نمایش نتایج 1 تا 9 از 9

نام تاپیک: ایجاد سطح دسترسی حرفه ای برای ویجت های داشبورد مدیریت

  1. #1

    ایجاد سطح دسترسی حرفه ای برای ویجت های داشبورد مدیریت

    سلام دوستان..
    ویجت هایی که به صورت معمول داخل داشبور وجود دارن رو میخوام سطح دسترسی بدم.
    خب یه راهش اینه که داخل View بیام با یه If چک کنم آیا کاربر سطح دسترسی رو داره یا نه.
    اما اگه مثلا 100 تا ویجت داشته باشیم باید 100 بار if بذاریم که اصلا جالب نیست.
    مناسب ترین راه کار برای این مورد چی میتونه باشه؟

  2. #2
    کاربر دائمی آواتار ali_md110
    تاریخ عضویت
    فروردین 1385
    محل زندگی
    شیراز
    پست
    1,181

    نقل قول: ایجاد سطح دسترسی حرفه ای برای ویجت های داشبورد مدیریت

    این ویجت ها معمولا در MVC از طرف Controller هدایت میشه و برای Action های کنترولر هم معمولا یک ویو میسازیم
    چرا شما مجوزهاتون در سطح کنترولر و اکشن چک نمی کنید؟
    بوسیله AuthorizeAttribute به راحتی میتونید سطح دسترسی کاربران تون به ویجت یا اکشن مورد نظر مشخص کنید و در دیتابیس ذخیره کنید
    جدول Claims مربوط به identityجای خوبی میتونه برای این مجوزها باشه

  3. #3

    نقل قول: ایجاد سطح دسترسی حرفه ای برای ویجت های داشبورد مدیریت

    نقل قول نوشته شده توسط ali_md110 مشاهده تاپیک
    این ویجت ها معمولا در MVC از طرف Controller هدایت میشه و برای Action های کنترولر هم معمولا یک ویو میسازیم
    چرا شما مجوزهاتون در سطح کنترولر و اکشن چک نمی کنید؟
    بوسیله AuthorizeAttribute به راحتی میتونید سطح دسترسی کاربران تون به ویجت یا اکشن مورد نظر مشخص کنید و در دیتابیس ذخیره کنید
    جدول Claims مربوط به identityجای خوبی میتونه برای این مجوزها باشه
    ممنون از پاسختون..
    نکته ای که هست اینه خیلی چیزها سمت View هستن که واقعا بخوایم برای تک تک اون ها اکشن بذاریم کلی اکشن ایجاد میشه.
    مثلا یه آموزش دیدم جالب بود برای ActionLink یه Helper نوشته بود که از کاربر Role هم میگرفت و در صورت داشتن سطح دسترسی اون لینک رو به کاربر نشون میداد..
    حالا دقیقا من همچین چیزو رو میخواستم برای نمایش پارشیال و گرفتن سطح دسترسی...اما همش نیام با If چک کنم که شلوغ بشه.
    لینک اون آموزش هم اینه
    https://vivien-chevallier.com/Articl...r-aspnet-mvc-3

  4. #4
    کاربر دائمی آواتار ali_md110
    تاریخ عضویت
    فروردین 1385
    محل زندگی
    شیراز
    پست
    1,181

    نقل قول: ایجاد سطح دسترسی حرفه ای برای ویجت های داشبورد مدیریت

    در5 MVC من قبلا این چیزی که مد نظر شما هست پیاده کردم و منوی ناوبری هم داینامیک تشکیل میشد
    Asp .net core همه چیز رو ساده کرد و یک سری هارد کد ها رو حذف کرد
    نمونه پروژه زیر با Asp.net Core مشابه همون چیزی هست که من در mvc 5 انجام دادم
    جناب مهندس نصیری زحمتش کشیدند
    https://github.com/VahidN/DNTIdentity

  5. #5

    نقل قول: ایجاد سطح دسترسی حرفه ای برای ویجت های داشبورد مدیریت

    در MVC 5 :


    public static class RestrictedPartial
    {
    public static MvcHtmlString Partial(this HtmlHelper htmlHelper, string partialViewName, string[] roles)
    {
    var user = HttpContext.Current.User;


    if (roles == null || string.IsNullOrEmpty(partialViewName) || !user.Identity.IsAuthenticated) return MvcHtmlString.Empty;


    return roles.Any(role => user.IsInRole(role)) ?
    MvcHtmlString.Create(htmlHelper.Partial(partialVie wName).ToString()) :
    MvcHtmlString.Empty;
    }
    }



    استفاده :

    @Html.Partial("RestrictedPartialView", new[] { "admin" })
    آخرین ویرایش به وسیله Moien Tajik : شنبه 06 آبان 1396 در 11:20 صبح

  6. #6

    نقل قول: ایجاد سطح دسترسی حرفه ای برای ویجت های داشبورد مدیریت

    سلام و عرض ادب آیا میشه با hdentity دسترسی به رکوردها در دیتابیس رو هم محدود کرد مثلا یه مدل داریم که مال ذخیره اطلاعات اشخاص در سیستمه بنده میخوام کاربران لیست این اشخاص رو بینن ولی ن همشون رو مثلا بر اساس استان به هرکاربر فقط لیست افراد ساکن در همون استان رو نمایش بدم

  7. #7

    نقل قول: ایجاد سطح دسترسی حرفه ای برای ویجت های داشبورد مدیریت

    نقل قول نوشته شده توسط mohammadmowlavi مشاهده تاپیک
    سلام و عرض ادب آیا میشه با hdentity دسترسی به رکوردها در دیتابیس رو هم محدود کرد مثلا یه مدل داریم که مال ذخیره اطلاعات اشخاص در سیستمه بنده میخوام کاربران لیست این اشخاص رو بینن ولی ن همشون رو مثلا بر اساس استان به هرکاربر فقط لیست افراد ساکن در همون استان رو نمایش بدم
    همچین چیزی رو باید همون موقع وقتی Select میزنید مدیریت کنید ، به این شکل که یک فیلد به جدول کاربران باید اضافه کنید که نام شهر رو نگه داره.
    موقع Select کردن شهر کاربر فعلی رو بگیرید و فقط رکوردهای اون شهر رو Select کنید.

  8. #8

    نقل قول: ایجاد سطح دسترسی حرفه ای برای ویجت های داشبورد مدیریت

    تشکر از پاسختون اگر بشه یکمی بیشتر توضیح بدین تشکر میکنم و اینکه مثلا ادمین ک باید به تمامی شهرها دسترسی داشته باشه چی؟

  9. #9

    نقل قول: ایجاد سطح دسترسی حرفه ای برای ویجت های داشبورد مدیریت

    نقل قول نوشته شده توسط mohammadmowlavi مشاهده تاپیک
    تشکر از پاسختون اگر بشه یکمی بیشتر توضیح بدین تشکر میکنم و اینکه مثلا ادمین ک باید به تمامی شهرها دسترسی داشته باشه چی؟
    میتونید اول شرط چک کنید اگر Role کاربر فعلی admin بود ، تمام شهر هارو نشونش بده ، در غیر این صورت شهرهای دیگه رو طبق شرطتتون نمایش بده.

تاپیک های مشابه

  1. سوال: ایجاد فرم ساز حرفه ای برای پنل ادمین
    نوشته شده توسط numberone1 در بخش PHP
    پاسخ: 2
    آخرین پست: یک شنبه 08 مرداد 1391, 23:52 عصر
  2. سوال: ایجاد سطح دسترسی مثل فروم برای سایت
    نوشته شده توسط nilmil_nil در بخش PHP
    پاسخ: 1
    آخرین پست: جمعه 01 مهر 1390, 16:47 عصر
  3. خبر: یه راه ساده ولی حرفه ای برای خلاص شدن از دست using های مزاحم
    نوشته شده توسط mostafa_shoakry در بخش C#‎‎
    پاسخ: 2
    آخرین پست: دوشنبه 16 آذر 1388, 09:12 صبح

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •