نمایش نتایج 1 تا 9 از 9

نام تاپیک: روش ایجاد آیکن‌های ثابت در پایین تمام صفحات مثل اینستاگرام

  1. #1

    Question روش ایجاد آیکن‌های ثابت در پایین تمام صفحات مثل اینستاگرام

    با سلام به تمامی دوستان
    تو اینستاگرام چند تا آیکن پایین صفحه است که همیشه ثابته و با اینتخاب اونها میشه بین اکتیویتی‌ها جابه‌جا بشیم.
    تا اونجایی که من یاد گرفتم وقتی بین اکتیویتی‌ها جابه‌جا میشیم، کل صفحه تغییر می‌کنه و چیزی ثابت نمی‌مونه.
    برنامه‌هایی مثل اینستاگرام از چه روشی برای این آیکن‌های ثابت پایین صفحه استفاده می‌کنند که بین همه صفحات ثابت می‌مونه؟
    ممنون از همه دوستان

  2. #2
    کاربر دائمی آواتار hharddy
    تاریخ عضویت
    اسفند 1392
    محل زندگی
    تهران
    پست
    383

    نقل قول: روش ایجاد آیکن‌های ثابت در پایین تمام صفحات مثل اینستاگرام

    دکمه های پایین صفحه bottom navigation هستند علت ثاتب بودن صفحه هم استفاده از Fragment هست

  3. #3

    نقل قول: روش ایجاد آیکن‌های ثابت در پایین تمام صفحات مثل اینستاگرام

    نقل قول نوشته شده توسط hharddy مشاهده تاپیک
    دکمه های پایین صفحه bottom navigation هستند علت ثاتب بودن صفحه هم استفاده از Fragment هست
    خیلی ممنون از پاسخ شما. خب می‌دونیم که تقریبا تمام صفحات اینستاگرام با همین bottom navigation ها بازدید می‌شوند. یعنی در این صورت تمام اینستاگرام فقط با یک اکیتیویتی ساخته شده که داخل اون چندین Fragment هست؟
    یعنی تمام صفحات اینستاگرام در حقیقت Fragment هستند نه Activity؟
    این برنامه رو سنگین نمیکنه و اشکالی پیش نمیاره؟
    نمیشه با استفاده از bottom navigation بین اکتیویتی‌ها جابه‌جا شد و نه Fragment ها؟
    ببخشید سوالاتم زیاد شد!

  4. #4
    کاربر دائمی آواتار hharddy
    تاریخ عضویت
    اسفند 1392
    محل زندگی
    تهران
    پست
    383

    نقل قول: روش ایجاد آیکن‌های ثابت در پایین تمام صفحات مثل اینستاگرام

    سلام خب ما که به سورس اینستاگرام دسترسی نداریم بدونیم دقیقا چیکار کردن ولی 99 درصد از فرگمنت استفاده شده.
    شما با پیاده سازی bottom nav برای هر ایتم رویداد کلیک تعریف میکنید میخواد این رویداد رفتن به فرگمنت یا اکتیویتی دیگری باشه یا اصلا نمایش دیالوگ یا toast همه چیز دست خودتون هست.

  5. #5

    نقل قول: روش ایجاد آیکن‌های ثابت در پایین تمام صفحات مثل اینستاگرام

    در ادامه همین سوال من bottom navigationview را با فرگمنت پیاده سازی کردم فقط وقتی بین فرگمنت ها جابجا میشم هردفعه از اول لود میشن مثل اینستاگرام تغییرات بازدید قبل رو نگه نمی داره چطور مثل اینستاگرام درست کنیم،؟

  6. #6

    نقل قول: روش ایجاد آیکن‌های ثابت در پایین تمام صفحات مثل اینستاگرام

    منظورتون از تغیرات بازدید قبل دقیقا چی هست؟؟؟

  7. #7

    نقل قول: روش ایجاد آیکن‌های ثابت در پایین تمام صفحات مثل اینستاگرام

    در فرگمنت یه لیست ویو داریم مثلا یبار تا آیتم ده اسکرول کردیم دفعه بعد که لیست ویو را باز می کنیم ادامه اسکرول ده به بعد را نمایش بده دوباره به اول لیست برنگرده

  8. #8
    کاربر دائمی آواتار hharddy
    تاریخ عضویت
    اسفند 1392
    محل زندگی
    تهران
    پست
    383

    نقل قول: روش ایجاد آیکن‌های ثابت در پایین تمام صفحات مثل اینستاگرام

    نقل قول نوشته شده توسط kamal70 مشاهده تاپیک
    در ادامه همین سوال من bottom navigationview را با فرگمنت پیاده سازی کردم فقط وقتی بین فرگمنت ها جابجا میشم هردفعه از اول لود میشن مثل اینستاگرام تغییرات بازدید قبل رو نگه نمی داره چطور مثل اینستاگرام درست کنیم،؟
    بستگی به کد هاتون داره شاید هر بار دارید new میکنید فرگمنت هارو. یا شاید دارید از دستور replace استفاده میکنید این کار هربار فرگمنت جدید میسازه بجاش از show,hide استفاده کنید. نکته این که لطفا سوالتون و تاپیک جداگانه بپرسید تا سوال دوستتون منحرف نشه.

  9. #9

    نقل قول: روش ایجاد آیکن‌های ثابت در پایین تمام صفحات مثل اینستاگرام

    نقل قول نوشته شده توسط hharddy مشاهده تاپیک
    بستگی به کد هاتون داره شاید هر بار دارید new میکنید فرگمنت هارو. یا شاید دارید از دستور replace استفاده میکنید این کار هربار فرگمنت جدید میسازه بجاش از show,hide استفاده کنید. نکته این که لطفا سوالتون و تاپیک جداگانه بپرسید تا سوال دوستتون منحرف نشه.
    سلام مجدد.
    ممنون از راهنماییهاتون
    خب اگه هر بار new نکنیم به جاش باید چیکار کنیم؟
    مثلاً یک صفحه داریم با دو تا دکمه. اولی لیست محصول ها رو نشون می‌ده و دومی میره توی صفحه جستجو. التبه هر دو با فراگمنت است.
    حالا برای هر دکمه دستوری مثل زیر داریم:

    btnOne = (Button) findViewById(R.id.btn_a);
    btnTwo = (Button) findViewById(R.id.btn_b);

    btnOne.setOnClickListener(new View.OnClickListener() {
    @Override
    public void onClick(View v) {

    FrgOne frg1 = new FrgOne();
    FragmentManager fm = getSupportFragmentManager();
    FragmentTransaction ft = fm.beginTransaction();
    ft.replace(R.id.frg_holder, frg1);
    transaction.addToBackStack(null);
    ft.commit();

    }
    });

    btnTwo.setOnClickListener(new View.OnClickListener() {
    @Override
    public void onClick(View v) {

    FrgTwo frg2 = new FrgTwo();
    FragmentManager fm = getSupportFragmentManager();
    FragmentTransaction ft = fm.beginTransaction();
    ft.replace(R.id.frg_holder, frg2);
    transaction.addToBackStack(null);
    ft.commit();

    }
    });

    حتی برای رفتن به history از backstack هم استفاده شده.
    ولی وقتی حتی دکمه back رو می‌زنم تا فرگمنت قبلی رو نشون بده دوباره از اول ایجاد میشه و به ابتدای صفحه میره
    توی این کدها به جای new FrgOne باید چی گذاشت تا هنگام بازگشت به فرگمنت اول، فرگمنت دوباره ایجاد نشه بلکه همون محتوای قبلی رو با همون موقعیت قبلی نشون بده

تاپیک های مشابه

  1. نحوه ایجاد استاتوس بار در پایین تمام صفحات
    نوشته شده توسط r_khan در بخش Android Studio
    پاسخ: 4
    آخرین پست: چهارشنبه 25 دی 1392, 08:50 صبح
  2. قرار دادن یک آیتم ثابت در پایین صفحات
    نوشته شده توسط zibaaa در بخش ASP.NET Web Forms
    پاسخ: 3
    آخرین پست: چهارشنبه 12 مهر 1391, 13:28 عصر
  3. ایجاد لینک ثابت در سمت راست صفحه که با اسکرول صفحه مکان آن تغییر نکند.
    نوشته شده توسط imanEsmaeili در بخش JavaScript و Framework های مبتنی بر آن
    پاسخ: 3
    آخرین پست: شنبه 21 خرداد 1390, 22:38 عصر
  4. ايجاد تعداد صفحه در پايين وبلاگ براي هر موضوع
    نوشته شده توسط amirhnp در بخش طراحی وب (Web Design)
    پاسخ: 0
    آخرین پست: شنبه 12 مرداد 1387, 13:41 عصر
  5. انتخاب روش ایجاد تاریخ شمسی در vb.net 2005
    نوشته شده توسط odiseh در بخش VB.NET
    پاسخ: 1
    آخرین پست: چهارشنبه 24 مرداد 1386, 10:50 صبح

برچسب های این تاپیک

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •