نمایش نتایج 1 تا 3 از 3

نام تاپیک: مشکل با ربات تلگرام در ارسال پیام

  1. #1

    مشکل با ربات تلگرام در ارسال پیام

    سلام
    کسی میدونه چطور میشه
    به pv کاربران ربات پیام داد؟
    و چطور از کاربر یک متن رو بگیرم و در مراحل بعد ازش استفاده کنم
    کسی بلده کمکم کنه؟

  2. #2

    نقل قول: مشکل با ربات تلگرام در ارسال پیام

    سلام

    عرض شود که امکان ارسال پیام به کاربری که chat id شو در اختیار نداشته باشین امکان پذیر نیست.
    البته chat id همه کاربرارو میتونین موقع /start زدن ربات توسط کاربر بگیرید و تو بانک ذخیره کنید بعد بهشون پیام بفرستید.
    پیام عمومی هم به این شکله که بجای chat id یوزرنیم ربات رو بزنید.
    مثال :
    await Bot.SendTextMessageAsync(message.Chat.Id, "پیام آزمایشی");
    await Bot.SendTextMessageAsync("@mybot", "پیام عمومی آزمایشی");


    و اما در مورد گرفتن پیام کاربرا هم روش راحتتر ساخت یه برنامه ویندوزی و گذاشتن یه حلقه یا تایمر برای دریافت اطلاعاته و روش اصولیش هم webhook و هاست و.. .
    البته آموزش ساختش تو این مطلب نمیگنجه اما نمونه هارو میتونید از لینک زیر دریافت و استفاده کنید.
    کتابخانه پیشنهادی خود تلگرام برای سی شارپ Telegram.bot هست که مثال های خوبی هم داره.

  3. #3

    نقل قول: مشکل با ربات تلگرام در ارسال پیام

    سلام
    ممنون از راهنمائی تون
    من chat id رو موقع استارت ربات می گیرم و ذخیره می کنم اما به روشی که گفتین پیام ارسال نشد به پی وی کاربری
    چطور به کل اعضای ربات پیام بدم؟
    و من میخوام کاربر کد خودش رو وارد کنه ربات کد رو بگیره از بانک یک سری اطلاعات بخونه و بهش بده
    نمیدونم چطور کد رو بگیرم
    که مثلا فقط عدد باشه و بعد چطور با کد کار کنم
    آموزشی از وب هوا دارید برای این کار؟
    ممنون میشم راهنمایی کنید
    ممنون

تاپیک های مشابه

  1. برقراری ارتباط با API تلگرام و ارسال پیام
    نوشته شده توسط Shakur_lotfy در بخش C#‎‎
    پاسخ: 8
    آخرین پست: شنبه 14 فروردین 1395, 04:12 صبح
  2. مشکل ارسال Video با ربات تلگرام
    نوشته شده توسط saeideros در بخش PHP
    پاسخ: 7
    آخرین پست: شنبه 12 دی 1394, 19:46 عصر
  3. مشكل در ارسال پيام با خط همراه اول
    نوشته شده توسط nickandish در بخش برنامه نویسی موبایل
    پاسخ: 1
    آخرین پست: یک شنبه 13 شهریور 1390, 16:33 عصر
  4. مشکل با کلاس Attachment در ارسال ایمیل
    نوشته شده توسط jaykob در بخش ASP.NET Web Forms
    پاسخ: 3
    آخرین پست: شنبه 07 اسفند 1389, 01:21 صبح
  5. مشکل در ارسال پیام با UDP روی یک کامپیوتر
    نوشته شده توسط arashmidos2020 در بخش WCF , Web Services , .Net Remoting
    پاسخ: 2
    آخرین پست: پنج شنبه 19 شهریور 1388, 13:19 عصر

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •