نمایش نتایج 1 تا 3 از 3

نام تاپیک: عملیات جستجو و ویرایش و حذف با dataset و TableAdapter

  1. #1
    کاربر دائمی آواتار saba664
    تاریخ عضویت
    شهریور 1396
    محل زندگی
    کرمانشاه
    سن
    37
    پست
    147

    عملیات جستجو و ویرایش و حذف با dataset و TableAdapter

    با سلام خدمت همه اساتید محترم می بخشید من زیاد و سوال های مبتدی می پرسم

    ممن چون کدهام خیلی خطا می داد نتیجه گرفتم با dataset .... کار کنم به این صورت که کد جستجو رو اول از این طریق انجام دادم یعنی داخل دیتا ست یک کتغییر تعریف کردم و تکس باکس هامو بایند کردم روی فیلدها حالا تو همون فرم میخوام ویرایش بنویسم همین کار رو کردم با این تفاوت که دیگه نیازی به متغییر نبود اما توی کد داخل فرم مشکل پیدا کردم میشه کمک کنید؟

    این کد برای دکمه جستجو نوشتم و درست کار کرد به جز چندتا اشکال که انشالله حل بشه
      this.sabtTableAdapter.FillByco(this.finaldoctorDat  aSet1.sabt, textBox8.Text);

    حالا اینم کد ناقص من برای دکمه ویرایشه


       this.sabtTableAdapter.UpdateQueryfinaldoctor(this.  finaldoctorDataSet1.sabt,textBox1.Text,textBox2.Te  xt,textBox3.Text,

    خب مطمئنم از دستور آپدیت باید اینجام استفاده بشه منتها نمیدونم قبل از تکس باکس ها یا بعدش اصلا این قسمت this.finaldoctorDataSet1.sabt,textBox1باید باشه یا باید بمونه

  2. #2
    کاربر دائمی آواتار saba664
    تاریخ عضویت
    شهریور 1396
    محل زندگی
    کرمانشاه
    سن
    37
    پست
    147

    نقل قول: عملیات جستجو و ویرایش و حذف با dataset و TableAdapter

    کدها رو به این شکل تغییر دادم ولی باز خطا داد

     try
    {
    this.Validate();
    this.sabtBindingSource.EndEdit();
    this.sabtTableAdapter.Update(this.finaldoctorDataS et1.sabt);
    MessageBox.Show("Update successful");
    }
    catch (System.Exception ex)
    {
    MessageBox.Show(ex.Message);
    }
    عکس های ضمیمه عکس های ضمیمه

  3. #3
    مدیر بخش آواتار danialafshari
    تاریخ عضویت
    تیر 1387
    محل زندگی
    هر کجا هستم باشم آسمان مال من است
    پست
    2,909

    نقل قول: عملیات جستجو و ویرایش و حذف با dataset و TableAdapter

    با سلام
    توی ویرایش و یا ثبت نیازی به دیتاست نیست this.finaldoctorDataSet1.sabt این رو پاک کنید
    از این زمانی استفاده میشود که نتیجه ی کوئریتون نمایشی باشد نه دستوری مثل (Insert یا update)
    و برای select استفاده میشود
    شما الان دارید با ویزارد کار میکنید که اون متد UpdateQueryfinaldoctor تون درون فایل finaldoctorDataSet1.xsd ای هست که با ویزارد ساختید و اون رو اینجا نذاشتید
    ولی برای ساخت آپدیت در هنگام New Query حتماً گزینه Update رو انتخاب کنید
    به EndEdit هم نیاز نیست اگر خودتون متدش رو بسازید، برش دارید
    این نمونه سورس رو قبلاً گذاشتم بازم اینجا میذارم شبیه این درست کنید
    موفق باشید
    فایل های ضمیمه فایل های ضمیمه
    لطفاً از پرسیدن سوال در خصوصی خودداری کنید.
    قبل از ایجاد تاپیک، حتماً قوانین سایت را مطالعه فرمایید.
    قوانین پرسش های دانشجویی
    برای درست وارد شدن کد در قالب C#‎‎‎ سایت، ابتدا کد رو درون Notepad.exe کپی سپس از اونجا به سایت در قالب C#‎‎‎ منتفل کنید
    نرم افزار code manager دستیار برنامه نویسان جهت نگهداری کد ها

تاپیک های مشابه

  1. پاسخ: 3
    آخرین پست: دوشنبه 04 اسفند 1393, 11:44 صبح
  2. سوال: عملیات جستجو و ویرایش
    نوشته شده توسط jpjpjp در بخش C#‎‎
    پاسخ: 2
    آخرین پست: یک شنبه 27 مهر 1393, 19:45 عصر
  3. سوال: اضافه، ویرایش و حذف با Access
    نوشته شده توسط forodo در بخش Access
    پاسخ: 5
    آخرین پست: سه شنبه 24 دی 1392, 18:34 عصر
  4. عملیات درج و ویرایش و حذف در دو دیتاگرید به طور همزمان
    نوشته شده توسط programerinfonet در بخش C#‎‎
    پاسخ: 8
    آخرین پست: چهارشنبه 11 دی 1392, 16:17 عصر
  5. ویرایش و حذف با استفاده از RadGrid
    نوشته شده توسط komeil64 در بخش ASP.NET Web Forms
    پاسخ: 6
    آخرین پست: یک شنبه 08 اردیبهشت 1392, 21:33 عصر

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •