نمایش نتایج 1 تا 6 از 6

نام تاپیک: نادیده گرفتن سازنده باپارامتر در کنترلر

  1. #1

    Question نادیده گرفتن سازنده باپارامتر در کنترلر

    با سلام و ادب.

    Capture.JPG

    لازم به ذکر است که چندین بار ارتباطات بین قسمتهای مختلف را چک کردم یا روی پروژه ای که درست کار می کرد امتحان کردم( وقتی اضافه تر از آن موجودیتهایی که قبلا بوده و پروژه درست کار می کرده، موجودیت جدیدی را اضافه می کنم و حالا کلاسها و ارتباطات مربوط به معماری سه لایه ی اون)، در قسمتی که Viewbag را مقداردهی می کنم با مشکل زیر مواجه می شم.
    Capture1.JPG
    با دیباگ کردن فهمیدم که درواقع اصلا وارد بدنه سازنده با پارامتر نمی شه و به پیشنهاد خودش، یه سازنده بدون پارامتر تعریف کردم که مسلم و بدیهیه که هیچ تاثیری در رفع خطا نداشت. خواهش می کنم راهنماییم کنید خیلی وقته درگیرشم..

  2. #2

    نقل قول: نادیده گرفتن سازنده باپارامتر در کنترلر

    شما دارید از Constructor Injection استفاده میکنید.
    از چه IOC Container ای برای Dependency Injection استفاده میکنید ؟

  3. #3

    نقل قول: نادیده گرفتن سازنده باپارامتر در کنترلر

    از Autofac استفاده می کنم.
    یکسری سرچ هم کردم و آدرس زیر رو پیدا کردم که مشکلش مشابه مشکل فعلی منه. اما راه حل ارائه شده رو امتحان کردم اما باعث رفع مشکل نشد!!!

    https://stackoverflow.com/questions/...sed-and-throws

  4. #4

    نقل قول: نادیده گرفتن سازنده باپارامتر در کنترلر

    اگر IoC Container به درستی تنظیم شده باشه وارد سازنده میشه. نیازی به تعریف سازنده نیست.
    برای تست و بررسی مشکل می توانید به صورت دستی در سازنده ی کلاس menuService را نمونه سازی کنید .

  5. #5

    نقل قول: نادیده گرفتن سازنده باپارامتر در کنترلر

    برای تست و بررسی مشکل می توانید به صورت دستی در سازنده ی کلاس menuService را نمونه سازی کنید .
    میشه لطف کنید مثال بزنید؟ منظورتون رو درست متوجه نشدم!

  6. #6
    کاربر دائمی آواتار ali_md110
    تاریخ عضویت
    فروردین 1385
    محل زندگی
    شیراز
    پست
    1,181

    نقل قول: نادیده گرفتن سازنده باپارامتر در کنترلر

    اگر اینترفیس شما IMenuService باشه و کلاس پیاده سازی کنندش MenuService باشه
    بدینصورت بصورت دستی وهله سازی کنید

    private readonly IMenuService _menuService
    _menuService= new MenuService()
    ;

تاپیک های مشابه

  1. سوال: نادیده گرفتن space و حرف آ=ا در هنگام جستجو
    نوشته شده توسط reza4359 در بخش C#‎‎
    پاسخ: 0
    آخرین پست: یک شنبه 07 آذر 1395, 16:47 عصر
  2. سوال: نادیده گرفتن کامنت یا توضیح در خواندن فایل C#‎
    نوشته شده توسط تبسم ساینا در بخش C#‎‎
    پاسخ: 3
    آخرین پست: شنبه 11 بهمن 1393, 15:25 عصر
  3. پاسخ: 6
    آخرین پست: سه شنبه 27 فروردین 1392, 05:38 صبح
  4. سوال: نادیده گرفتن سایز صفحه در هنگام پرینت
    نوشته شده توسط atiyehmaleki در بخش گزارش سازی با Crystal Report
    پاسخ: 1
    آخرین پست: سه شنبه 19 آبان 1388, 18:25 عصر
  5. سوال: نادیده گرفتن اطلاعات تکراری در فیلد کلید اصلی
    نوشته شده توسط merlin69 در بخش SQL Server
    پاسخ: 2
    آخرین پست: جمعه 15 آبان 1388, 18:21 عصر

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •