نمایش نتایج 1 تا 3 از 3

نام تاپیک: چک کردن درستی تاریخ شمسی

  1. #1
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    شهریور 1389
    محل زندگی
    تهران
    پست
    222

    چک کردن درستی تاریخ شمسی

    سلام
    دوستان ، نمونه کدی دارید که بتونه چک کنه که تاریخ شمسی درست وارد شده یا نه ؟
    نمونه "1396/01/01"

  2. #2
    مدیر بخش آواتار danialafshari
    تاریخ عضویت
    تیر 1387
    محل زندگی
    هر کجا هستم باشم آسمان مال من است
    پست
    2,909

    نقل قول: چک کردن درستی تاریخ شمسی

    با سلام
    می تونید با همچین متدی بررسی کنید:

    private bool ValidateDate(string MyDate)
    {
    DateTime temp;
    if (DateTime.TryParse(MyDate, out temp))
    {
    if (Convert.ToDateTime(MyDate).ToString().Contains("1 2/31") || Convert.ToDateTime(MyDate).ToString().Contains("12/30"))
    {
    return false;
    }
    return true;
    }
    else
    {
    return false;
    }
    }

    متاسفانه ویرایشگر سایت بین 12/31 فاصله انداخت شما اصلاحش کنید

    موفق باشید
    آخرین ویرایش به وسیله danialafshari : چهارشنبه 03 آبان 1396 در 23:36 عصر
    لطفاً از پرسیدن سوال در خصوصی خودداری کنید.
    قبل از ایجاد تاپیک، حتماً قوانین سایت را مطالعه فرمایید.
    قوانین پرسش های دانشجویی
    برای درست وارد شدن کد در قالب C#‎‎‎ سایت، ابتدا کد رو درون Notepad.exe کپی سپس از اونجا به سایت در قالب C#‎‎‎ منتفل کنید
    نرم افزار code manager دستیار برنامه نویسان جهت نگهداری کد ها

  3. #3

    نقل قول: چک کردن درستی تاریخ شمسی

            private bool ValidatePersianDate(string strInput , out DateTime dt)
    {
    return DateTime.TryParse(strInput, CultureInfo.CreateSpecificCulture("fa-ir"), DateTimeStyles.None, out dt);
    }

    مثال از نحوه استفاده:
                string strInput = "1396/12/29";
    DateTime dt;
    if (ValidatePersianDate(strInput , out dt))
    {
    MessageBox.Show("Valid!");
    // using dt
    MessageBox.Show(strInput +" equals " + dt.ToString("d", CultureInfo.InvariantCulture));
    }
    else
    {
    MessageBox.Show("Invalid!");
    }

تاپیک های مشابه

  1. سوال: کم کردن از تاریخ شمسی به درستی
    نوشته شده توسط navid3d_69 در بخش PHP
    پاسخ: 3
    آخرین پست: جمعه 13 بهمن 1391, 15:25 عصر
  2. کم کردن 2 تاریخ شمسی از یکدیگر
    نوشته شده توسط tc1000 در بخش برنامه نویسی در 6 VB
    پاسخ: 12
    آخرین پست: شنبه 25 شهریور 1391, 16:46 عصر
  3. کم کردن 2 تاریخ شمسی از هم
    نوشته شده توسط tc1000 در بخش ASP.NET Web Forms
    پاسخ: 12
    آخرین پست: یک شنبه 05 شهریور 1391, 12:51 عصر
  4. سوال: چک کردن فرمت تاریخ
    نوشته شده توسط myexir در بخش طراحی وب (Web Design)
    پاسخ: 2
    آخرین پست: سه شنبه 23 مهر 1387, 08:18 صبح
  5. چک کردن درستی ورود اطلاعات در هنان لحظه
    نوشته شده توسط mohsen_zelzela00 در بخش ASP.NET Web Forms
    پاسخ: 11
    آخرین پست: دوشنبه 03 تیر 1387, 13:13 عصر

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •