نمایش نتایج 1 تا 4 از 4

نام تاپیک: برنامه نویسی لیبل با تغییر اندازه فونت بصورت اتومات

  1. #1
    کاربر دائمی آواتار seyed_farid
    تاریخ عضویت
    تیر 1384
    محل زندگی
    تهران
    پست
    459

    برنامه نویسی لیبل با تغییر اندازه فونت بصورت اتومات

    با سلام
    چطور میشه یک لیبل با اندازه ثابت رو پروگرام کرد که بر اساس کلمات کپشن آن طوری سایز فونت آن تغییر کند که کل کلمات را پوشش دهد؟

  2. #2

    نقل قول: برنامه نویسی لیبل با تغییر اندازه فونت بصورت اتومات

    سلام.
    از شی Canvas و تابع TextWidth می تونید استفاده کنید.
    توابع تبدیل تاریخ با دقت 5000 سال
    پذیرش پروژه، کامپوننت، آموزش برنامه نویسی (دلفی، اس کیو ال، ..) -> 09123780840

    دوستای گلم حمایت کنید : https://cafebazaar.ir/app/com.nikanmehr.marmarxword/


    نرم افزار پخش مویرگی

  3. #3
    کاربر دائمی آواتار persia_hrn
    تاریخ عضویت
    آذر 1390
    محل زندگی
    شیراز
    پست
    145

    نقل قول: برنامه نویسی لیبل با تغییر اندازه فونت بصورت اتومات

    با سلام خدمت جناب مهندس زالی
    تابع TextWidth اندازه طول نوشته بر اساس فونت استاندارد ( فونت با سایز 8 ) رو برمیگردونه و اگر فونت لیبل بزرگتر از 8 باشه یه کم ایراد پیدا میکنه .

    من از راه دیگه ای وارد شدم که جواب داد :
    Set Label.rar

    لطفاً یه نگاهی بندازید ، البته روش ممکنه خیلی بدوی و غیر حرفه ای باشه .

  4. #4

    نقل قول: برنامه نویسی لیبل با تغییر اندازه فونت بصورت اتومات

    این تابع اندازه ای رو که در فونتش ست کردید برمیگردونه.
    کاری که شما کردید در حلقه تعداد آپدیت های زیادی انجام می ده، و برای مثلا 100 عدد لیبل که روی فرم قرار دارند، خیلی طول خواهد کشید.
    داخل خود Canvas یک شی فونت وجود داره،

    Canvas.Font.Size := 20;
    ShowMessage( IntToStr( Canvas.TextWidth('TEST') ));


    Canvas.Font.Size := 30;
    ShowMessage( IntToStr( Canvas.TextWidth('TEST') ));


    توابع تبدیل تاریخ با دقت 5000 سال
    پذیرش پروژه، کامپوننت، آموزش برنامه نویسی (دلفی، اس کیو ال، ..) -> 09123780840

    دوستای گلم حمایت کنید : https://cafebazaar.ir/app/com.nikanmehr.marmarxword/


    نرم افزار پخش مویرگی

تاپیک های مشابه

  1. تغییر سایز صفحه با فعال شدن hover و تغییر اندازه فونت
    نوشته شده توسط DariushGreat در بخش طراحی وب (Web Design)
    پاسخ: 5
    آخرین پست: شنبه 17 خرداد 1393, 16:24 عصر
  2. تغییر اندازه فونت لیبل در زمان اجرای برنامه
    نوشته شده توسط patrick5053 در بخش C#‎‎
    پاسخ: 4
    آخرین پست: یک شنبه 22 دی 1392, 19:29 عصر
  3. سوال: تغییر فونت با داشتن نام فونت بصورت رشته
    نوشته شده توسط belarak2011 در بخش C#‎‎
    پاسخ: 2
    آخرین پست: دوشنبه 27 شهریور 1391, 08:54 صبح
  4. مبتدی: تغییر اندازه فونت لیبل در زمان اجرا
    نوشته شده توسط amir2dela در بخش C#‎‎
    پاسخ: 1
    آخرین پست: یک شنبه 06 آذر 1390, 09:01 صبح
  5. ترکیب برنامه نویسی Native با NET. بدون تغییر کل پروژه به CLR
    نوشته شده توسط Nima_NF در بخش برنامه نویسی با MFC و ++Visual C
    پاسخ: 0
    آخرین پست: یک شنبه 26 آبان 1387, 01:01 صبح

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •