست
    1,961

    نقل قول: کنترل ورودی یک پورت سخت افزاری با ویندوز سرویس

    دوستان نظر خاصی ندارن؟

  6. #6
    کاربر دائمی آواتار رامین مرادی
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1389
    محل زندگی
    آذربایجان
    پست
    1,961

    نقل قول: کنترل ورودی یک پورت سخت افزاری با ویندوز سرویس

    من به یه مطلب مشابهی رسیدم. فقط ممنون میشم برام تحلیل کنید. لطفا لینک زیر رو بخونید
    https://social.msdn.microsoft.com/Fo...=csharpgeneral

  7. #7

    نقل قول: کنترل ورودی یک پورت سخت افزاری با ویندوز سرویس

    با سلام دوست عزیز، شما قبلا ویندوز سرویس نوشتی؟ با ویندوز سرویس اشنایی داری آیا؟ اگر نه به نظرم بهتره برین مفهوم و مکانیسم کدنویسی و کارکرد ویندوز سرویس رو یادبگیرین چیز سختیم نیس، در حد 4-5 تا متده که باید کداتونو حسب مورد اونجا بنویسین، تو پست چهارم شما ذکر کردین که کدارو پیدا کردین و موفق به انجام عملیات دلخواهتون هم شدین، پس فقط میمونه همون کدارو داخل متد OnStart بنویسین و یا بسته به نیازتون به تایمر بذارین و داخل OnTick ش کداتون رو پیست کنین

    همین چیز خاصی نیس، مگر اینکه شما مشکل دیگه ای داشته باشین

  8. #8
    کاربر دائمی آواتار رامین مرادی
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1389
    محل زندگی
    آذربایجان
    پست
    1,961

    نقل قول: کنترل ورودی یک پورت سخت افزاری با ویندوز سرویس

    نقل قول نوشته شده توسط mr.sirwan مشاهده تاپیک
    با سلام دوست عزیز، شما قبلا ویندوز سرویس نوشتی؟ با ویندوز سرویس اشنایی داری آیا؟ اگر نه به نظرم بهتره برین مفهوم و مکانیسم کدنویسی و کارکرد ویندوز سرویس رو یادبگیرین چیز سختیم نیس، در حد 4-5 تا متده که باید کداتونو حسب مورد اونجا بنویسین، تو پست چهارم شما ذکر کردین که کدارو پیدا کردین و موفق به انجام عملیات دلخواهتون هم شدین، پس فقط میمونه همون کدارو داخل متد OnStart بنویسین و یا بسته به نیازتون به تایمر بذارین و داخل OnTick ش کداتون رو پیست کنین

    همین چیز خاصی نیس، مگر اینکه شما مشکل دیگه ای داشته باشین
    ممنون بابتن نظر مفیدتون. نمیخوام همینجوری برم سمت کد نویسیش. مد نظرم اول یادگپیری بعد اجراش هست.
    مسائلی که نیاز دارم اینه من با پورت ارتباط برقرار کردم و تو متد استارت سرویس نوشتم خب. اگه یه موقع پورت من از سیستم جدا شد. مثلا طرف کابل رو جدا کرد آیا امکان داره سرویس با خطا روبه رو بشه و متوقف بشه؟ یا راهی هست(متدهای کنترل خطاش چیه که بشه پیش بینی کرد.کلا تو ویندوز سرویس این اولین تجربمه. دوس دارم همینطوری نرم سر کد نویسی)

  9. #9

    نقل قول: کنترل ورودی یک پورت سخت افزاری با ویندوز سرویس

    یه سر به این لینک بزنین مشابه مشکل شماس، ببینین کمکی میکنه
    https://stackoverflow.com/questions/...-gets-unplugge

تاپیک های مشابه

  1. پاسخ: 8
    آخرین پست: یک شنبه 12 خرداد 1398, 23:49 عصر
  2. مشکل با یک قفل سخت افزاری
    نوشته شده توسط hamid-nice در بخش Access
    پاسخ: 8
    آخرین پست: پنج شنبه 05 اردیبهشت 1392, 23:40 عصر
  3. حرفه ای: ارتباط با پورت سخت افزاری
    نوشته شده توسط علیرضا حسن زاده در بخش ASP.NET Web Forms
    پاسخ: 9
    آخرین پست: چهارشنبه 25 فروردین 1389, 21:59 عصر
  4. مشکل با قفل سخت افزاری در ویندوز xp
    نوشته شده توسط novin25 در بخش Foxpro
    پاسخ: 3
    آخرین پست: چهارشنبه 25 فروردین 1389, 10:48 صبح

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •