نمایش نتایج 1 تا 2 از 2

نام تاپیک: دستوری برای اینکه یه حرف الفبا رو به حرف بعدیش در الفبا تبدیل کنه!

  1. #1
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    اسفند 1387
    محل زندگی
    اصفهان
    پست
    301

    دستوری برای اینکه یه حرف الفبا رو به حرف بعدیش در الفبا تبدیل کنه!

    دستوری وجو داره که حروف الفا رو یکی به جلو ببره؟؟ مثلا A رو بکنه B یا B رو بکنه C، یا C رو بکنه D ...

  2. #2
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    خرداد 1391
    محل زندگی
    ایران
    پست
    372

    نقل قول: دستوری برای اینکه یه حرف الفبا رو به حرف بعدیش در الفبا تبدیل کنه!

    نقل قول نوشته شده توسط A_1397 مشاهده تاپیک
    دستوری وجو داره که حروف الفا رو یکی به جلو ببره؟؟ مثلا A رو بکنه B یا B رو بکنه C، یا C رو بکنه D ...
    دو تا تکست باکس و یک دکمه روی فرم قرار بده و این کدها رو اضافه کن
    هرچی وارد کنی ، بعدیش رو نشون میده

    Private Function NextChr(txt As String) As String
    If txt.Length = 1 Then
    Dim n As Integer = AscW(txt)
    Return ChrW(n + 1)
    Else
    Return txt
    End If
    End Function

    Private Sub Button1_Click(sender As Object, e As EventArgs) Handles Button1.Click
    TextBox2.Text = NextChr(TextBox1.Text)
    End Sub


تاپیک های مشابه

  1. پاسخ: 0
    آخرین پست: دوشنبه 03 تیر 1392, 13:02 عصر
  2. برای اینکه یه برنامه نویس حرفه ای ++C & C بشیم تا چه حد به دانش ریاضی نیاز داریم؟
    نوشته شده توسط saeed-71 در بخش برنامه نویسی با زبان C و ++C
    پاسخ: 2
    آخرین پست: چهارشنبه 20 اردیبهشت 1391, 00:07 صبح
  3. سوال: چطور پسورد یه فایل acces رو به دست بیارم؟
    نوشته شده توسط morrning در بخش Access
    پاسخ: 1
    آخرین پست: پنج شنبه 16 اردیبهشت 1389, 18:29 عصر
  4. چطور میتونم یه تاریخ میلادی رو به شمسی تبدیل کنم
    نوشته شده توسط yussof در بخش مباحث عمومی دلفی و پاسکال
    پاسخ: 2
    آخرین پست: سه شنبه 07 مرداد 1382, 17:33 عصر

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •