نمایش نتایج 1 تا 8 از 8

نام تاپیک: ثبت زمان های مختلف در هر بازه ای

  1. #1
    کاربر دائمی آواتار samiasoft
    تاریخ عضویت
    مهر 1391
    محل زندگی
    اردبیل
    پست
    1,242

    ثبت زمان های مختلف در هر بازه ای

    سلام دوستان

    عنوان مناسبی برای سوالم پیدانکردم اگر نامناسب هستش.

    درواقع میخواستم که زمان حال حاضر رو دریافت کنم و چند بار ثبت کنم...بطوری که در هرکدوم از این زمان ها اختلاف ثانیه ای بدین صورت باشه :
    0
    2
    3
    4
    5
    6
    7
    8
    9
    10


    برای مثال بدین صورت داخل لیست باکس بریزم :
    2016/12/31;09:47:01
    2016/12/31;09:47:03
    2016/12/31;09:47:06
    2016/12/31;09:47:10
    2016/12/31;09:47:15
    2016/12/31;09:47:21
    2016/12/31;09:47:28
    2016/12/31;09:47:36
    2016/12/31;09:47:45
    2016/12/31;09:47:55
    2016/12/31;09:48:06

    به چه صورت اینکارو انجام بدم بهتر هستش...ممنون میشوم راهنمایی کنید

  2. #2

    نقل قول: ثبت زمان های مختلف در هر بازه ای

    با سلام دقیقا میخواین اختلاف ها چند ثانیه ای باشن؟ یکی یکی؟ منظم؟ نامنظم؟
    در هر حال برای DateTime متدی به اسم AddSeconds وجود داره که مقدار ثانیه رو میگیره و بسته به مثبت و یا منفی بودن عدد دریافتی، اون مقدار ثانیه رو روی تاریخ اعمال میکنه
    اگر سوالتون رو اشتباه متوجه شدم، لطفا بیشتر توضیح بدین

  3. #3
    کاربر دائمی آواتار samiasoft
    تاریخ عضویت
    مهر 1391
    محل زندگی
    اردبیل
    پست
    1,242

    نقل قول: ثبت زمان های مختلف در هر بازه ای

    تشکر از شما ...تونستم به هدفم برسم ...فقط موند یه موضوعی :

    اینکه چطوری 2 زمان رو با هم مقایسه کنیم ؟ که بدونیم کدوم زمان گذشته هستش کدوم زمان حال.

    برای مثال دو زمان با ارایش زیر رو داریم :


    22:05:06

    10:06:09

    درواقع میخواستم شرطی بزارم که هرکدوم از این دو زمان بیشتر بود فلان کار انجام شود.

    فکر میکنم باید با تابع split ساعت و دقیقه و ثانیه روجدا کنم و اول ساعت ها رو مقایسه کنم بعد دقیقه بعد ثانیه.

    راه حل بهتری سراغ ندارید؟

    چون برای تاریخ هم میخواستم چنین کاری انجام بدم .

    2017/05/06

    2018/06/08


  4. #4

    نقل قول: ثبت زمان های مختلف در هر بازه ای

    ذکر نکردید که شما این دوتا مقدار رو بصورت string در اختیار دارید یا بصورت datetime ؟ درصورتیکه بصورت datetime در اختیار دارین میتونین از پراپرتی TimeOfDay استفاده کنین که فقط زمان مربوط به اون تاریخ رو در اختیارتون قرار میده و میتونین عمل مقایسه رو انجام بدین، اما اگ بصورت string باشه، میتونین بدین صورت دوتا string رو مقایسه کنین:
    time1.CompareTo(time2);
    این متد درصورتیکه متغیر time1 از متغیر time2 کوچکتر بود -1 درصورتیکه time1 از time2 بزرگتر بود +1 و درصورتیکه دوتا متغییر باهم برابر بودن مقدار صفر رو برمیگردونه


    برای مقایسه فقط تاریخ هم میتونین از پراپرتی Date استفاده کنین و عمل مقایسه رو چه با عملگر های < > == و چه با متد
    dateTime1.Date.CompareTo(dateTime2.Date)

    انجام بدین این متد هم مثل متد CompareTo که در بالا توضیح دادم عمل میکنه
    آخرین ویرایش به وسیله mr.sirwan : شنبه 29 مهر 1396 در 23:59 عصر

  5. #5
    کاربر دائمی آواتار samiasoft
    تاریخ عضویت
    مهر 1391
    محل زندگی
    اردبیل
    پست
    1,242

    نقل قول: ثبت زمان های مختلف در هر بازه ای

    یه سوال دیگر اینکه ...

    اگر زمانی بصورت زیر بصورت استرینگ یا داخل تکست باکس داشته باشیم :


    2016/11/13;12:06:15 ب.ظ

    چطوری این زمان رو بدیم به دیتا تایم؟
    بصورت دستی اگر بدیم اینطور میشه


    DateTime timeSource = new DateTime(2016, 11, 13, 12, 06, 15,ب.ظ );



    ولی چطوری تکست باکس رو بدم بهش؟!





  6. #6

    نقل قول: ثبت زمان های مختلف در هر بازه ای

    به این لینک مراجعه کنین:
    https://docs.microsoft.com/en-us/dot...-to-a-datetime

  7. #7
    کاربر دائمی آواتار samiasoft
    تاریخ عضویت
    مهر 1391
    محل زندگی
    اردبیل
    پست
    1,242

    نقل قول: ثبت زمان های مختلف در هر بازه ای

    نقل قول نوشته شده توسط mr.sirwan مشاهده تاپیک
    به این لینک مراجعه کنین:
    https://docs.microsoft.com/en-us/dot...-to-a-datetime
    تشکر از شما من این صفحات رو دقایقی پیش مطالعه کردم ولی به نتیجه نرسیدم

    در واقع اون ارایش زمانی رو من از قبل در تکست باکس دارم....میخواستم مثلا 2 ثانیه بهش اضافه کنم

    ولی متاسفانه خطا میده String was not recognized as a valid DateTime

      DateTime timeToUse = Convert.ToDateTime(textBox1.Text);

    textBox2.Text= timeToUse.AddSeconds(2).ToString("yy/MM/dd;HH:mm:ss tt")


    حتی اینطورم نوشتم نشد

    DateTime timeToUse = Convert.ToDateTime(textBox1.Text); 
    textBox2.Text= timeToUse.AddSeconds(2).ToString()

  8. #8
    مدیر بخش آواتار danialafshari
    تاریخ عضویت
    تیر 1387
    محل زندگی
    هر کجا هستم باشم آسمان مال من است
    پست
    2,909

    نقل قول: ثبت زمان های مختلف در هر بازه ای

    با سلام
    میتونید به این شکل انجام بدید
    چون قالب DateTime بدون ; هست باید بجای ; فاصله[Space] باشد

    private void button1_Click(object sender, EventArgs e)
    {
    string[] str = textBox1.Text.Split(';');
    string newStr = String.Format("{0} {1}", str[0], str[1]);
    DateTime dt = Convert.ToDateTime(newStr);
    MessageBox.Show(dt.AddSeconds(2).ToString("yyyy/MM/dd;HH:mm:ss tt"));
    }

    به شکل زیر هم میشه که بهتره

    string str = textBox1.Text.Replace(';', ' ');
    DateTime dt = Convert.ToDateTime(str);
    MessageBox.Show(dt.AddSeconds(2).ToString("yyyy/MM/dd;HH:mm:ss tt"));

    موفق باشید
    آخرین ویرایش به وسیله danialafshari : سه شنبه 02 آبان 1396 در 05:27 صبح
    لطفاً از پرسیدن سوال در خصوصی خودداری کنید.
    قبل از ایجاد تاپیک، حتماً قوانین سایت را مطالعه فرمایید.
    قوانین پرسش های دانشجویی
    برای درست وارد شدن کد در قالب C#‎‎‎ سایت، ابتدا کد رو درون Notepad.exe کپی سپس از اونجا به سایت در قالب C#‎‎‎ منتفل کنید
    نرم افزار code manager دستیار برنامه نویسان جهت نگهداری کد ها

تاپیک های مشابه

  1. پاسخ: 3
    آخرین پست: شنبه 11 بهمن 1393, 21:59 عصر
  2. پاسخ: 3
    آخرین پست: سه شنبه 17 بهمن 1391, 09:03 صبح
  3. سوال: چگونگی برقراری ارتباط چندین دستگاه در مکان های مختلف در یک زمان با برنامه از طریق پورت
    نوشته شده توسط minaalamshahi در بخش برنامه نویسی مبتنی بر Microsoft .Net Framework
    پاسخ: 0
    آخرین پست: شنبه 14 بهمن 1391, 14:12 عصر
  4. سوال: قراردادن شکل های مختلف در Master Data برای هر رکورد
    نوشته شده توسط mmohsenifar در بخش ابزارهای گزارش سازی در دلفی
    پاسخ: 1
    آخرین پست: جمعه 07 بهمن 1390, 05:18 صبح
  5. سوال: نشان دادن تصویر های مختلف در هر 1 دقیقه یکبار
    نوشته شده توسط sinavb در بخش برنامه نویسی در 6 VB
    پاسخ: 10
    آخرین پست: شنبه 07 اسفند 1389, 13:13 عصر

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •