نمایش نتایج 1 تا 6 از 6

نام تاپیک: دسترسی به ایتم های datatable

  1. #1

    دسترسی به ایتم های datatable

    سلام
    من
    ده محصول جدید رو از بانک سلکت کردم ریختم توی دیتاتیبل
    یعنی ستون محصول رو سلکت کردم
    میخوام توی مسیج باکس تک تک سطرهای اون ستون رو نشون بدم اینو نوشتم نشد

    foreach (DataRow row in dt.Rows)
    {
    string s = row["details"].ToString();
    MessageBox.Show(s);
    }
    اگه ممکنه راهنمایی کنید
    ممنون میشم

  2. #2
    کاربر دائمی آواتار رامین مرادی
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1389
    محل زندگی
    آذربایجان
    پست
    1,961

    نقل قول: دسترسی به ایتم های دیتاتیبل

    این مدلی انجام بدین


    For(int i=0 ;i<DT.Rows.Count)
    {
    MessageBox.Show(DT.Rows[i]["Mahsol"].ToString());
    }


  3. #3

    نقل قول: دسترسی به ایتم های دیتاتیبل

    خیلی ممنون
    بخوام یکی یکی در لیبل به ترتیب نشون بده چطوری میشه؟؟؟
    (هیج کلیکی نباشه خودش به ترتیب نشون بده)
    و
    چطوری بگم محصولی که نوعش تجاری هست رو بده؟

    ممنون میشم راهنمایی کنید
    این جواب نداد

    string type = "تجاری";
    string sql = "select details from product where type=" + type + "";

  4. #4
    کاربر دائمی آواتار رامین مرادی
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1389
    محل زندگی
    آذربایجان
    پست
    1,961

    نقل قول: دسترسی به ایتم های دیتاتیبل

    متوجه نشدم زیاد ولی میتونید یه تایمری چیزی بزارید تا بشه به ترتیب خوند داده هارو و نمایش داد. ولی در کل چیزی که مد نظرتون هست رو نمیدونم چیه. یه تصویر خروجی از اون چیزی که مد نظر دارید بدید

    برای سوال دومتون



    string type = "تجاری";
    string sql = "select details from product where type Like N'%" + type + "%'";


  5. #5

    نقل قول: دسترسی به ایتم های دیتاتیبل

    ممنون
    میخوام وقتی باتن کلیک شد ایتم هایی از بانک که نوعشون تجاری هست به ترتیب از دیتاتیبل خوانده بشه و در لیبل به ترتیب نشون داده بشه
    اول ایتم اول بعد لیبل پاک شه ایتم دوم و ...
    بدون کلیک باتن
    یعنی فقط بار اول باتن کلیک بشه


    و نمیشه از like استفاده نشه
    یعنی نمیخوام شامل اون کاراکتر رو بیاره
    میخوام دقیقا کاراکتر تجاری رو داشته باشه نه شامل اون باشه
    مممنون میشم راهنمایی کنبید

  6. #6
    کاربر دائمی آواتار رامین مرادی
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1389
    محل زندگی
    آذربایجان
    پست
    1,961

    نقل قول: دسترسی به ایتم های دیتاتیبل

    خب اون علامت درصد رو بردارید.

    در مورد سوال اولتون هم یه حلقه ایجاد کنید و دونه دونه سطرها رو پیمایش کنید. و یه تاخیر هم اون وسط بزارید تا وقفه ای ایجاد بشه و داده هاتون تو لیبل نمایش بدید

تاپیک های مشابه

  1. دسترسی به آیتم های ContextMenuStrip
    نوشته شده توسط Sal_64 در بخش C#‎‎
    پاسخ: 5
    آخرین پست: جمعه 29 آذر 1387, 22:38 عصر
  2. تغيير templete منو و مشكل دسترسي به آيتم هاي آن
    نوشته شده توسط amirsajjadi در بخش ASP.NET Web Forms
    پاسخ: 1
    آخرین پست: سه شنبه 30 مهر 1387, 12:50 عصر
  3. دسترسی به ایتم های کانتکس منو
    نوشته شده توسط hojjat_gh در بخش C#‎‎
    پاسخ: 2
    آخرین پست: جمعه 12 مهر 1387, 21:44 عصر
  4. دسترسی به آیتم های RadioButtonList های مختلف
    نوشته شده توسط sepide1 در بخش ASP.NET Web Forms
    پاسخ: 9
    آخرین پست: شنبه 10 فروردین 1387, 13:25 عصر
  5. دسترسی به آیتم های لیست باکس
    نوشته شده توسط shahali در بخش C#‎‎
    پاسخ: 3
    آخرین پست: دوشنبه 14 آبان 1386, 10:51 صبح

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •