نمایش نتایج 1 تا 4 از 4

نام تاپیک: میشه برا textbox متن پیش فرض از دیتابیس انتخاب کرد؟

  1. #1

    میشه برا textbox متن پیش فرض از دیتابیس انتخاب کرد؟

    سلام
    من یه برنامه دارم از دو بخش : 1) انبار 2) فروش کالا تشکیل شده!
    میخام مثلا تو تکست باکس نام کالا در فرم فروش کالا وقتی کلمه ای بنویسم لیستی زیره تکس باکس باز شه و نام کالا تو انبار رو برام بیاره !
    مثلا تو انبار داشته باشم : 1) فلش 8 گیگ 2 ) فلش 16 گیگ 3 ) فلش 32 گیگ
    ولی تو فرم فروش کالا ، کاربر تو تکست باکس نام کالا بزنه فلش.... براش سه تاش تو لیستی زیرش بیاره و بهش پیشنهاد بده این اسم ها تو انباره و یکیش انتخاب کنه!
    چجوری اینو بنویسم ؟کدش چیه ؟
    تشکر

  2. #2
    مدیر بخش آواتار danialafshari
    تاریخ عضویت
    تیر 1387
    محل زندگی
    هر کجا هستم باشم آسمان مال من است
    پست
    2,909

    نقل قول: میشه برا تکست باکس متن پیش فرض از دیتابیس انتخاب کرد؟

    با سلام
    شما برنامه نویسید و وظیقه کد زدن با شماست
    ما فقط می تونید به شما راهنمایی کنیم نه براتون بنویسیم
    می تونید زیر TextBox تون یک دیتاگرید بزارید و به محض زدن دکمه در رویداد KeyDown اون دیتاگرید نمایش داده بشه و عبارت وارد شده رو درون انبار جستجو کنه
    همچین چیزی:

    SelectList.jpg

    برای جستجو هم توی cmd.CommandText تون بهتره از Like استفاده کنید
    مثلاً:

    SELECT ID_Personel, sh_Personeli, n, nf, code_Meli, semat, tarikh_tavalod, des, [user]
    FROM tbl_Personel
    WHERE (tarikh_tavalod LIKE '%' + ?)

    موفق باشید
    لطفاً از پرسیدن سوال در خصوصی خودداری کنید.
    قبل از ایجاد تاپیک، حتماً قوانین سایت را مطالعه فرمایید.
    قوانین پرسش های دانشجویی
    برای درست وارد شدن کد در قالب C#‎‎‎ سایت، ابتدا کد رو درون Notepad.exe کپی سپس از اونجا به سایت در قالب C#‎‎‎ منتفل کنید
    نرم افزار code manager دستیار برنامه نویسان جهت نگهداری کد ها

  3. #3
    کاربر دائمی آواتار رامین مرادی
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1389
    محل زندگی
    آذربایجان
    پست
    1,961

    نقل قول: میشه برا تکست باکس متن پیش فرض از دیتابیس انتخاب کرد؟

    نقل قول نوشته شده توسط danialafshari مشاهده تاپیک

    SelectList.jpg


    موفق باشید
    آقای افشاری در صورت امکان اون کلیدی که گذاشتین و گرید باز میشه رو تو یه تایپیک جداگانه آموزش بدید. ممنون.(فقط نحوه نمایش و اینچیزاس. )

  4. #4
    مدیر بخش آواتار danialafshari
    تاریخ عضویت
    تیر 1387
    محل زندگی
    هر کجا هستم باشم آسمان مال من است
    پست
    2,909

    نقل قول: میشه برا تکست باکس متن پیش فرض از دیتابیس انتخاب کرد؟

    نقل قول نوشته شده توسط رامین مرادی مشاهده تاپیک
    آقای افشاری در صورت امکان اون کلیدی که گذاشتین و گرید باز میشه رو تو یه تایپیک جداگانه آموزش بدید. ممنون.(فقط نحوه نمایش و اینچیزاس. )
    با سلام
    گرید در هنگام تایپ در textBox باز میشه
    دیتاگرید به صورت visible=false هست
    اون دکمه با عکس پوشه هم وقتی بزنید فرم ثبت جنس رو نمایش میده
    اینم کدی که براش نوشتم
    البته پروژه مال قدیمه و نیمه کاره موند و با ویزارد هست زحمت تبدیلش با خودتون
    کد رویداد textbox :

    private void txtName_TextChanged(object sender, EventArgs e)
    {
    if (!String.IsNullOrWhiteSpace(txtName.Text))
    {

    dataGridViewX2.Visible = true;
    bindingSource2.Filter = string.Format("noeKala LIKE '%{0}%'", txtName.Text.Trim());

    }
    else { dataGridViewX2.Visible = false; }

    if (bindingSource2.Count == 0) { dataGridViewX2.Visible = false; }
    }


    موفق باشید
    لطفاً از پرسیدن سوال در خصوصی خودداری کنید.
    قبل از ایجاد تاپیک، حتماً قوانین سایت را مطالعه فرمایید.
    قوانین پرسش های دانشجویی
    برای درست وارد شدن کد در قالب C#‎‎‎ سایت، ابتدا کد رو درون Notepad.exe کپی سپس از اونجا به سایت در قالب C#‎‎‎ منتفل کنید
    نرم افزار code manager دستیار برنامه نویسان جهت نگهداری کد ها

تاپیک های مشابه

  1. سوال: متن پیش فرض درون textbox
    نوشته شده توسط e_a_23 در بخش طراحی وب (Web Design)
    پاسخ: 7
    آخرین پست: دوشنبه 14 بهمن 1392, 13:06 عصر
  2. سوال: متن پیش فرض در TextBox با div
    نوشته شده توسط elham366 در بخش طراحی وب (Web Design)
    پاسخ: 6
    آخرین پست: پنج شنبه 29 اردیبهشت 1390, 14:59 عصر
  3. سوال: متن پیش فرض در textbox
    نوشته شده توسط goldax در بخش ASP.NET Web Forms
    پاسخ: 5
    آخرین پست: جمعه 14 خرداد 1389, 16:57 عصر
  4. متن پیش فرض در CrystalReport
    نوشته شده توسط mhd_amini در بخش برنامه نویسی مبتنی بر Microsoft .Net Framework
    پاسخ: 2
    آخرین پست: چهارشنبه 08 آبان 1387, 23:02 عصر
  5. آیا از طریق Web.Config میشه صفحه پیش فرض سایت رو تعیین کرد؟
    نوشته شده توسط shahab_ksh در بخش ASP.NET Web Forms
    پاسخ: 10
    آخرین پست: شنبه 17 فروردین 1387, 18:02 عصر

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •