نمایش نتایج 1 تا 17 از 17

نام تاپیک: فیلتر فاصله در نام فایل openfiledialog در vb.net

  1. #1

    فیلتر فاصله در نام فایل openfiledialog در vb.net

    با سلام و درود

    تو پروژه ام openfiledialog ، دکمه و تکست باکس هست

    از طریق دکمه openfiledialog بعد از انتخاب فایل، نام و مسیر فایل در تکست باکس ذخیره میشه . حالا میخوام اون مسیری که دایرکتوری و نام فایل فاصله داشته باشه به کاربر خطا نشون بده که فاصله وجود داره و فایل انتخاب نشه یا اینکه فاصله ها رو اصلاح کنه.(بنده روی پروژه ای که کار میکنم نیازه که مسیر و نام فایل بدون فاصله باشه)

    از چه دستوری برای فیلتر کردن فاصله در نام فایل و دایرکتوری باید استفاده کنم

    در این مورد جستجو کردم به نتیجه نرسیدم

    راهنمایی لطفا

  2. #2

    نقل قول: فیلتر فاصله در نام فایل openfiledialog در vb.net

    دوست عزیز شما میتونید بعد از گرفتن آدرس و قبل از ذخیره سازی مقدار فاصله رو Replace کنید و از بین ببرید
    موفق باشید

  3. #3

    نقل قول: فیلتر فاصله در نام فایل openfiledialog در vb.net

    نقل قول نوشته شده توسط hamidrezax1 مشاهده تاپیک
    دوست عزیز شما میتونید بعد از گرفتن آدرس و قبل از ذخیره سازی مقدار فاصله رو Replace کنید و از بین ببرید
    موفق باشید
    بنده هم دنبال replace نام فایل هستم ولی اینجا یک مشکلی هست اینکه محصول ما عمومی هست اختلالی در دایرکتوری های کاربر ایجاد نمیکنه؟ مثلا یکی میخواد نام فایل یا دایرکتوریش فاصله داشته باشه اونوقت چی؟اونوقت ما بر خلاف دلخواه کاربر نام فایلش رو عوض میکنیم

    همینطور در صورت مقدور دستور replace رو قرار بدید

    سپاس از شما

  4. #4

    نقل قول: فیلتر فاصله در نام فایل openfiledialog در vb.net

    ببینید شما با این کار جلوی خواسته های کاربر رو می گیرید و نتیجه اون چیزی میشه که شما میخواهید نه کاربر(بعضی وقتها لازمه)اما درستور
    Me.TextBox1 .Text =Me.TextBox1 .Text .Replace (" ","")

  5. #5

    نقل قول: فیلتر فاصله در نام فایل openfiledialog در vb.net

    نقل قول نوشته شده توسط hamidrezax1 مشاهده تاپیک
    ببینید شما با این کار جلوی خواسته های کاربر رو می گیرید و نتیجه اون چیزی میشه که شما میخواهید نه کاربر(بعضی وقتها لازمه)اما درستور
    Me.TextBox1 .Text =Me.TextBox1 .Text .Replace (" ","")
    این دستور فقط نام فایل رو در تکست باکس عوض میکنه و فرقی به حال آدرس اصلی و نام اصلی فایل نداره و موقع اجرای دستور ما خطای نشناختن آدرس فایل در پی سی میشه

    به عبارتی نام اصلی فایل رو عوض نمیکنه و فقط نام فایل رو در تکست باکس اصلاح میکنه و این به درد نمیخوره

  6. #6
    کاربر دائمی آواتار ROSTAM2
    تاریخ عضویت
    اسفند 1390
    محل زندگی
    فارس
    پست
    1,636

    نقل قول: فیلتر فاصله در نام فایل openfiledialog در vb.net

    حالا چرا نبايدفاصله داشته باشه ؟

  7. #7

    نقل قول: فیلتر فاصله در نام فایل openfiledialog در vb.net

    نقل قول نوشته شده توسط ROSTAM2 مشاهده تاپیک
    حالا چرا نبايدفاصله داشته باشه ؟
    رفرنسی که ما برای اجرای دستور برای کار روی دستگاه استفاده میکنیم به نام فایل و فولدر حساسه و اگه نام و یا پوشه فاصله داشته باشه به عنوان دستور میشناسه نه به عنوان آدرس یا نام فایل ...

  8. #8
    کاربر دائمی آواتار ROSTAM2
    تاریخ عضویت
    اسفند 1390
    محل زندگی
    فارس
    پست
    1,636

    نقل قول: فیلتر فاصله در نام فایل openfiledialog در vb.net

    نقل قول نوشته شده توسط ILYA20 مشاهده تاپیک
    رفرنسی که ما برای اجرای دستور برای کار روی دستگاه استفاده میکنیم به نام فایل و فولدر حساسه و اگه نام و یا پوشه فاصله داشته باشه به عنوان دستور میشناسه نه به عنوان آدرس یا نام فایل ...
    شايد دستورالعمل مقدار آدرس داشته باشه تست كن( مقادير فاصله دار مثل آدرس بايد درون دابل كوتيشن قرار بگيره )
    يعني براي آدرس از تابع
    Chr(34)
    استفاده كن

  9. #9

    نقل قول: فیلتر فاصله در نام فایل openfiledialog در vb.net

    نقل قول نوشته شده توسط ROSTAM2 مشاهده تاپیک
    شايد دستورالعمل مقدار آدرس داشته باشه تست كن( مقادير فاصله دار مثل آدرس بايد درون دابل كوتيشن قرار بگيره )
    يعني براي آدرس از تابع
    Chr(34)
    استفاده كن
    ما الا چطوری میتونیم به هنگام انتخاب فایل در openfiledialog ،فایل ها و دایرکتوری های فاصله دار رو فیلتر کنیم و کاربر نتونه انتخاب کنه و یه مسیج نشون بده که نام فایل یا پوشه فاصله داره .

  10. #10
    کاربر دائمی آواتار ROSTAM2
    تاریخ عضویت
    اسفند 1390
    محل زندگی
    فارس
    پست
    1,636

    نقل قول: فیلتر فاصله در نام فایل openfiledialog در vb.net


    Dim Result AS DialogResult
    Dim OFD As New OpenFileDialog With {.Filter = "All Files|*.*"}
    With OFD
    Restart: Result = .ShowDialog(Me)
    If Result =Cancel Then Exit Sub
    If Io.Path.GetFileNameWithoutExtension(.FileName).Con tains(Space(1)) Then
    MsgBox ("پيام خطا...")
    GoTo Restart
    End If
    End With
    آخرین ویرایش به وسیله ROSTAM2 : دوشنبه 24 مهر 1396 در 14:00 عصر دلیل: ........

  11. #11

    نقل قول: فیلتر فاصله در نام فایل openfiledialog در vb.net

    نقل قول نوشته شده توسط ROSTAM2 مشاهده تاپیک

    Dim Result AS DialogResult
    Dim OFD As New OpenFileDialog With {.Filter = "All Files|*.*"}
    With OFD
    Restart: Result = .ShowDialog(Me)
    If Result =Cancel Then Exit Sub
    If Io.Path.GetFileNameWithoutExtension(.FileName).Con tains(Space(1)) Then
    MsgBox ("پيام خطا...")
    GoTo Restart
    End If
    End With
    سلام ممنون از شما

    برای خط زیر ارور میده


  12. #12
    کاربر دائمی آواتار ROSTAM2
    تاریخ عضویت
    اسفند 1390
    محل زندگی
    فارس
    پست
    1,636

    نقل قول: فیلتر فاصله در نام فایل openfiledialog در vb.net

    خوب اون كلمه Contains فاصله افتاده بين حروفش درستش كن.

  13. #13

    نقل قول: فیلتر فاصله در نام فایل openfiledialog در vb.net

    نقل قول نوشته شده توسط ROSTAM2 مشاهده تاپیک
    خوب اون كلمه Contains فاصله افتاده بين حروفش درستش كن.
    ببخشید هواسم نبود بله خطا رفع شد ولی برای cancel خطا میگیره و وقتی متدش رو generate میکنم رفع میشه ولی موقع اجرا متدش رو خطا میگیره

  14. #14

    نقل قول: فیلتر فاصله در نام فایل openfiledialog در vb.net

    update

  15. #15

    نقل قول: فیلتر فاصله در نام فایل openfiledialog در vb.net

    بجای CANCEL باید از عبارت "vbCancel" استفاده میکردیم کلا گیج کرده بود منو

    مشکل حل شد سپاس از راهنمایی دوستان

  16. #16

    نقل قول: فیلتر فاصله در نام فایل openfiledialog در vb.net

    دوستان عزیز با این روش فقط نام فایل رو بررسی میکنه در صورتی که بخوایم هم نام فایل و هم نام پوشه را بررسی کنه باید از چه دستوری استفاده کنیم ؟

  17. #17
    کاربر دائمی آواتار ROSTAM2
    تاریخ عضویت
    اسفند 1390
    محل زندگی
    فارس
    پست
    1,636

    نقل قول: فیلتر فاصله در نام فایل openfiledialog در vb.net

    IF FileNAme.Contains(Space(1)) Then ...

تاپیک های مشابه

  1. نوشتن فایل text در VB.Net
    نوشته شده توسط zehs_sha در بخش VB.NET
    پاسخ: 2
    آخرین پست: سه شنبه 01 آذر 1384, 19:03 عصر
  2. لطفا کمک بی زحمت upload کردن فایل در vb.net
    نوشته شده توسط hamedv در بخش VB.NET
    پاسخ: 1
    آخرین پست: دوشنبه 30 آبان 1384, 19:09 عصر
  3. یک مشکل درباره ی خواندن فایل در VB.Net
    نوشته شده توسط vbapr2005 در بخش VB.NET
    پاسخ: 3
    آخرین پست: یک شنبه 20 شهریور 1384, 06:52 صبح
  4. فیلتر کردن CrystalReport در Vb.net
    نوشته شده توسط zehs_sha در بخش VB.NET
    پاسخ: 4
    آخرین پست: چهارشنبه 05 شهریور 1382, 16:55 عصر
  5. سوال در vb.net (اطلاعات فایل)
    نوشته شده توسط sayana در بخش VB.NET
    پاسخ: 4
    آخرین پست: یک شنبه 11 خرداد 1382, 02:05 صبح

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •