نمایش نتایج 1 تا 2 از 2

نام تاپیک: کار با DEV C++‎

  1. #1

    Question کار با DEV C++‎

    سلام دوستان یه سوالی درباره کد نویسی توی این برنامه داشتم. خواستم ببینم کسی هست که بتونه واسم توضیح بده که چیکار باید کنم؟ چون هیچ آشنایی با این برنامه ندارم, یا اگه کسی بتونه برام انجامش بده. ممنون

    برنامه زﯾﺮ را ﻃﻮری ﮐﺎﻣﻞ ﮐﻨﯿﺪ ﮐﻪ ﻣﻘﺪار ﻣﻮﺟﻮد در ﻣﺘﻐﯿﺮ اول را در ﻣﺘﻐﯿﺮ دوم رﯾﺨﺘﻪ و ﻣﻘﺪار ﻣﻮﺟﻮد در ﻣﺘﻐﯿﺮ دوم را در ﻣﺘﻐﯿﺮ اول ﺑﺮﯾﺰد (ﻣﻘﺪار دو ﻣﺘﻐﯿﺮ ٔﺑﺮﻧﺎﻣﻪ ﺟﺎ ﺑﻪ ﺟﺎ ﺷﻮد) و در ﻧﻬﺎﯾﺖ ﻣﻘﺪار ﻫﺮ دو را ﭼﺎپ کنید.
    int main() {
    int firstNumber, secondNumber; //inputs // ورودی ها
    int temp;//temporary variable // متغیر موقت
    //insert your code here // برنامه خود را در این قسمت اضافه کنید
    printf ("New numbers are: \n First number: %d, Second number: %d", firstNumber, secondNumber);
    return 0;
    }

  2. #2
    کاربر جدید آواتار badgamer
    تاریخ عضویت
    خرداد 1393
    محل زندگی
    بندرعباس
    پست
    1

    نقل قول: کار با DEV C++‎

    سلام
    با اجازه استارتر محترم.بنده هم در مورد همین برنامه سوال داشتم.
    من از سایت فرادرس آموزش سی پلاس پلاس رو خریدم اول آموزش این برنامه ارو معرفی کرد منم دانلود کردم.ولی مال من موقع کامپایل کردن اروور میده اینم عکسش.میشه راهنمایی کنید
    http://uupload.ir/files/qdyg_dev_error.jpg

تاپیک های مشابه

  1. راهنمایی برای کار با کامپوننت Dev express
    نوشته شده توسط m-madani در بخش VB.NET
    پاسخ: 17
    آخرین پست: جمعه 01 بهمن 1395, 20:37 عصر
  2. سوال: کار با dev-C++‎
    نوشته شده توسط deebajee2009 در بخش برنامه نویسی با زبان C و ++C
    پاسخ: 19
    آخرین پست: دوشنبه 20 مهر 1394, 10:04 صبح
  3. نجوه كار با reporting در كامپوننت هاي Dev Express
    نوشته شده توسط saeed.hamidianfar در بخش ASP.NET Web Forms
    پاسخ: 0
    آخرین پست: سه شنبه 17 مرداد 1391, 08:32 صبح
  4. سوال: کار با dev express
    نوشته شده توسط majidsoft در بخش VB.NET
    پاسخ: 4
    آخرین پست: جمعه 03 دی 1389, 18:42 عصر
  5. کار با کامپونتهای Dev Express
    نوشته شده توسط Moh1361sen در بخش کامپوننت های سایر شرکت ها، و توسعه کامپوننت
    پاسخ: 13
    آخرین پست: شنبه 17 اسفند 1387, 16:22 عصر

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •