نمایش نتایج 1 تا 3 از 3

نام تاپیک: جایگزین کردن یک فایل با فایل دیگر با همان اسم در همان مسیر

  1. #1

    Question جایگزین کردن یک فایل با فایل دیگر با همان اسم در همان مسیر

    با سلام خدمت اساتید.
    من یک فرم دارم که اطلاعات یک شخص رو ثبت و ویرایش میکنم.این اطلاعات شامل عکس شخص هم هست.موقع ثبت اطلاعات مسیر عکس رو داخل دیتابیس و خود عکس رو داخل پوشه ای در مسیر برنامه با نام ایدی شخص مثلا 10000.jpg ذخیره میکنم.مشکلم داخل قسمت ویرایش هستش که چطور عکس جدید رو با عکس قدیم با همین اسم جایگزین کنم.
    خطای because it is being used by another process میده

  2. #2

    نقل قول: جایگزین کردن یک فایل با فایل دیگر با همان اسم در همان مسیر

    من در مورد دیتابیس چیزی نمی دونم ولی اگه فکر می کنی مشگل از ذخیره فایل هستش قبل از دستور جای گذاری اونو حذف کن هرچند که میدونم مشگل از این نیس
     ;("ادرس فایل")File.Delete
    آخرین ویرایش به وسیله Mahmoud.Afrad : جمعه 28 مهر 1396 در 19:05 عصر

  3. #3
    مدیر بخش آواتار danialafshari
    تاریخ عضویت
    تیر 1387
    محل زندگی
    هر کجا هستم باشم آسمان مال من است
    پست
    2,909

    نقل قول: جایگزین کردن یک فایل با فایل دیگر با همان اسم در همان مسیر

    نقل قول نوشته شده توسط ehsan.rahimi مشاهده تاپیک
    با سلام خدمت اساتید.
    من یک فرم دارم که اطلاعات یک شخص رو ثبت و ویرایش میکنم.این اطلاعات شامل عکس شخص هم هست.موقع ثبت اطلاعات مسیر عکس رو داخل دیتابیس و خود عکس رو داخل پوشه ای در مسیر برنامه با نام ایدی شخص مثلا 10000.jpg ذخیره میکنم.مشکلم داخل قسمت ویرایش هستش که چطور عکس جدید رو با عکس قدیم با همین اسم جایگزین کنم.
    خطای because it is being used by another process میده
    با سلام
    برای اینکار عکس رو بصورت Stream باز کنید
    براش یک متد نوشتم به شکل زیر :

    private void OpenImageStream(string path, PictureBox PicBox)
    {
    if (System.IO.File.Exists(path))
    {
    System.IO.FileStream fs = new FileStream(path, System.IO.FileMode.Open);
    pictureBox1.Image = Image.FromStream(fs);
    fs.Close();
    }
    }

    برای ذخیره هم میتونید از این کد استفاده کنید

    pictureBox1.Image.Save(@"C:\test.jpg", System.Drawing.Imaging.ImageFormat.Jpeg);

    چون در کد قبلی Close شده، دیگه با اون خطا روبرو نمیشید
    موفق باشید
    لطفاً از پرسیدن سوال در خصوصی خودداری کنید.
    قبل از ایجاد تاپیک، حتماً قوانین سایت را مطالعه فرمایید.
    قوانین پرسش های دانشجویی
    برای درست وارد شدن کد در قالب C#‎‎‎ سایت، ابتدا کد رو درون Notepad.exe کپی سپس از اونجا به سایت در قالب C#‎‎‎ منتفل کنید
    نرم افزار code manager دستیار برنامه نویسان جهت نگهداری کد ها

تاپیک های مشابه

  1. سوال: جایگزین کردن اعداد فارسی با اعداد انگلیسی در Response
    نوشته شده توسط nima_dir در بخش ASP.NET Web Forms
    پاسخ: 3
    آخرین پست: یک شنبه 16 مرداد 1390, 18:57 عصر
  2. سوال: embed کردن یک فایل swf و اجرای آن در RunTime
    نوشته شده توسط sepehr1014 در بخش C#‎‎
    پاسخ: 1
    آخرین پست: چهارشنبه 07 اردیبهشت 1390, 17:27 عصر
  3. روشن کردن یک LED با پورت USB در C#‎
    نوشته شده توسط raika17metal در بخش C#‎‎
    پاسخ: 4
    آخرین پست: یک شنبه 02 خرداد 1389, 21:05 عصر
  4. جایگزین کردن یک node با یک node دیگر در صفحه aspx
    نوشته شده توسط amirjalili در بخش ASP.NET Web Forms
    پاسخ: 1
    آخرین پست: سه شنبه 22 دی 1388, 09:30 صبح
  5. جایگزین کردن یک خط جای یکی دیگر در Consol ؟؟
    نوشته شده توسط mostafa_angel در بخش برنامه نویسی با زبان C و ++C
    پاسخ: 2
    آخرین پست: جمعه 24 اسفند 1386, 20:07 عصر

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •