صفحه 2 از 2 اولاول 12
نمایش نتایج 41 تا 46 از 46

نام تاپیک: قابلیت به روز رسانی خودکار برای برنامه های Windows Form Application

  1. #41
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    تیر 1390
    محل زندگی
    کرمانشاه
    پست
    1,487

    نقل قول: قابلیت به روز رسانی خودکار برای برنامه های Windows Form Application

    اینم کدی هست که بنده دارم استفاده می کنم طبق آموزش شما :


    bool isExist = AppUpdater.Updater.CheckUpdate();
    if (isExist)
    {
    DialogResult result = RadMessageBox.Show("New Update is Available,Version : " + AppUpdater.Updater.newVersion + "\n" + "What's New :" + "\n" + AppUpdater.Updater.ChangeLog, "New Update", MessageBoxButtons.YesNo, RadMessageIcon.Question);
    if (result == DialogResult.Yes)
    {
    Process.Start("AppUpdater.exe", AppUpdater.Updater.url);
    Application.Exit();
    }
    else if (result == DialogResult.No)
    {
    Application.Exit();
    }
    }


    هر بار اجرا میکنم فایل رو دانلود می کنه و جابگزین و اصلا برنامه اجرا نمیشه ، همش میگه آپدیت هست و روند آپدیت و از اول و ....

  2. #42
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    تیر 1390
    محل زندگی
    کرمانشاه
    پست
    1,487

    نقل قول: قابلیت به روز رسانی خودکار برای برنامه های Windows Form Application

    مشکل رو پیدا کردم ،،


    if (Updater.IsVersionLater(newVersion, Assembly.GetExecutingAssembly().GetName().Version. ToString()))


    این خط میاد ورژن فایل dll رو با نرم افزار مقایسه می کنه . در صورتی که ورژن برنامه رو باید بهش پاس بدیم

    آقای سازنده درسته ؟
    آخرین ویرایش به وسیله NasimBamdad : چهارشنبه 24 بهمن 1397 در 17:59 عصر

  3. #43

    نقل قول: قابلیت به روز رسانی خودکار برای برنامه های Windows Form Application

    نقل قول نوشته شده توسط NasimBamdad مشاهده تاپیک
    مشکل رو پیدا کردم ،،


    if (Updater.IsVersionLater(newVersion, Assembly.GetExecutingAssembly().GetName().Version. ToString()))


    این خط میاد ورژن فایل dll رو با نرم افزار مقایسه می کنه . در صورتی که ورژن برنامه رو باید بهش پاس بدیم

    آقای سازنده درسته ؟
    آخ آخ بله اول پروژه واحد بود بعد ک دوستان گفتن بصورت کتابخانه در بیارم فراموش کردم تا اصلاح کنم، کافیه این خط رو
    Assembly.GetExecutingAssembly().GetName().Version.  ToString()

    با نسخه اپ خودتون جایگزین کنید

  4. #44
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    تیر 1390
    محل زندگی
    کرمانشاه
    پست
    1,487

    نقل قول: قابلیت به روز رسانی خودکار برای برنامه های Windows Form Application

    متاسفانه کامپوننت Rar به خوبی کار نمیکنه و خیلی وقتا مشکل جایگزین کردن داره . در تست هایی که انجام شد همگی با موفقیت نبودند ، ،بر این اساس کامپوننت از اول طراحی و مبتنی بر کتابخانه Ionic.ZIP طراحی و به روز رسانی شد .

    فعلا در حالت Stable به سر می بره . عزیزانی که مایل هستند ورژن کامل دریافت کنند اطلاع بدند

  5. #45

    نقل قول: قابلیت به روز رسانی خودکار برای برنامه های Windows Form Application

    ممکن سورس جدید برنامه بزارید؟

  6. #46

    نقل قول: قابلیت به روز رسانی خودکار برای برنامه های Windows Form Application

    نقل قول نوشته شده توسط 336699 مشاهده تاپیک
    قبل از هرچیز ، لازمه که شما یک دامین اختصاصی و یک هاست داشته باشین (از آپلود سنترهای عمومی نمیشه در این زمینه استفاده کرد)

    اگه یه سر به فولدر نصب برنامه ها در ویندوز زده باشین ، میبینید که برنامه های حرفه ای ، یه فایل Updater دارن که مستقل از برنامه اصلی هستش (استفاده از Publish مایکروسافت توصیه نمیشه)

    بنابر این شما باید یه پروژه جدید (مستقل از برنامه اصلی) ایجاد کنید.
    بعد شما یک فایل txt یا xml یا json که شامل اطلاعات نرم افزار (ورژن و ...) میباشد رو داخل سایت خودتون قرار میدین.
    وظیفه این برنامه Updater اینه که لینک مورد نظر (آدرس فایل ) رو چک میکنه و اطلاعات دریافتی رو با نسخه فعلی مقایسه میکنه و در صورتی که آپدیت جدید موجود باشه فایل مورد نظر رو دانلود میکنه و پس از دانلود با فایل اصلی جایگزین میکنه ( این فایل میتونه هرچیزی باشه exe یا dll یا ...) حتی فایل exe اصلی برنامه رو هم میشه جایگزین کرد.
    شما آموزشی سراغ دارید که به طور کامل این موضوع رو پوشش بده؟

صفحه 2 از 2 اولاول 12

تاپیک های مشابه

  1. به روز رسانی خودکار برنامه
    نوشته شده توسط nasr در بخش Android Studio
    پاسخ: 0
    آخرین پست: پنج شنبه 26 آذر 1394, 08:18 صبح
  2. از صفر تا صد کار با sql express و ساخت فایل نصب خودکار برای برنامه های نوشته شده با دلفی
    نوشته شده توسط MOJTABAATEFEH در بخش مباحث عمومی دلفی و پاسکال
    پاسخ: 5
    آخرین پست: پنج شنبه 18 تیر 1394, 14:41 عصر
  3. پاسخ: 7
    آخرین پست: جمعه 21 مهر 1391, 18:37 عصر
  4. به روز رسانی خودکار اطلاعات جداول در SQL
    نوشته شده توسط sirvan-me در بخش C#‎‎
    پاسخ: 9
    آخرین پست: دوشنبه 29 خرداد 1391, 09:36 صبح
  5. سوال: مشکل در به روز رسانی بانک داده ( برنامه لایه ای )
    نوشته شده توسط Milo_22 در بخش C#‎‎
    پاسخ: 1
    آخرین پست: شنبه 13 فروردین 1390, 17:35 عصر

برچسب های این تاپیک

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •