نمایش نتایج 1 تا 4 از 4

نام تاپیک: ارور کار با sql express

  1. #1

    ارور کار با sql express

    سلام
    این کد را نوشتم ولی موقع اجرا همش ارور میده
     string connectionString = @"Data Source=.\SQLEXPRESS; AttachDbFilename=|DataDirectory|\dateroydadha.mdfI  ntegrated Security=True; User Instance=True";
    SqlConnection conObj = new SqlConnection(connectionString);
    conObj.Open();
    string commandText = "select * from roydad where days='" + i+"'";
    SqlCommand cmdObj = new SqlCommand(commandText, conObj);
    SqlDataReader reader = cmdObj.ExecuteReader();
    Console.WriteLine(reader["news"].ToString());
    conObj.Close();


    روی conObj.Open(); چند باری هم که کانکشن را عوض کردم رویConsole.WriteLine(reader["news"].ToString()); ارور داد
    آخرین ویرایش به وسیله Mahmoud.Afrad : پنج شنبه 27 مهر 1396 در 20:59 عصر

  2. #2
    مدیر بخش آواتار danialafshari
    تاریخ عضویت
    تیر 1387
    محل زندگی
    هر کجا هستم باشم آسمان مال من است
    پست
    2,909

    نقل قول: ارورکار با sql express

    با سلام
    ببینید محتویات کد شما بهم ریخته است و هنگام نوشتن کد، اون رو درون قالب C#‎‎‎‎‎‎‎ قرار دهید
    الان من میبینم ,mdfIntegrated نوشتید و ; بینشون وجود ندارد

    string connectionString = @"Data Source=.\SQLEXPRESS; AttachDbFilename=|DataDirectory|\dateroydadha.mdf; Integrated Security=True;Connect Timeout=30;User Instance=True";

    موفق باشید
    آخرین ویرایش به وسیله danialafshari : دوشنبه 01 آبان 1396 در 14:49 عصر
    لطفاً از پرسیدن سوال در خصوصی خودداری کنید.
    قبل از ایجاد تاپیک، حتماً قوانین سایت را مطالعه فرمایید.
    قوانین پرسش های دانشجویی
    برای درست وارد شدن کد در قالب C#‎‎‎ سایت، ابتدا کد رو درون Notepad.exe کپی سپس از اونجا به سایت در قالب C#‎‎‎ منتفل کنید
    نرم افزار code manager دستیار برنامه نویسان جهت نگهداری کد ها

  3. #3

    نقل قول: ارورکار با sql express

    متاسفانه بازم حل نشد روی این conObj.Open() ارور میده

  4. #4
    مدیر بخش آواتار danialafshari
    تاریخ عضویت
    تیر 1387
    محل زندگی
    هر کجا هستم باشم آسمان مال من است
    پست
    2,909

    نقل قول: ارورکار با sql express

    نقل قول نوشته شده توسط goodarziasl مشاهده تاپیک
    متاسفانه بازم حل نشد روی این conObj.Open() ارور میده
    با سلام
    خطاش رو بزارید
    مطمئنید که سرویس sql تون Run هست؟
    مطمئنید که بانک از Sql Server جدا شده(Detach...)
    من احتمال میدم که بانکتون Detach نشده
    اگر بانک Detach نشده باید کانکشن رو تغییر بدید
    بعدشم برای کار با SqlDataReader باید همانند کانکشن اون رو Read() و Close() کنید
    کدتون رو بصورت زیر تغییر بدید:
    اگر کانکشن Detach شده اون کانکشنی رو که در پست قبل گذاشتم جایگزین کنید

    static void Main(string[] args)
    {
    string connectionString = @"Data Source=.\sqlexpress;Initial Catalog=dateroydadha;Integrated Security=True";
    SqlConnection conObj = new SqlConnection(connectionString);
    string commandText = "SELECT * FROM roydad WHERE (days = '"+ i.ToString +"')";
    SqlCommand cmdObj = new SqlCommand(commandText, conObj);
    conObj.Open();
    SqlDataReader reader = cmdObj.ExecuteReader();
    if (reader.HasRows)
    {
    reader.Read();
    Console.WriteLine(reader["news"].ToString());
    reader.Close();
    conObj.Close();
    }
    else
    {
    Console.WriteLine("No rows found.");
    }

    Console.ReadKey();
    }

    موفق باشید
    آخرین ویرایش به وسیله danialafshari : دوشنبه 01 آبان 1396 در 00:52 صبح
    لطفاً از پرسیدن سوال در خصوصی خودداری کنید.
    قبل از ایجاد تاپیک، حتماً قوانین سایت را مطالعه فرمایید.
    قوانین پرسش های دانشجویی
    برای درست وارد شدن کد در قالب C#‎‎‎ سایت، ابتدا کد رو درون Notepad.exe کپی سپس از اونجا به سایت در قالب C#‎‎‎ منتفل کنید
    نرم افزار code manager دستیار برنامه نویسان جهت نگهداری کد ها

تاپیک های مشابه

  1. از صفر تا صد کار با sql express و ساخت فایل نصب خودکار برای برنامه های نوشته شده با دلفی
    نوشته شده توسط MOJTABAATEFEH در بخش مباحث عمومی دلفی و پاسکال
    پاسخ: 5
    آخرین پست: پنج شنبه 18 تیر 1394, 14:41 عصر
  2. کار با sql express 2008 در محیط ویژوال استودیو 2012
    نوشته شده توسط mp_mp353 در بخش C#‎‎
    پاسخ: 10
    آخرین پست: جمعه 27 اردیبهشت 1392, 15:14 عصر
  3. ارور در حین کار با sql server
    نوشته شده توسط me.enik در بخش Management Studio
    پاسخ: 2
    آخرین پست: پنج شنبه 11 خرداد 1391, 17:44 عصر
  4. عدم توانایی کار با sql express
    نوشته شده توسط mohammad-gh در بخش مسائل مرتبط با نصب و راه اندازی
    پاسخ: 3
    آخرین پست: یک شنبه 24 مهر 1390, 00:54 صبح
  5. کار با SQL Express
    نوشته شده توسط sh در بخش VB.NET
    پاسخ: 17
    آخرین پست: یک شنبه 24 آبان 1388, 18:42 عصر

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •