نمایش نتایج 1 تا 6 از 6

نام تاپیک: دریافت موقعیت مکانی کاربر روی نقشه گوگل و ذخیره در دیتابیس ؟

  1. #1

    Question دریافت موقعیت مکانی کاربر روی نقشه گوگل و ذخیره در دیتابیس ؟

    درود,
    1 - میخوام موقعیت مکانی کاربر روی نقشه گوگل یا گوگل مپ رو دریافت و در دیتابیس ذخیره کنم ,
    و مهمتر اینکه در سمت پنل میریت هم بتونم این موقعیت ذخیره شده رو بازیابی کنم تا بتونم آدرس (لوکیشن) مشخص شده رو نقشه رو نشون بدم .
    برای این کار باید به چه صورتی عمل کنم ؟

    2 - در حالت عادیش مثلا در فروشگاه دیجی کالا ابتدا از کاربر اجازه گرفته میشه (که این فکر کنم از سیاست های خود گوگل هست) و بعد هم خود کاربر باید موقعیت مکانش رو انتخاب میکنه :


    آیا میشه بدون اجازه کاربر موقعیت مکانیش رو دریافت کرد ؟
    یعنی موقعیت مکانیش روی گوگل مپ رو بدست آورد و نشون داد؟
    و یا کاربر مثل برنامه گوگل مپ روی اندروید با زدن یه دکمه موقعیت مکانیش رو بدست بیاره.

  2. #2

    نقل قول: دریافت موقعیت مکانی کاربر روی نقشه گوگل و ذخیره در دیتابیس ؟

    بنده با Google Map API کار نکردم اما طریق کار Map ها به این صورت هست که از کاربر Permission میگیرن و موقعیت فعلیشون رو ردیابی میکنن .

    هر نقطه روی نقشه 2 تا Property داره که طول و عرض جغرافیایی میشه :
    • Latitude
    • Longitude


    با ذخیره کردن این 2 ، میتونید دوباره موقعیت کاربر رو روی نقشه نشون بدید.

    برای دریافت این 2 نقطه رو نقشه گوگل :
    https://developers.google.com/maps/d...pt/geolocation

    برای پیدا کردن موقعیت روی نقشه با Lat و Long :
    https://developers.google.com/maps/d...coding-reverse


    آیا میشه بدون اجازه کاربر موقعیت مکانیش رو دریافت کرد ؟
    خیر

  3. #3

    نقل قول: دریافت موقعیت مکانی کاربر روی نقشه گوگل و ذخیره در دیتابیس ؟

    نقل قول نوشته شده توسط Moien Tajik مشاهده تاپیک
    بنده با Google Map API کار نکردم اما طریق کار Map ها به این صورت هست که از کاربر Permission میگیرن و موقعیت فعلیشون رو ردیابی میکنن .

    هر نقطه روی نقشه 2 تا Property داره که طول و عرض جغرافیایی میشه :
    • Latitude
    • Longitude


    با ذخیره کردن این 2 ، میتونید دوباره موقعیت کاربر رو روی نقشه نشون بدید.

    برای دریافت این 2 نقطه رو نقشه گوگل :
    https://developers.google.com/maps/d...pt/geolocation

    برای پیدا کردن موقعیت روی نقشه با Lat و Long :
    https://developers.google.com/maps/d...coding-reverse



    خیر
    ممنون مهندس این عالیه - حالا به چه شکل موقیتی که کاربر انتخاب میکنه رو در فیلد جدول دیتابیس ذخیره کنم و بعدش هم از دیتابیس بازیبابی کنم ؟
    نمونه کد یا Sample برای این مورد هست ؟


    آخرین ویرایش به وسیله alibahman47 : شنبه 29 مهر 1396 در 20:08 عصر

  4. #4

    نقل قول: دریافت موقعیت مکانی کاربر روی نقشه گوگل و ذخیره در دیتابیس ؟


  5. #5

    نقل قول: دریافت موقعیت مکانی کاربر روی نقشه گوگل و ذخیره در دیتابیس ؟

    نقل قول نوشته شده توسط Moien Tajik مشاهده تاپیک

    ممنونم , این مورد که معرفی کردید خیلی خوبه ولی در استفاده ازش به شکل خوردم !

    برای این که مورد زیر به پروژه خودم اضافه کنم :
    http://www.jmelosegui.com/map/marker/ClientEvents

    کد های View رو اضافه کردم ولی اخطار زیر رو میده :


  6. #6

    نقل قول: دریافت موقعیت مکانی کاربر روی نقشه گوگل و ذخیره در دیتابیس ؟

    چک کنید API Key رو اضافه کرده باشید و در آخر scripts section این رو گذاشته باشید :


    @(Html.GoogleMap().ScriptRegistrar())



    مقادیری هم که از ViewData میان رو یا خودتون عوض کنید دستی و یا حتما از کنترلر بفرستید به ویو ; بنده تست کردم درست بود و مشکلی نداشت.

تاپیک های مشابه

  1. سوال: بدست اوردن لوکیشن کاربر توسط نقشه گوگل
    نوشته شده توسط sun2rise در بخش jQuery
    پاسخ: 0
    آخرین پست: یک شنبه 31 خرداد 1394, 03:21 صبح
  2. سوال: قرار دادن علامت مترو روی نقشه گوگل
    نوشته شده توسط bftarane در بخش طراحی وب (Web Design)
    پاسخ: 0
    آخرین پست: دوشنبه 10 آذر 1393, 08:46 صبح
  3. نمایش مکان روی نقشه گوگل
    نوشته شده توسط persaclub در بخش ASP.NET Web Forms
    پاسخ: 10
    آخرین پست: شنبه 01 شهریور 1393, 23:22 عصر
  4. سوال: چطور می شه با کلیک کاربر روی نقشه گوگل، موقعیت جغرافیایی رو به دست آورد و ذخیره کرد؟
    نوشته شده توسط i-php-i در بخش JavaScript و Framework های مبتنی بر آن
    پاسخ: 0
    آخرین پست: دوشنبه 09 تیر 1393, 22:54 عصر
  5. نحوه نمایش همزمان marker و payline بر روی نقشه گوگل مپ
    نوشته شده توسط omid_student در بخش Google Web Toolkit (GWT)‎
    پاسخ: 0
    آخرین پست: دوشنبه 20 آبان 1392, 13:22 عصر

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •