نمایش نتایج 1 تا 5 از 5

نام تاپیک: اتصال ومپ به sql server

  1. #1

    اتصال ومپ به sql server

    سلام. دوستان من تنظیمات مربوط رو اتصال رو انجام دادم.
    فایل های
    php_sqlsrv_55_ts.dll
    php_pdo_sqlsrv_55_ts.dll
    در php.ini اضافه کردم.
    درایور ماکروسافت رو نصب کردم.
    <?php//echo phpinfo();//$serverName = "serverName\instanceName";$serverName = "(local)";$connectionInfo = array( "Database"=>"dbname", "UID"=>"user", "PWD"=>"");$conn = sqlsrv_connect( $serverName, $connectionInfo );if( $conn === false ) {    die( print_r( sqlsrv_errors(), true));}?>


    ولی این خطا رو می ده:
    کد HTML:
    Call to undefined function sqlsrv_connect()
    ومپ 64 بیتی ، ورژن php ، 5.6.25 ، ورژن آپاچی هم 2.4.23
    خواهش می کنم اگه کسی می دونه کمک کنه.
    آخرین ویرایش به وسیله fh_joker : سه شنبه 25 مهر 1396 در 14:22 عصر

  2. #2
    کاربر تازه وارد آواتار hmkhafan
    تاریخ عضویت
    فروردین 1391
    محل زندگی
    اصفهان
    پست
    59

    نقل قول: اتصال ومپ به sql server

    سلام
    دوست من ورژن php شما 5.6 هستش و شما 5.5 رو اضافه کردی به dll ها، طبق آخرین اطلاعی که من دارم نسخه رسمی برای ورژن 5.6 برای نسخه 64 بیتی توسط خود مایکروسافت تهیه و تولید نشده، من فایل غیر رسمیشو اینجا میگذارم از این استفاده کن.
    فایل رو با وین رر باز کن نسخه 5.6 داخلش هست هر دو رو اضافه کن به فولدر ext توی php.
    موفق باشی.
    for wamp 64 php 5.6.rar

  3. #3

    نقل قول: اتصال ومپ به sql server

    ممنون از جوابتون ، اون 5.5 اشتباه تایپی بوده ، همون 5.6 رو کپی کرده بودم . dll هایی که شما زحمت کشیدید هم گذاشتم همون خطا رو میده.

  4. #4
    کاربر تازه وارد آواتار hmkhafan
    تاریخ عضویت
    فروردین 1391
    محل زندگی
    اصفهان
    پست
    59

    نقل قول: اتصال ومپ به sql server

    اوکی
    ببین این کاری که میگم رو حتما انجام بده، از مسیر زیر
    wamp64\bin\apache\apache2.4.23\bin\php.ini
    رو باز کن و اون دوتا اکستنشن رو که داخل ext گذاشتی، اینجا به این صورت اضافه کن
    extension=php_pdo_sqlsrv_56_nts.dll
    extension=php_pdo_sqlsrv_56_ts.dll
    بعد از اینکار این فایل رو ذخیره و ومپ رو Restart کن.
    اگه اینکارو مو به مو انجام بدی مشکلی نیست و به راحتی توی phpinfo() اون pdo_sqlsrv رو میبینی

  5. #5
    کاربر دائمی آواتار Unique
    تاریخ عضویت
    مرداد 1384
    محل زندگی
    ایران - اصفهان
    پست
    3,199

    نقل قول: اتصال ومپ به sql server

    من یک بار کل روش های اتصال را بررسی کردم و توضیحاتش را توی این پست وبلاگم آودم. فکر کنم خوندنش

تاپیک های مشابه

  1. اتصال BDE به SQL Server
    نوشته شده توسط MohsenTi در بخش بانک های اطلاعاتی در Delphi
    پاسخ: 6
    آخرین پست: پنج شنبه 09 مهر 1388, 08:26 صبح
  2. اتصال #C به sql server 2005
    نوشته شده توسط komail_777 در بخش دسترسی به داده ها (ADO.Net و LINQ و ...)
    پاسخ: 5
    آخرین پست: سه شنبه 03 شهریور 1388, 12:46 عصر
  3. اتصال مجدد به SQL server 2000
    نوشته شده توسط ranginkaman در بخش SQL Server
    پاسخ: 10
    آخرین پست: یک شنبه 07 بهمن 1386, 16:50 عصر
  4. اتصال دلفی به sql server 2000 از طریق dbexpress
    نوشته شده توسط محمود ایوبی در بخش بانک های اطلاعاتی در Delphi
    پاسخ: 9
    آخرین پست: یک شنبه 05 فروردین 1386, 01:04 صبح
  5. اتصال سخت به SQL Server 2000
    نوشته شده توسط محمد میرمصطفی در بخش برنامه نویسی با Borland C++‎ Builder
    پاسخ: 2
    آخرین پست: سه شنبه 16 فروردین 1384, 00:02 صبح

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •