نمایش نتایج 1 تا 2 از 2

نام تاپیک: چگونه مقدارهای انتخاب شده از جدول رو توی TextBox نمایش بدیم؟

  1. #1

    چگونه مقدارهای انتخاب شده از جدول رو توی TextBox نمایش بدیم؟

    باعرض سلام خدمت دوستان گرامی
    من با استفاده از پروسیجر زیر سه مقدار (Last Record) رو از یک جدول انتخاب کردم که میخوام این مقدار ها رو توی تکست باکس های فرمم نمایش بدم
    GETVALUE.PNG
    این هم تابع برای اجرای این پروسیجر
    fILLTOTEXTBOX.PNG
    حالا این کد ها برای نمایش مقدار های انتخاب شده توی تکست باکس هام
    OBJORDER.PNG
    من این راه رو رفتم اما مقدار های انتخاب شده توی تکست باکس ها نمایش داده نمیشن ، این درحالیست که با همین کد ها ، مقدار های انتخاب شده ، توی دیتاگرید ویو نمایش داده میشن.
    ممنون میشم رهنمائیم کنید.

  2. #2
    مدیر بخش آواتار danialafshari
    تاریخ عضویت
    تیر 1387
    محل زندگی
    هر کجا هستم باشم آسمان مال من است
    پست
    2,909

    نقل قول: چگونه مقدارهای انتخاب شده از جدول رو توی TextBox نمایش بدیم؟

    با سلام
    ببینید میتونید به اندیس dt دسترسی داشته باشید توی متد A1SelectLastInsert

    textBox2.Text = dt.Rows[0][0].ToString();

    ببینید خروجی شما یک select هست که نتیجش مجموعه ای از فیلد هاس
    روش اصولی در پروسیجر تعریف Output در پروسیجر هست، درباره Output تحقیق کنید
    چند روز پیش سوال یکی از دوستان بود که جواب گرفت
    موفق باشید
    لطفاً از پرسیدن سوال در خصوصی خودداری کنید.
    قبل از ایجاد تاپیک، حتماً قوانین سایت را مطالعه فرمایید.
    قوانین پرسش های دانشجویی
    برای درست وارد شدن کد در قالب C#‎‎‎ سایت، ابتدا کد رو درون Notepad.exe کپی سپس از اونجا به سایت در قالب C#‎‎‎ منتفل کنید
    نرم افزار code manager دستیار برنامه نویسان جهت نگهداری کد ها

تاپیک های مشابه

  1. سوال: چگونه آیتم انتخاب شده از لیست باکس را در حافظه رم کپی کنم ؟
    نوشته شده توسط dele_ghamgin_2008 در بخش C#‎‎
    پاسخ: 5
    آخرین پست: سه شنبه 25 فروردین 1394, 16:13 عصر
  2. سوال: کد ارسال آیتم انتخاب شده از کمبو باکس به داخل جدول بانک
    نوشته شده توسط salehvasaleh در بخش C#‎‎
    پاسخ: 2
    آخرین پست: سه شنبه 20 اسفند 1392, 13:11 عصر
  3. حذف و ویرایش رکورد انتخاب شده از جدول HTML
    نوشته شده توسط A.Yousefi در بخش ASP.NET Web Forms
    پاسخ: 8
    آخرین پست: دوشنبه 23 بهمن 1391, 12:35 عصر
  4. چطور داده ها از دیتابس رو به اینصورت نمایش بدیم؟
    نوشته شده توسط abbas3zaar در بخش ASP.NET Web Forms
    پاسخ: 12
    آخرین پست: دوشنبه 04 اردیبهشت 1391, 13:54 عصر
  5. امدن اطلاعات نام انتخاب شده از یک ستون جدول دیتابیس
    نوشته شده توسط saeedhushmand در بخش C#‎‎
    پاسخ: 4
    آخرین پست: یک شنبه 15 آبان 1390, 14:34 عصر

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •