نمایش نتایج 1 تا 10 از 10

نام تاپیک: درخواست یه کد بر برنامم

  1. #1

    درخواست یه کد بر برنامم

    سلام بچه ها من یه برنامه نوشتم با سی شارپ و sql2014
    این عکس برنامم :
    همونطور که تو عکس مشخصه دوتا قسمت دارم ! انبار و ثبت خرید.
    برنامم به این طوره که تو انبار یه کالایی ثبت میکنید بعد میرید قسمت ثبت خرید وقتی اسم کالا بزنید مدل و قیمتش از اون جدوله انبار تو دیتابیس میخونه و در تکست باکس خودش میزاره( تو عکس مشخصه)
    حالا میخام وقتی تو ثبت خرید کاربر یه کالایی رو ثبت میکنه ، وقتی ثبت شد ، برنامه بره و در قسمت انبار اون کالا تعدادش رو یکی کم کنه !
    چجوری این کد بنویسم ؟
    تشکر

  2. #2
    کاربر دائمی آواتار رامین مرادی
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1389
    محل زندگی
    آذربایجان
    پست
    1,961

    نقل قول: درخواست یه کد بر برنامم

    خب برای اینکار یه آپدیت نیازه که قبلش تعداد اون کالا رو بدست بیارید بعد منهای تعداد کالای خریداری شده بکنید.و اون فیلد رو ویرایش کنید. که شرط ویرایشش هم کد همون کالاس.
    نحوه کد نویسیتون رو ذکر نکردید وگرنه میشد بیشتر راهنمایی کرد. چیزی که گفتم کلیت کاره

  3. #3

    نقل قول: درخواست یه کد بر برنامم

    نقل قول نوشته شده توسط رامین مرادی مشاهده تاپیک
    خب برای اینکار یه آپدیت نیازه که قبلش تعداد اون کالا رو بدست بیارید بعد منهای تعداد کالای خریداری شده بکنید.و اون فیلد رو ویرایش کنید. که شرط ویرایشش هم کد همون کالاس.
    نحوه کد نویسیتون رو ذکر نکردید وگرنه میشد بیشتر راهنمایی کرد. چیزی که گفتم کلیت کاره
    دقیق میدونم اینجوریه راهش !کد هاش که همین کد های ثبت و ویرایش و حذف سی شارپ و sql هست.
    بچه ها اگه میشه بگین کدش چیه ؟ چجوری کدش بنویسم که این کار انجام بده؟!

  4. #4
    کاربر دائمی آواتار رامین مرادی
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1389
    محل زندگی
    آذربایجان
    پست
    1,961

    نقل قول: درخواست یه کد بر برنامم

    نقل قول نوشته شده توسط pure_love مشاهده تاپیک
    دقیق میدونم اینجوریه راهش !کد هاش که همین کد های ثبت و ویرایش و حذف سی شارپ و sql هست.
    بچه ها اگه میشه بگین کدش چیه ؟ چجوری کدش بنویسم که این کار انجام بده؟!
    دوست عزیز منظورم اینه با چه تکنولوژی کد زدین. ado.net یا انتیتی یا با دیتاست.
    در ضمن کد ثبتتون رو هم بزارید اینجا

  5. #5

    نقل قول: درخواست یه کد بر برنامم

    نقل قول نوشته شده توسط رامین مرادی مشاهده تاپیک
    دوست عزیز منظورم اینه با چه تکنولوژی کد زدین. ado.net یا انتیتی یا با دیتاست.
    در ضمن کد ثبتتون رو هم بزارید اینجا
    کده ثبتم :

    SqlConnection M = new SqlConnection("Data Source=.;Initial Catalog=mobile;Integrated Security=True");

    M.Open();

    String s1 = string.Format("insert into sabtbuy values('{0}','{1}','{2}','{3}',{4},{5},{6})", textBox1.Text, textBox2.Text, maskedTextBox1.Text, textBox4.Text, textBox5.Text, textBox6.Text, textBox7.Text);

    SqlCommand comm = new SqlCommand(s1, M);

    comm.ExecuteNonQuery();

    MessageBox.Show("فاکتور فروش با موفقیت ثبت شد");
    M.Close();

  6. #6
    کاربر دائمی آواتار رامین مرادی
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1389
    محل زندگی
    آذربایجان
    پست
    1,961

    نقل قول: درخواست یه کد بر برنامم

    تقریبا میشه کد زیر. اما یه جورایی نوع کد نویسیتون خوب نیست. اینجوری پیش برید بعدا دچار مشکل شده و کدهاتون درهم و قاطی میشه. حجم کد نویسیتون هم خیلی میره بالا.



    SqlConnection M = new SqlConnection("Data Source=.;Initial Catalog=mobile;Integrated Security=True");


    M.Open();


    String s1 = string.Format("insert into sabtbuy values('{0}','{1}','{2}','{3}',{4},{5},{6})", textBox1.Text, textBox2.Text, maskedTextBox1.Text, textBox4.Text, textBox5.Text, textBox6.Text, textBox7.Text);

    SqlCommand comm = new SqlCommand(s1, M);


    comm.ExecuteNonQuery();
    DataTable dt = new DataTable();
    string sql = "select * from Kala where KalaId=" + int.Parse(txtKalaId.text);
    SqlDataAdapter Da = new SqlDataAdapter(sql, cn);
    dt.Clear();
    Da.Fill(dt);
    if(dt.Rows.Count>0)
    {
    int tedad=int.Parse(dt.Rows[0]["Tedad"].ToString());
    string sql = "Update Kala set Tedad=" + (tedad-int.Parse(txtTedad.Text)) + " where KalaId=" + int.Parse(txtKalaId.text);
    SqlCommand comm1 = new SqlCommand(sql, M);
    comm1.ExecuteNonQuery();
    }




    MessageBox.Show("فاکتور فروش با موفقیت ثبت شد");
    M.Close();



  7. #7

    نقل قول: درخواست یه کد بر برنامم

    من کد هام اینجوری نوشتم :

    string conn = (@"Data Source=.;Initial Catalog=mobile;Integrated Security=True");
    SqlConnection M = new SqlConnection("Data Source=.;Initial Catalog=mobile;Integrated Security=True");
    M.Open();
    var com = new SqlCommand("SELECT tedadkala FROM sabtkala WHERE ID LIKE N'%" + textBox2.Text + "%'", M);
    var h = com.ExecuteScalar();
    var result = Convert.ToString(Convert.ToInt32(h) - Convert.ToInt32(textBox8.Text));
    SqlConnection objsqlconn = new SqlConnection(conn);
    objsqlconn.Open();
    SqlCommand objcmd = new SqlCommand("Update sabtkala set tedadkala=@tedadkala where ID= " + textBox2.Text, objsqlconn);
    objcmd.Parameters.AddWithValue("@tedadkala", result);
    objcmd.ExecuteNonQuery();
    MessageBox.Show("رکورد شما با موفقیت ویرایش شد", "تاییدیه", MessageBoxButtons.OK, MessageBoxIcon.Asterisk);


    اینجا طبق ID درست کار میکنه ولی میخام برنامم طبق نام کالا باشه (namekala اسم یکی از ستون های دیتابیسم ) وقتی namekala میزارم بجای ID :
    123321.jpg

    برنامم کار نمیکنه و پیغام میده :
    1564871.jpg

    تو پیغام ( a ) همون نام کالا هست که ازش پیغام میگیره ! انگار نمیتونه پیداش کنه !!!
    لطفا بگین چیکارش کنم ؟
    مرسی

  8. #8
    کاربر دائمی آواتار mz6488
    تاریخ عضویت
    تیر 1391
    محل زندگی
    قشم
    پست
    429

    نقل قول: درخواست یه کد بر برنامم

    سلام.انتهای کوئری باید namekala بین دو تا نیم کوت قرار بگیره

    where namekala=' " +textbox1.text+ '' ' "

  9. #9
    کاربر دائمی آواتار رامین مرادی
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1389
    محل زندگی
    آذربایجان
    پست
    1,961

    نقل قول: درخواست یه کد بر برنامم

    مهندس جان به نظرم نام کالا کلید مناسبی نیت ها. احتمال تکراری بودنش خیلی خیلی زیاده.بهتره یه فیلد عددی از نوع اتونامبر بزاری تا خطاها و مشکلات اینده رو به راحتی حل کنی.

  10. #10

    نقل قول: درخواست یه کد بر برنامم

    سلام
    باید با پروسیجر این کار رو انجام بدی، خیلی شیک و راحت
    با فرض جدول
    CREATE TABLE PRODUCT
    ( PRODUCTID INT NOT NULL IDENTITY(1,1) PRIMARY KEY,
    PNAME NVARCHAR(50),
    PCOUNT INT
    )


    باید یک پروسیجر به شکل زیر بنویسی و درون برنامت استفاده کنی
    CREATE PROCEDURE UP_COUNT_PRODUCT
    @COUNT INT,
    @ID INT
    AS
    UPDATE TABLE PRODUCT
    SET [PCOUNT]=[PCOUNT]+@COUNT
    WHERE [PRODUCTID]=@ID


    بعد تو برنامه از پروسیجر بالا استفاده میکنی و هرجا تعداد رو میخوای کم کنی ، متغیر تعداد درون برنامه رو ضرب در -1 میکنی و به پروسیجر ارسال میکنی و هر جا تعداد افزایش داشته(یعنی ورود کالا به انبار) خود متغیر تعداد رو به پروسیجر ارسال میکنی و آی دی کالای مورد نظر رو بهش میدی
    موفق باشی

تاپیک های مشابه

  1. مبتدی: درخواست یه کد فنی از جاوا !!!
    نوشته شده توسط hamed_hymn در بخش JavaScript و Framework های مبتنی بر آن
    پاسخ: 2
    آخرین پست: شنبه 17 اردیبهشت 1390, 19:24 عصر
  2. درخواست یه کد
    نوشته شده توسط www.downallfa.com در بخش PHP
    پاسخ: 5
    آخرین پست: چهارشنبه 18 اسفند 1389, 11:02 صبح
  3. درخواست یه کد خاص
    نوشته شده توسط salehvasaleh در بخش C#‎‎
    پاسخ: 5
    آخرین پست: شنبه 23 مرداد 1389, 12:13 عصر
  4. سوال: درخواست یه کد آژاکس
    نوشته شده توسط binyaft در بخش PHP
    پاسخ: 3
    آخرین پست: پنج شنبه 07 آبان 1388, 12:19 عصر
  5. ---> درخواست یه کد کوچولو
    نوشته شده توسط AspNet در بخش طراحی وب (Web Design)
    پاسخ: 8
    آخرین پست: چهارشنبه 19 اسفند 1383, 08:42 صبح

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •