نمایش نتایج 1 تا 6 از 6

نام تاپیک: ایجاد یک نمونه از یک کلاس به تعداد متعدد یا فقط یکی؟

  1. #1
    کاربر دائمی آواتار رامین مرادی
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1389
    محل زندگی
    آذربایجان
    پست
    1,961

    Question ایجاد یک نمونه از یک کلاس به تعداد متعدد یا فقط یکی؟

    وقت بخیر دوستان
    من روش کد نویسیم اینجوریه که وقتی به یک شی نیاز دارم اونو موقع نیاز یه نمونه میسازم و استفاده میکنم. به نظرتون کارم درسته یا نه؟
    اگه مثلا ده بار تو یک فرم یا کلاس از یه کلاس دیگه نمونه بسازم بهتره با روش خودم اینکارو بکنم یا اینکه یه بار به صورت عمومی یک نمونه از اون کلاس رو بسازم و از اون استفاده کنم؟

  2. #2
    کاربر دائمی آواتار ali_md110
    تاریخ عضویت
    فروردین 1385
    محل زندگی
    شیراز
    پست
    1,181

    نقل قول: ایجاد یک نمونه از یک کلاس به تعداد متعدد یا فقط یکی؟

    مباحث DI یا تزریق وابستگی رو مطالعه کنید بهمراه وهله سازی با تاخیر یا Lazy
    یعنی زمانیکه برنامه به یک وهله از شی نیاز داشت بصورت خودکار یک شی وهله سازی شده در اختیار برنامه قرار گیرد

  3. #3
    کاربر دائمی آواتار رامین مرادی
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1389
    محل زندگی
    آذربایجان
    پست
    1,961

    نقل قول: ایجاد یک نمونه از یک کلاس به تعداد متعدد یا فقط یکی؟

    نقل قول نوشته شده توسط ali_md110 مشاهده تاپیک
    مباحث DI یا تزریق وابستگی رو مطالعه کنید بهمراه وهله سازی با تاخیر یا Lazy
    یعنی زمانیکه برنامه به یک وهله از شی نیاز داشت بصورت خودکار یک شی وهله سازی شده در اختیار برنامه قرار گیرد
    خیلی کلی گفتین
    سرچ زدم اما بیشتر گنگ شدم.

    شایدم شما سوال منو متوجه نشدین. اگه نیازه یه نمونه کد بزارم

  4. #4
    کاربر دائمی آواتار ali_md110
    تاریخ عضویت
    فروردین 1385
    محل زندگی
    شیراز
    پست
    1,181

    نقل قول: ایجاد یک نمونه از یک کلاس به تعداد متعدد یا فقط یکی؟

    من منظور شما رو خوب متوجه شدم به همین دلیل گفتم برو سراغ DI
    Dependency injection یا DIمیگه که نیازمندیهای یک کلاس جوری بهش تحویل بدهیم که خود کلاس هم متوجه نشه
    وقتی یک کلاس داریم بنام A
    و توی این کلاس میخایم یک شی دیگر از کلاس B وهله سازی کنیم مینویسیم

    var b= new B()

    با این روش جواب میگیریم ولی کلاس A را وابسته به B کرده ایم و هرجا در کلاس A به کلاس B نیاز داشتیم باید وهله سازی کنیم
    برای رهایی از این وهله سازی های متعدد از الگوی Dependency injection به همراه یک IOC مثل Autofact یا StractureMap بهره میگیریم
    و نیازهای یک کلاس مثل A را در سطحی بالاتر آماده سازی میکنیم و هر زمان کلاس A نیاز به منبعی خارج از خودش داشت
    IOC هوشمند متوجه خواهد شد و در اختیار او قرار خواهد داد
    در ضمن مباحث الگوی سینگلتون هم مطالعه بکنید

  5. #5
    کاربر دائمی آواتار رامین مرادی
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1389
    محل زندگی
    آذربایجان
    پست
    1,961

    نقل قول: ایجاد یک نمونه از یک کلاس به تعداد متعدد یا فقط یکی؟

    ممنون .

    یه نمونه هم گذاشتم کد های فرم 1 رو با فرم 2 مقایسه کنید.
    فایل های ضمیمه فایل های ضمیمه

  6. #6
    کاربر دائمی آواتار ali_md110
    تاریخ عضویت
    فروردین 1385
    محل زندگی
    شیراز
    پست
    1,181

    نقل قول: ایجاد یک نمونه از یک کلاس به تعداد متعدد یا فقط یکی؟

    پروژه شما رو دیدم
    یک کلاس بنام my class دارید و از متدهاش استفاده می کنید
    من باید چی رو مقایسه کنم؟
    در ضمن

    MainClass _MainClass = new MainClass(پارامترها);

    ممکنه یک سری پارامتر ورودی در سازندش داشته باشه اونوقت باید چی کار کرد؟
    ---------------------------------------------------
    منظورم از IOC یا واگذاری مسوولیت همینه که اگر یک کلاس سازنده داشته باشه و یک سرزی نیازمندیهای دیگه برنامه بتونه فورن بدون وهله سازی دستی اون منابع رو در اختیارش قرار بگذاره
    مثال زیر یک نگاه بکنید سوالی بود بپرسید
    http://www.c-sharpcorner.com/UploadF...mple-injector/


تاپیک های مشابه

  1. ایجاد یک گزارش به صورت اکسل یا پی دی اف از نتایج کوئری LINQ
    نوشته شده توسط 13601360 در بخش دسترسی به داده ها (ADO.Net و LINQ و ...)
    پاسخ: 0
    آخرین پست: دوشنبه 23 اردیبهشت 1392, 21:15 عصر
  2. پاسخ: 6
    آخرین پست: جمعه 09 آذر 1386, 00:28 صبح
  3. انتخاب کالا از یک لیست به تعداد دلخواه
    نوشته شده توسط yaghi_7777 در بخش ASP.NET Web Forms
    پاسخ: 2
    آخرین پست: پنج شنبه 14 دی 1385, 20:17 عصر
  4. پاسخ: 5
    آخرین پست: جمعه 18 آذر 1384, 22:24 عصر
  5. فرستادن پیغام از یک کلاس به کلاسی دیگر؟
    نوشته شده توسط Moharram در بخش C#‎‎
    پاسخ: 5
    آخرین پست: پنج شنبه 02 مهر 1383, 07:51 صبح

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •