نمایش نتایج 1 تا 4 از 4

نام تاپیک: نحوه ولیدیشن سرور ساید و کلاینت ساید jquery ajax call

  1. #1
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    آبان 1387
    محل زندگی
    Iran
    پست
    1,338

    نحوه ولیدیشن سرور ساید و کلاینت ساید jquery ajax call

    سلام
    لطفا این لینک رو ببینید
    https://www.aspsnippets.com/Articles...MVC-Razor.aspx
    فرض کنید بخواهیم یک درج توسط جی کوئری ایجکس انجام بدیم مانند لینک بالا

    حالا سوال اینه که در این صورت ولیدیشن کلاینت ساید و سرورساید به چه صورت باید انجام بشه؟

    آیا قابلیت ولیدیشن خودکار توسط Data annotaion ها رو در این حالت از دست می دیم؟


    مثلا در حالت عادی کافی بود یک اتریبیوت [Required] به پراپرتی در مدل اختصاص بدیم مثل کد زیر:
            [Required]
    public string Name { get; set; }

    که خود mvc با استفاده از jquery.validate.unobtrusive.min.js می یومد و ولیدیشن کلاینت ساید رو هندل می کرد و ارور رو در هلپر html.validationmessagefor نمایش می داد.

    و همچنین خطاهای سرور ساید هم اگه درست بگم از طریق
    if (ModelState.IsValid)
    {

    هندل میشد.

    حالا سوالم اینه ولیدیشن در حالتی که از ajax.$ برای crud استفاده کنیم به چه صورت خواهد بود؟

    در اینترنت جستجو کردم و به صورت پراکنده یه سری مطلب خوندم ولی نتونستم به یه جواب شسته رفته برسم. اکثر آموزش هایی هم که دیدم یا با ajax.beginform کار کرده بودن یا اینکه بدون ولیدیشن آموزش داده بودن.

  2. #2
    کاربر دائمی آواتار ali_md110
    تاریخ عضویت
    فروردین 1385
    محل زندگی
    شیراز
    پست
    1,181

    نقل قول: نحوه ولیدیشن سرور ساید و کلاینت ساید jquery ajax call


  3. #3

    نقل قول: نحوه ولیدیشن سرور ساید و کلاینت ساید jquery ajax call

    عملیات Validation در Submit فرم انجام میشه. در مواقعی که ajax دارید باید خودتون اون رو اجرا کنید.


    $('form').valid();

  4. #4
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    آبان 1387
    محل زندگی
    Iran
    پست
    1,338

    نقل قول: نحوه ولیدیشن سرور ساید و کلاینت ساید jquery ajax call

    ممنون از دوستان
    این لینک هم، منبع خوبی هست در این زمینه

    http://www.dotnettips.info/courses/t...2-e974b02f2fbe
    آخرین ویرایش به وسیله bftarane : سه شنبه 02 آبان 1396 در 16:18 عصر

تاپیک های مشابه

  1. سوال: ارسال اطلاعات از جاوااسکریپت(کلاینت ساید) به سرور ساید و برعکس
    نوشته شده توسط Programmer_SF در بخش JavaScript و Framework های مبتنی بر آن
    پاسخ: 1
    آخرین پست: دوشنبه 25 دی 1391, 13:30 عصر
  2. نحوه نصب php ساید بای ساید iis در ویندوز سرور 2008
    نوشته شده توسط majid_darab در بخش PHP
    پاسخ: 3
    آخرین پست: شنبه 07 آبان 1390, 23:58 عصر
  3. پاسخ: 1
    آخرین پست: چهارشنبه 28 اردیبهشت 1390, 23:59 عصر
  4. استفاده از کلاینت ساید و سرور ساید
    نوشته شده توسط marzban در بخش ASP.NET Web Forms
    پاسخ: 1
    آخرین پست: دوشنبه 11 تیر 1386, 20:51 عصر
  5. نوشتن یه کد سرور ساید درون جاوا
    نوشته شده توسط nokhod در بخش ASP.NET Web Forms
    پاسخ: 8
    آخرین پست: دوشنبه 15 اسفند 1384, 14:36 عصر

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •