نمایش نتایج 1 تا 4 از 4

نام تاپیک: مشکل در ربات تلگرام

  1. #1

    مشکل در ربات تلگرام

    سلام دوستان
    من با سی شارپ یه ربات تلگرام طراحی کردم که به صورت کنسول هستش
    وقتی که اجرا میگیرم (در ویندوز سرور) تا دو سه ساعت خوب کار میکنه بدون مشکلی ولی بعد دو سه ساعت دیگه هیچ درخواستی رو دریافت نمیکنه یه جورایی انگار برنامه بسته شده در حالی که توی ویندوز اجرا شده مونده

  2. #2
    مدیر بخش آواتار danialafshari
    تاریخ عضویت
    تیر 1387
    محل زندگی
    هر کجا هستم باشم آسمان مال من است
    پست
    2,909

    نقل قول: مشکل در ربات تلگرام

    با سلام
    کد و یا توضیحاتی از کدنویسی یا کتابخانه استفاده شده نگذاشتید که دوستان بررسی کنند
    اللحساب شاید مشکل از ویندوز یا کتابخانه یا بخاطر تنظیمات Power Saving ویندوز باشه
    1-در تنظیمات Power Option روی هر پلنی هستید که معمولاً Balanced هست Change Plan Setting رو بزنید و Put the computer sleep رو روی Never قرار بدید(طبق ویندوز7 گفتم)
    2-روی ویندوزی بجز WinServer تست کنید
    در غیر این حالات مشکل از کد و یا کتابخانه استفاده شده هست
    موفق باشید
    لطفاً از پرسیدن سوال در خصوصی خودداری کنید.
    قبل از ایجاد تاپیک، حتماً قوانین سایت را مطالعه فرمایید.
    قوانین پرسش های دانشجویی
    برای درست وارد شدن کد در قالب C#‎‎‎ سایت، ابتدا کد رو درون Notepad.exe کپی سپس از اونجا به سایت در قالب C#‎‎‎ منتفل کنید
    نرم افزار code manager دستیار برنامه نویسان جهت نگهداری کد ها

  3. #3

    نقل قول: مشکل در ربات تلگرام

    این پروژه ربات تلگرام هستش که با سی شارپ نوشته شده در صورت امکان دانلود بکنید و یه نگاهی بندازید
    ممنون

    لینک پروژه
    http://s8.picofile.com/file/83100169...tion1.zip.html

  4. #4
    مدیر بخش آواتار danialafshari
    تاریخ عضویت
    تیر 1387
    محل زندگی
    هر کجا هستم باشم آسمان مال من است
    پست
    2,909

    نقل قول: مشکل در ربات تلگرام

    با سلام
    کد Main رو بشکل زیر تغییر بدید عملکرد ربات بهتر میشه
    ببنید مشکل اون بعد 2 ساعت حل میشه؟

    static void Main(string[] args)
    {
    Action onCompleted = () =>
    {
    //On complete action
    };

    var thread = new Thread(
    () =>
    {
    try
    {
    mainMenu = new ReplyKeyboardMarkup
    {
    Keyboard = new KeyboardButton[][] {
    new KeyboardButton[] {
    new KeyboardButton(" \U0001F31F خدمات ما"),
    new KeyboardButton(" \U0001F4F7 نمونه کارهای ما ") },
    new KeyboardButton[] {
    new KeyboardButton(" \U0001F4F1 درخواست مشاوره"),
    new KeyboardButton(" \U0001F4B8 تعرفه ها") },
    new KeyboardButton[] {
    new KeyboardButton(" \U0001F466 درباره ما"),
    new KeyboardButton(" \U0000260E تماس با ما") },
    new KeyboardButton[] {
    new KeyboardButton(" \U0001F4B3 واریز به حساب") }
    }
    };
    Price = new ReplyKeyboardMarkup { Keyboard = new KeyboardButton[][] { new KeyboardButton[] { new KeyboardButton("تعرفه طراحی سایت"), new KeyboardButton("تعرفه طراحی ربات تلگرام") }, new KeyboardButton[] { new KeyboardButton(" \U0001F449 بازگشت"), }, }, };
    Back = new ReplyKeyboardMarkup { Keyboard = new KeyboardButton[][] { new KeyboardButton[] { new KeyboardButton(" \U0001F449 بازگشت"), }, }, };


    Task.Run(() => RunBot());
    Console.ReadLine();
    }
    finally
    {
    onCompleted();
    }
    });
    thread.Start();
    }

    موفق باشید
    لطفاً از پرسیدن سوال در خصوصی خودداری کنید.
    قبل از ایجاد تاپیک، حتماً قوانین سایت را مطالعه فرمایید.
    قوانین پرسش های دانشجویی
    برای درست وارد شدن کد در قالب C#‎‎‎ سایت، ابتدا کد رو درون Notepad.exe کپی سپس از اونجا به سایت در قالب C#‎‎‎ منتفل کنید
    نرم افزار code manager دستیار برنامه نویسان جهت نگهداری کد ها

تاپیک های مشابه

  1. سوال: مشکل در رباط تلگرام
    نوشته شده توسط rezaAcc در بخش C#‎‎
    پاسخ: 5
    آخرین پست: دوشنبه 08 خرداد 1396, 22:41 عصر
  2. سوال: استفاده از کوکی در ربات تلگرام
    نوشته شده توسط damanpak در بخش PHP
    پاسخ: 1
    آخرین پست: شنبه 21 اسفند 1395, 00:13 صبح
  3. سوال: دسترسی به فایل آپلود شده در ربات تلگرام
    نوشته شده توسط Mofid.m در بخش C#‎‎
    پاسخ: 1
    آخرین پست: پنج شنبه 14 مرداد 1395, 20:02 عصر
  4. سوال: مشکل در ساخت ربات تلگرام
    نوشته شده توسط mgupload در بخش C#‎‎
    پاسخ: 0
    آخرین پست: یک شنبه 09 اسفند 1394, 03:46 صبح
  5. حرفه ای: مشکل در ربات حل ماز با php
    نوشته شده توسط alinwp در بخش PHP
    پاسخ: 1
    آخرین پست: چهارشنبه 27 اسفند 1393, 11:28 صبح

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •