نمایش نتایج 1 تا 6 از 6

نام تاپیک: ارسال پیام آنلاین به تعدادی از کاربران

  1. #1

    ارسال پیام آنلاین به تعدادی از کاربران

    سلام.
    من میخوام وقتی تو برنامم درخواستی ثبت میشه، به مسئولین کار پیامی ارسال کنم که این کاربران هم هر بار تغییر می کنه.
    میخوام پیام همون لحظه به کاربر نمایش داده بشه، بدون اینکه صفحه رو رفرش کنه...

    چطور میشه این کار رو انجام داد؟ به غیر از SignalR روشی هست؟

  2. #2

    نقل قول: ارسال پیام آنلاین به تعدادی از کاربران

    SignalR روش خوب و راحتی هست برای نمایش و دریافت اطلاعات بصورت RealTime و نیاز به رفرش هم نداره ، چرا ازش استفاده نمیکنید ؟
    http://www.c-sharpcorner.com/UploadF...using-signalr/

  3. #3

    نقل قول: ارسال پیام آنلاین به تعدادی از کاربران

    نقل قول نوشته شده توسط Moien Tajik مشاهده تاپیک
    SignalR روش خوب و راحتی هست برای نمایش و دریافت اطلاعات بصورت RealTime و نیاز به رفرش هم نداره ، چرا ازش استفاده نمیکنید ؟
    http://www.c-sharpcorner.com/UploadF...using-signalr/
    ازش استفاده کردم. جواب هم میده اما مشکلم اینه که بعد از 15-20 دقیقه برنامه هنگ می کنه و کاربر باید از برنامه خارج بشه و مجدد وارد بشه تا بتونه کار کنه.

    نمیدونم مشکل از کجاست.


    تو لینکی که شما فرستادین، یه پیام رو به همه کاربران میفرسته اما من میخوام فقط به تعدادی شون بفرسته. تو برنامه من هر کاربر یه UserId داره اما تو این مثالهایی که من دیدم همشون با Context.User.Identity کار می کنن.


    می تونید تو همین سیگنال آر کمک کنید؟

  4. #4

    نقل قول: ارسال پیام آنلاین به تعدادی از کاربران

    بطور پیشفرض SignalR از IPrincipal.Identity.Name برای username استفاده میکنه که شما میتونید تغییرش بدید و از id استفاده کنید :
    https://docs.microsoft.com/en-us/asp...to-connections
    https://www.red-gate.com/simple-talk...p-net-signalr/

    امکانات و Customization زیادی هم SignalR بهتون میده که طبق نیازتون میتونید به یک سری از کاربران خاص پیامتون رو ارسال کنید.

    برای رفع مشکل کندی روش هایی ارائه شده :
    https://docs.microsoft.com/en-us/asp...lr-performance
    https://stackoverflow.com/a/14473214/6661314

  5. #5

    نقل قول: ارسال پیام آنلاین به تعدادی از کاربران

    ممنون از شما.

    یه سوال:
    تو سیگنال آر به ازاء هر تبی که باز میشه یه ConnectionId برای کاربر ثبت می کنه.

    من از کد زیر برای ارسال پیام به کاربرها استفاده می کنم.

    hubContext.Clients.Clients(user.ConnectionIds.ToLi st()).receiveNotification(message, userID,link);


    مشکلی که دارم اینه که میخوام یه پیام یه بار به کاربر ارسال بشه نه به تعداد ConnectionId هاش.

    چطور می تونم یکی از ConnectionId های فعالشو پیدا کنم و فقط به اون پیام رو ارسال کنم؟

    آیا راه بهتری هم وجود داره؟

    من طبق این لینک هم کار کردم

    https://stackoverflow.com/questions/...ovider-new-2-0

    اما چون از
    request.User.Identity.Name استفاده نمی کنم، این روش جواب نمیده. من آیدی کاربرهامو از تو جدول میخونم.
    مقدار request.User.Identity.Name تو برنامم "" هست.

    ممنون میشم راهنماییم کنید


  6. #6

    نقل قول: ارسال پیام آنلاین به تعدادی از کاربران

    اساتید عزیز کسی می تونه کمک کنه؟

تاپیک های مشابه

  1. پاسخ: 9
    آخرین پست: چهارشنبه 18 دی 1392, 12:06 عصر
  2. مبتدی: ارسال پیام خصوصی به کاربران سایت
    نوشته شده توسط m.mehdi59 در بخش ASP.NET Web Forms
    پاسخ: 2
    آخرین پست: پنج شنبه 02 دی 1389, 20:26 عصر
  3. ارسال پیام خصوصی به کاربران دات نت نیوک
    نوشته شده توسط shokrmhd در بخش C#‎‎
    پاسخ: 6
    آخرین پست: یک شنبه 09 آبان 1389, 14:01 عصر

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •