نمایش نتایج 1 تا 7 از 7

نام تاپیک: ثبت دیتا با فشردن کلیک اینتر در فرم با وجود فوکوس روی اشیا دیگر

  1. #1

    ثبت دیتا با فشردن کلیک اینتر در فرم با وجود فوکوس روی اشیا دیگر

    سلام
    چطور میشه با فشردن کلیک اینتر در فرم با وجود فوکوس روی اشیا دیگر مثل تکس باکس یک تابع ای اجرا بشه؟
    من از رویداد Form_KeyDown استفاده کردم ولی چون فوکوس روی تکس باکس هست تابع فراخوانی نمیشه!

    private void AddForm_KeyDown(object sender, KeyEventArgs e)
    {
    if (e.KeyCode == Keys.Enter)
    {
    _InsertForm();
    }
    }



    و همچنین آیا دکمه ها هم shortcut key دارند؟
    آخرین ویرایش به وسیله sg.programmer : دوشنبه 24 مهر 1396 در 21:12 عصر

  2. #2
    کاربر دائمی آواتار رامین مرادی
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1389
    محل زندگی
    آذربایجان
    پست
    1,961

    نقل قول: ثبت دیتا با فشردن کلیک اینتر در فرم با وجود فوکوس روی اشیا دیگر

    شما تو رویداد KeyUp فرمتون بنویسید .من با این روش کارامو انجام میدم و خوب جواب داده



    private void CategoryFrm_KeyUp(object sender, KeyEventArgs e)
    {
    if (e.KeyCode == Keys.F2)
    {
    btnNew_Click(null, null);
    }
    if (e.KeyCode == Keys.F3)
    {
    btnNew2_Click(null, null);
    }
    if (e.KeyCode == Keys.Escape)
    {
    btnCancel_Click(null, null);
    }
    if (e.KeyCode == Keys.F1)
    {
    btnClose_Click(null, null);
    }
    }


  3. #3
    مدیر بخش آواتار danialafshari
    تاریخ عضویت
    تیر 1387
    محل زندگی
    هر کجا هستم باشم آسمان مال من است
    پست
    2,909

    نقل قول: ثبت دیتا با فشردن کلیک اینتر در فرم با وجود فوکوس روی اشیا دیگر

    نقل قول نوشته شده توسط sg.programmer مشاهده تاپیک
    سلام
    چطور میشه با فشردن کلیک اینتر در فرم با وجود فوکوس روی اشیا دیگر مثل تکس باکس یک تابع ای اجرا بشه؟
    من از رویداد Form_KeyDown استفاده کردم ولی چون فوکوس روی تکس باکس هست تابع فراخوانی نمیشه!

    private void AddForm_KeyDown(object sender, KeyEventArgs e)
    {
    if (e.KeyCode == Keys.Enter)
    {
    _InsertForm();
    }
    }
    با سلام
    کدتون مشکل نداره فقط تنها کاری که باید بکنید خصوصیت KeyPreview فرمتون رو True کنید
    و همچنین آیا دکمه ها هم shortcut key دارند؟
    دکمه های پیش فرض خیر ولی کامپوننت هایی مثل janus و devComponent بله
    برای کلید Enter هم یک خصوصیت فرم داره بنام AcceptButton که میتونید دکمه مورد نظر رو توش تنظیم کنید. از این پس کلید enter اون button رو اجرا می کنه
    همچنین خاصیت CancelButton که با دکمه ESC هست و معمولا برای دکمه بستن فرم استفاده میشه
    موفق باشید
    لطفاً از پرسیدن سوال در خصوصی خودداری کنید.
    قبل از ایجاد تاپیک، حتماً قوانین سایت را مطالعه فرمایید.
    قوانین پرسش های دانشجویی
    برای درست وارد شدن کد در قالب C#‎‎‎ سایت، ابتدا کد رو درون Notepad.exe کپی سپس از اونجا به سایت در قالب C#‎‎‎ منتفل کنید
    نرم افزار code manager دستیار برنامه نویسان جهت نگهداری کد ها

  4. #4

    نقل قول: ثبت دیتا با فشردن کلیک اینتر در فرم با وجود فوکوس روی اشیا دیگر

    من از این روش استفاده کردم کدوم بهتره؟ KeyPreview & ProcessCmdKey


    protected override bool ProcessCmdKey(ref Message msg, Keys keyData)
    {

    if (keyData == Keys.Enter)
    {
    _InsertForm();
    return true;
    }
    else if (keyData == Keys.F1)
    {
    _btnNewClick();
    return true;
    }
    else if (keyData == Keys.Escape)
    {
    Close();
    return true;
    }
    return base.ProcessCmdKey(ref msg, keyData);
    }

  5. #5
    مدیر بخش آواتار danialafshari
    تاریخ عضویت
    تیر 1387
    محل زندگی
    هر کجا هستم باشم آسمان مال من است
    پست
    2,909

    نقل قول: ثبت دیتا با فشردن کلیک اینتر در فرم با وجود فوکوس روی اشیا دیگر

    با سلام
    همون روشی که بالا گفتم
    برای کلید Enter هم یک خصوصیت فرم داره بنام AcceptButton که میتونید دکمه مورد نظر رو توش تنظیم کنید. از این پس کلید enter اون button رو اجرا می کنه
    همچنین خاصیت CancelButton که با دکمه ESC هست و معمولا برای دکمه بستن فرم استفاده میشه
    لطفاً از پرسیدن سوال در خصوصی خودداری کنید.
    قبل از ایجاد تاپیک، حتماً قوانین سایت را مطالعه فرمایید.
    قوانین پرسش های دانشجویی
    برای درست وارد شدن کد در قالب C#‎‎‎ سایت، ابتدا کد رو درون Notepad.exe کپی سپس از اونجا به سایت در قالب C#‎‎‎ منتفل کنید
    نرم افزار code manager دستیار برنامه نویسان جهت نگهداری کد ها

  6. #6

    نقل قول: ثبت دیتا با فشردن کلیک اینتر در فرم با وجود فوکوس روی اشیا دیگر

    تشکر آقای افشاری

    یک مشکلی که پیش میاد اینه که اگه روی کامبو باکس باشه و کاربر در موقع پر کردن مقداری باشه و برای انتخاب اینتر را میزنه و در این حالت دکمه ثبت عمل میشه که نمیخوام کلید اینتر روی بعضی از اشیاء اینتر خورده و اعمال بشه. برای رفع این مشکل چیکار باید کرد؟

  7. #7
    مدیر بخش آواتار danialafshari
    تاریخ عضویت
    تیر 1387
    محل زندگی
    هر کجا هستم باشم آسمان مال من است
    پست
    2,909

    نقل قول: ثبت دیتا با فشردن کلیک اینتر در فرم با وجود فوکوس روی اشیا دیگر

    نقل قول نوشته شده توسط sg.programmer مشاهده تاپیک
    تشکر آقای افشاری

    یک مشکلی که پیش میاد اینه که اگه روی کامبو باکس باشه و کاربر در موقع پر کردن مقداری باشه و برای انتخاب اینتر را میزنه و در این حالت دکمه ثبت عمل میشه که نمیخوام کلید اینتر روی بعضی از اشیاء اینتر خورده و اعمال بشه. برای رفع این مشکل چیکار باید کرد؟
    خواهش میکنم
    من در پروژه هام برای ثبت از کلید ترکیبی (Ctrl + Enter) استفاده می کنم و روی Button هم کلید ترکیبیهامو مینویسم
    و از Enter برای Tab شدن بین Object ها استفاده می کنم
    چون از کامپوننت استفاده می کنم نیازی به کدنویسی برای کلید ترکیبی نیست ولی شما می تونید از این کد استفاده کنید

    private void Form1_KeyDown(object sender, KeyEventArgs e)
    {
    if (e.Control && e.KeyCode == Keys.Enter)
    {
    MessageBox.Show("Control + Enter Is Pressed...");
    }
    }

    اینم برای Tab شدن با Enter :

    protected override bool ProcessDialogKey(Keys keyData)
    {
    if (keyData == Keys.Enter)
    {
    return base.ProcessDialogKey(Keys.Tab);
    }
    return base.ProcessDialogKey(keyData);
    }

    دیگه هر جور میلتونه
    موفق باشید
    لطفاً از پرسیدن سوال در خصوصی خودداری کنید.
    قبل از ایجاد تاپیک، حتماً قوانین سایت را مطالعه فرمایید.
    قوانین پرسش های دانشجویی
    برای درست وارد شدن کد در قالب C#‎‎‎ سایت، ابتدا کد رو درون Notepad.exe کپی سپس از اونجا به سایت در قالب C#‎‎‎ منتفل کنید
    نرم افزار code manager دستیار برنامه نویسان جهت نگهداری کد ها

تاپیک های مشابه

  1. سوال: دابل کلیک روی دیتا گرید و نمایش اطلاعات در فرم
    نوشته شده توسط شهابسلطانی در بخش مطالب مرتبط با بانکهای اطلاعاتی در VB6
    پاسخ: 2
    آخرین پست: شنبه 02 شهریور 1392, 17:29 عصر
  2. سوال: زدن یک دکمه در فرم و اجرای عملیات روی فرمی دیگر
    نوشته شده توسط zayens در بخش C#‎‎
    پاسخ: 14
    آخرین پست: جمعه 10 اردیبهشت 1389, 02:20 صبح
  3. سوال: عکس العمل نسبت به کلیک کردن در فرم
    نوشته شده توسط abdolhamid در بخش C#‎‎
    پاسخ: 2
    آخرین پست: یک شنبه 13 دی 1388, 18:32 عصر
  4. حذف راست کلیک فلش در هنگام نمایش فلشها بر روی فرم ...
    نوشته شده توسط Mahmood_M در بخش برنامه نویسی در Delphi
    پاسخ: 3
    آخرین پست: جمعه 26 خرداد 1385, 02:35 صبح
  5. ارسال فرم به سرور توسط کلیک اینتر در چندین text box
    نوشته شده توسط Ehsan Rafsanjani در بخش ASP.NET Web Forms
    پاسخ: 1
    آخرین پست: شنبه 24 دی 1384, 16:36 عصر

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •