نمایش نتایج 1 تا 6 از 6

نام تاپیک: ایجاد دفترچه اقساط

  1. #1

    ایجاد دفترچه اقساط

    سلام
    برای ایجاد دفترچه اقساط اگر ده میلیون وام گرفته باشه در 12 قسط ، اقساط ماهیانه میشه 833333.333
    اگر بخوام اقساط به صورت 830000 بشه و خرده پول های اقساط روی قسط آخر اعمال شود .
    مشکل من با قسمتیه که نمیدونم چطوری رند کنم .

    ممنون میشم راهنمایی کنید

  2. #2
    کاربر دائمی آواتار رامین مرادی
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1389
    محل زندگی
    آذربایجان
    پست
    1,961

    نقل قول: ایجاد دفترچه اقساط

    یه راه حلی نوشتم. در صورت نیاز میتونید اینو بهینه تر هم کنید. ولی کلیت اینه. هرجاشو متوجه نشدید بگید توضیح بدم



    private void button13_Click(object sender, EventArgs e)
    {
    int num = 10000000;//مبلغ اقساط
    int div = 12;//تعداد اقساط
    int cout = num / div;//بدیت ؟آوردن مبلغ هر قسط
    string s = cout.ToString();
    int t=3;//محل شروع رند کردن عدد
    //برای مثال 833333 از محل 3 همان سومین رقم خواهد شد 830000
    string n = "";
    n = s.Substring(0, t - 1);
    for(int i=t-1;i<s.Length;i++)
    {
    if (s.Substring(i , 1) != "0" )//مقدار محل را با صفر مقایسه میکنیم اگه صفر نبود صفر میزاریم
    {
    if (s.Substring(i , 1) != ".")//این کارو تا رسیدن به اعشار باید انجام بدیم
    {
    n += "0";
    }
    else
    break;//در صورتی که به اعشار رسیدیم کلا از حلقه خارج میشیم
    }
    else if (s.Substring(i - 1, 1) == "0")//اگه رقم صفر بود بازم همون صفر رو بهش اضافه میکنیم
    {
    n += "0";
    }
    }
    MessageBox.Show("مبلغ هر قسط " + n);
    MessageBox.Show("مبلغ قسط آخر"+(num-(int.Parse(n) * (div - 1))).ToString());//ابتدا از تعداد اقساط یکی کم میکنیم. و اونو بر رقم بدست امده ضرب میکنیم.و حاصل رو از جمع اقساط کم میکنیم .
    //مقدار بدست اومده میشه مبلغ آخرین اقساطمون
    }
    آخرین ویرایش به وسیله رامین مرادی : سه شنبه 02 آبان 1396 در 12:21 عصر

  3. #3
    مدیر بخش آواتار ژیار رحیمی
    تاریخ عضویت
    مهر 1386
    محل زندگی
    تهران
    پست
    1,095

    نقل قول: ایجاد دفترچه اقساط

    سلام
    بعد از بدست اوردن مبلغ هر قسط ،باقیمانده انرا بر 10000 بدست بیار ؛عدد بدست امده(اضافه هر قسط) را در تعداد اقساط ضرب کن.عدد بدست امده را منهای مبلغ وام کن در یک متغییر نگهداری کن.برای قسط بندی ،(وام را منهای مبلغ نگداری شده در متغییر )/تعداد اقساط کن ، هر قسط بصورت رند بدست میاد که میتونی مبلغ اضافات را به قسط اول یا آخر اضافه کنی

    var loan = 2500000;//وام
    var portionCount = 17;//تعداد اقساط
    var numMod = loan >= 1000000 ? 10000 : 1000;
    var extraVlaue = (loan / portionCount) % numMod;//اضافات هر قسط
    loan -= extraVlaue * portionCount;//کسر مبالغ اضافات از وام
    var roundedEachPortion = loan / portionCount;//مبلغ رند هر قسط
    roundedEachPortion += (roundedEachPortion % numMod);
    var PortionList = new List<decimal>();//لیست اقساط
    for (var i = 0; i < portionCount; i++)
    {
    if (i == portionCount - 1)//قسط آخر
    PortionList.Add(roundedEachPortion + extraVlaue);//اضافه کردن مبلغ اضافات به قسط آخر
    else PortionList.Add(roundedEachPortion);
    }
    listBox1.DataSource = PortionList.ToList();

    مبلغ 10000 را برای مبلغ وام بیشتر از یک میلیون و برای وام های زیر یک میلیون 1000 ست شده است.
    موفق باشی
    آخرین ویرایش به وسیله ژیار رحیمی : سه شنبه 02 آبان 1396 در 16:16 عصر
    First,solve the problem then write the code

  4. #4

    نقل قول: ایجاد دفترچه اقساط

    ممنون از دوستان

    من دو کد را بررسی کردم اگر مبلغ وام 2500000 باشه با تعداد قسط 18
    در روش اول مبلغ اقساط 130000 و مبلغ قسط ماه اخر 290000 میشه که مبلع قسط اخر بیش از دو برابر ماه های اخره که منظقی نیست .
    در روش دوم جمع مبالغ قسط از 2500000 بیشتر میشه . 17 قسط به مبلغ 199445 و ماه اخر 208333 که از سه میلیون بیشترمیشه.
    در هر دو روش دو خط اول که مربوط به وام و تعداد قسط رو عوض کردم ولی بقیه کد رو دست نزدم .ممنون اگر باز هم راه حل بدید

  5. #5
    مدیر بخش آواتار ژیار رحیمی
    تاریخ عضویت
    مهر 1386
    محل زندگی
    تهران
    پست
    1,095

    نقل قول: ایجاد دفترچه اقساط


    var loan = 2500000;//وام
    var portionCount = 18;//تعداد اقساط
    var EachPortion = loan / portionCount;//مبلغ هر قسط
    var numMod = EachPortion >= 1000000 ? 10000 : 1000;
    var extraVlaue = EachPortion % numMod;//اضافات هر قسط
    var PortionList = new List<decimal>();//لیست اقساط
    for (var i = 0; i < portionCount; i++)
    {
    if (i == portionCount - 1)//قسط آخر
    PortionList.Add(EachPortion + extraVlaue* portionCount);//اضافه کردن مبلغ اضافات به قسط آخر
    else PortionList.Add(EachPortion- extraVlaue);
    }
    listBox1.DataSource = PortionList.ToList();

    مشکل پست اول اصلاح شد و همچنین یک روش دیگه برای محاسبه
    آخرین ویرایش به وسیله ژیار رحیمی : سه شنبه 02 آبان 1396 در 16:14 عصر
    First,solve the problem then write the code

  6. #6
    مدیر بخش آواتار محمد رضا فاتحی
    تاریخ عضویت
    مهر 1387
    محل زندگی
    کهنسالترین موجود زنده در شهر منه
    پست
    1,181

    نقل قول: ایجاد دفترچه اقساط


    private string[] calmablagh(int mablagh_shahriye, int tedadghest,int initmablagh )
    {
    double sum = 0;
    string[] num = new string[tedadghest];
    int firstindex=0;
    if(initmablagh!=0)
    {
    num[0] = (initmablagh);
    firstindex = 1;
    mablagh_shahriye = mablagh_shahriye -initmablagh);
    tedadghest = (int.Parse(tedadghest) - 1).ToString();
    }
    double y = mablagh_shahriye / tedadghest;
    y = y / 1000;
    y = Math.Round(y);
    y = y * 1000;
    for (int i = firstindex; i < tedadghest - 1; i++)
    {
    num[i] = y.ToString();
    sum += y;


    }
    num[tedadghest - 1] = (mablagh_shahriye - sum).ToString();
    return num;
    }


    اینم کدی که من استفاده می کنم گه شامل مبلغ قسط اول هم هست
    یک نقطه بیشتر فرق بین رحیم و رجیم نیست...از نقطه ای بترس که شیطانیت می کند

    ________________________

تاپیک های مشابه

  1. دفترچه اقساط
    نوشته شده توسط robatic2009 در بخش مطالب مرتبط با بانکهای اطلاعاتی در VB6
    پاسخ: 1
    آخرین پست: چهارشنبه 27 اسفند 1393, 08:17 صبح
  2. ایجاد آلارم اقساط
    نوشته شده توسط h_mohamadi در بخش محیط توسعه (IDE) دلفی
    پاسخ: 1
    آخرین پست: یک شنبه 09 شهریور 1393, 17:21 عصر
  3. چاپ دفترچه اقساط FR
    نوشته شده توسط Mohajer_Moh در بخش ابزارهای گزارش سازی در دلفی
    پاسخ: 1
    آخرین پست: پنج شنبه 17 بهمن 1392, 22:30 عصر
  4. سوال: توالی تاریخ شمسی برای دفترچه اقساط
    نوشته شده توسط m0rteza2 در بخش Access
    پاسخ: 4
    آخرین پست: چهارشنبه 22 تیر 1390, 22:01 عصر
  5. سوال: ایجاد دفترچه تلفن
    نوشته شده توسط zohresh در بخش Access
    پاسخ: 4
    آخرین پست: شنبه 25 دی 1389, 14:30 عصر

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •