نمایش نتایج 1 تا 4 از 4

نام تاپیک: مشکل با dropdown ویجت active form

  1. #1

    مشکل با dropdown ویجت active form

    اقا این تو activeform خاصیتی که dropdown‌هست یک ویژگی داره به نام prompt که یک رشته خالی بر میگردونه دستا بیس منم باید اینتیجر بگیره و به جای "" باید 0 بگیره این رو کاریش میشه کرد؟

  2. #2
    کاربر تازه وارد آواتار hmkhafan
    تاریخ عضویت
    فروردین 1391
    محل زندگی
    اصفهان
    پست
    59

    نقل قول: مشکل با dropdown ویجت active form

    سلام
    در حقیقت وقتی چیزی انتخاب نشه خالی برمیگردونه نه رشته خالی، شما توی دیتابیست مقدار دیفالت رو برای این فیلد 0 در نظر بگیر تا زمانی که هیچی انتخاب نشد 0 ذخیره بشه اگر هم انتخاب بشه که مقدارش ذخیره میشه توی دیتابیس.

  3. #3

    نقل قول: مشکل با dropdown ویجت active form

    این کارو کردم ولی ارور میداد چون null که برای فیلد integer پاس بشه خوب معمولا ارور باید بده که داشت میداد منم به جای این کارا این کارو کردم با استفاده از befor save نوشتم در صضورتی که null پاس داده شده تو دیتا بیس صفر رو ذخیره کنه

  4. #4

    نقل قول: مشکل با dropdown ویجت active form

    سلام دوست عزیز
    شاید بتونی با یه تابع تو مدلت این مشکل رو حل کنی :

    public static function getZero($id=null)
    {
    if(is_null($id))
    return 0;
    else
    return $id
    }


    بعد تو _form میتونی اینطوری فراخوانی کنی

    <?= $form->field($model, 'myField')->textInput(\app\models\myModel::getZere()) ?>

تاپیک های مشابه

  1. مشکل با dropdown
    نوشته شده توسط forestasphalt در بخش PHP
    پاسخ: 6
    آخرین پست: پنج شنبه 16 آذر 1391, 12:22 عصر
  2. سوال: مشکل با dropdown
    نوشته شده توسط helia64 در بخش ASP.NET Web Forms
    پاسخ: 7
    آخرین پست: سه شنبه 03 مرداد 1391, 08:16 صبح
  3. مشکل با dropdown list
    نوشته شده توسط esm4150 در بخش ASP.NET Web Forms
    پاسخ: 2
    آخرین پست: چهارشنبه 29 دی 1389, 09:56 صبح
  4. سوال: مشکل با DropDown در کومبو باکس
    نوشته شده توسط isaac191 در بخش برنامه نویسی در 6 VB
    پاسخ: 2
    آخرین پست: شنبه 09 آبان 1388, 16:17 عصر
  5. مشکل با Dropdown list
    نوشته شده توسط mehdi58 در بخش ASP.NET Web Forms
    پاسخ: 16
    آخرین پست: جمعه 01 اردیبهشت 1385, 07:07 صبح

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •