نمایش نتایج 1 تا 2 از 2

نام تاپیک: اصلاح کد کلاس های اتصال و ویرایش دیتابیس sql

  1. #1

    اصلاح کد کلاس های اتصال و ویرایش دیتابیس sql

    سلام
    چهار کلاس برای اعمال جستجو،آپدیت،افزودن و حذف به صورت زیر نوشته شده آیا روش بهتر و بهینه تری هست که این کدها اصلاح شوند؟کانکشن هم در webconfig ست شده

    <add name="AAA_WebConnectionString" connectionString="Data Source=.;Initial Catalog=mybd;Persist Security Info=True;User ID=sa;Password=111111" providerName="System.Data.SqlClient"/>



    public DataManager()
    {
    _connectionStr = ConfigurationManager.ConnectionStrings["AAA_WebConnectionString"].ConnectionString;
    SqlConnection connection = new SqlConnection(_connectionStr);
    try
    {
    connection.Open();
    }
    catch
    {
    return;
    }
    }


    public SqlDataReader findrecords(string findstr)

    {

    SqlConnection scon = new SqlConnection(_connectionStr);

    scon.Open();

    SqlCommand findCmd = new SqlCommand(findstr, scon);

    SqlDataReader fsdr = findCmd.ExecuteReader();

    return fsdr;

    }



    public int UpdateDb(string Updatestr)

    {

    SqlConnection scon = new SqlConnection(_connectionStr);

    scon.Open();

    SqlCommand scmd = new SqlCommand(Updatestr, scon);

    int usdr = scmd.ExecuteNonQuery();

    scon.Close();

    return usdr;

    }

    public int insertindb(string Insertstr)

    {

    SqlConnection scon = new SqlConnection(_connectionStr);

    scon.Open();

    SqlCommand scmd = new SqlCommand(Insertstr, scon);

    int inssdr = scmd.ExecuteNonQuery();

    scon.Close();

    return inssdr;

    }

    public int Deletefromdb(string Deletestr)

    {

    SqlConnection scon = new SqlConnection(_connectionStr);

    scon.Open();

    SqlCommand scmd = new SqlCommand(Deletestr, scon);

    int delstr = scmd.ExecuteNonQuery();

    scon.Close();

    return delstr;

    }

  2. #2

    نقل قول: اصلاح کد کلاس های اتصال و ویرایش دیتابیس sql

    سلام.اگر منظورتون همین کد باشه میتونین از دستور using استفاده کنین و تایع datamanager رو طوری تعریف کنین که خروجی sqlconnection بده.
    اینطوری کدتون خیلی سبک تر میشه.

تاپیک های مشابه

  1. حرفه ای: اتصال دلفی به دیتابیس sql روی اینترنت
    نوشته شده توسط mtfa65 در بخش بانک های اطلاعاتی در Delphi
    پاسخ: 5
    آخرین پست: شنبه 07 فروردین 1395, 16:15 عصر
  2. مبتدی: شمارش تعداد رکورد های ذخیره شده در دیتابیس sql server 2008 r2
    نوشته شده توسط h.rezaee در بخش C#‎‎
    پاسخ: 4
    آخرین پست: شنبه 12 اسفند 1391, 00:19 صبح
  3. نحوه اتصال gridview به دیتابیس SQL Server 2008
    نوشته شده توسط MoM.Mortazavi در بخش C#‎‎
    پاسخ: 1
    آخرین پست: دوشنبه 18 بهمن 1389, 23:52 عصر
  4. آموزش: اتصال treeview به دیتابیس با زیر شاخه های بینهایت
    نوشته شده توسط abadanboy در بخش ASP.NET Web Forms
    پاسخ: 42
    آخرین پست: پنج شنبه 07 بهمن 1389, 11:26 صبح
  5. سوال: عدم آپلود فایل های حجم بالا روی دیتابیس sql !!!
    نوشته شده توسط bahar_engineer در بخش ASP.NET Web Forms
    پاسخ: 4
    آخرین پست: یک شنبه 03 بهمن 1389, 15:52 عصر

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •