نمایش نتایج 1 تا 3 از 3

نام تاپیک: ذخیره قسمتی از خروجی در یک متغیر

  1. #1

    ذخیره قسمتی از خروجی در یک متغیر

    با سلام و خسته نباشید

    بنده از دستور زیر برای گرفتن اطلاعات از روی دایرکتوری دستگاه استفاده میکنم

    Dim checkpartitionsam As String
    checkpartitionsam = Adb.ExecuteAdbCommand(Adb.FormAdbCommand("shell", "ls -R /dev/block/platform | grep by-name"))


    که خروجی اون دستور به شرح زیر است :

    by-name
    /dev/block/platform/msm_sdcc.1/by-name:


    من میخوام فقط عبارت "dev/block/platform/msm_sdcc.1/by-name" در یک متغیر ذخیره شود .

    عبارت "dev/block/platform/msm_sdcc.1/by-name" در هر دستگاه متفاوت هست و ممکن است آدرس دایرکتوری در دستگاه های مختلف متفاوت باشد ولی اون چیزی که معلومه اول خط عبارت "by-name" هست و خط دومی "dev/block/platform/msm_sdcc.1/by-name:" و من میخواهم فقط خط دومی را بدون ":" در یک متغیر ذخیره بشه

    چگونه میتوانم اینکار را انجام دهم؟

  2. #2

    نقل قول: ذخیره قسمتی از خروجی در یک متغیر

    up ..

  3. #3

    نقل قول: ذخیره قسمتی از خروجی در یک متغیر

    نقل قول نوشته شده توسط ILYA20 مشاهده تاپیک
    با سلام و خسته نباشید

    بنده از دستور زیر برای گرفتن اطلاعات از روی دایرکتوری دستگاه استفاده میکنم

    Dim checkpartitionsam As String
    checkpartitionsam = Adb.ExecuteAdbCommand(Adb.FormAdbCommand("shell", "ls -R /dev/block/platform | grep by-name"))


    که خروجی اون دستور به شرح زیر است :

    by-name
    /dev/block/platform/msm_sdcc.1/by-name:


    من میخوام فقط عبارت "dev/block/platform/msm_sdcc.1/by-name" در یک متغیر ذخیره شود .

    عبارت "dev/block/platform/msm_sdcc.1/by-name" در هر دستگاه متفاوت هست و ممکن است آدرس دایرکتوری در دستگاه های مختلف متفاوت باشد ولی اون چیزی که معلومه اول خط عبارت "by-name" هست و خط دومی "dev/block/platform/msm_sdcc.1/by-name:" و من میخواهم فقط خط دومی را بدون ":" در یک متغیر ذخیره بشه

    چگونه میتوانم اینکار را انجام دهم؟

    Dim newValue = checkpartitionsam.Split(vbNewLine)(1).Replace(":", "")
    'Or
    Dim newValue2 = checkpartitionsam.Split(vbNewLine)?.Skip(1)?.First ?.Replace(":", "")

تاپیک های مشابه

  1. ذخیره یک سلول خاص از جدول در یک متغیر
    نوشته شده توسط hnyk94 در بخش T-SQL
    پاسخ: 3
    آخرین پست: چهارشنبه 22 مرداد 1393, 23:14 عصر
  2. سوال: ذخیره عکس از پیکچرباکس در یک متغیر چگونه است؟
    نوشته شده توسط samser در بخش C#‎‎
    پاسخ: 6
    آخرین پست: پنج شنبه 12 بهمن 1391, 01:36 صبح
  3. سوال: ذخیره مقدار یک فیلد از DataView در یک متغیر
    نوشته شده توسط Jean Reno در بخش C#‎‎
    پاسخ: 3
    آخرین پست: شنبه 04 مهر 1388, 09:51 صبح
  4. سوال: ذخیره اسم انتخاب شده از combobox در یک متغیر
    نوشته شده توسط mori_1367 در بخش C#‎‎
    پاسخ: 3
    آخرین پست: دوشنبه 18 خرداد 1388, 10:45 صبح
  5. نمايش ستوني از اطلاعات در يك متغير
    نوشته شده توسط mehdi58 در بخش SQL Server
    پاسخ: 1
    آخرین پست: یک شنبه 19 آبان 1387, 12:04 عصر

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •