نمایش نتایج 1 تا 3 از 3

نام تاپیک: ارور sqlComm.ExecuteReader();

  1. #1

    ارور sqlComm.ExecuteReader();

     string CommandText = "select subjectneme,detilesub,description,molahzat,fileatt  ch,emtiaz,usercreat from tajrobe where";


    void serachsub()
    {
    if (subject==1)
    {
    CommandText = CommandText + "subject='" + s + "'";
    }
    if (detile==1)
    {
    CommandText = CommandText + "detilesub like '%" + txtdetil.Text.Trim() + "%'";
    }
    if(descrip==1)
    {
    CommandText = CommandText+ "description like '%" + txtdescrip.Text.Trim() + "%'";
    }
    if(user==1)
    {
    CommandText = CommandText + "usercreat like '%" + txtuser.Text.Trim() + "%'";
    }

    SqlConnection Conn = new SqlConnection(connectionString);
    SqlCommand sqlComm = new SqlCommand(CommandText, Conn);
    Conn.Open();
    SqlDataReader reader = sqlComm.ExecuteReader();

    سلام
    این قسمتی از کد من وقتی اجرا میگیریم سر sqlComm.ExecuteReader(); اررور میده گاهی سر ; یا = یا like اگه راهنمایی کنید ممنون میشم

  2. #2

    نقل قول: ارور sqlComm.ExecuteReader();

    برای بار چندم باید بگیم که متن خطا را هم بزارید.
    چیزی که من میبینم بعد از where فاصله نزاشتید.

  3. #3

    نقل قول: ارور sqlComm.ExecuteReader();

    سلام
    به اینصورت بنویسید ببینید حل میشه؟

    string CommandText = "select subjectneme,detilesub,description,molahzat,fileatt  ch,emtiaz,usercreat from tajrobe where 1=1 "; 

    void serachsub()
    {
    if (subject==1)
    {
    CommandText = CommandText + "AND subject='" + s + "'";
    }
    if (detile==1)
    {
    CommandText = CommandText + "AND detilesub like '%" + txtdetil.Text.Trim() + "%'";
    }
    if(descrip==1)
    {
    CommandText = CommandText+ "AND description like '%" + txtdescrip.Text.Trim() + "%'";
    }
    if(user==1)
    {
    CommandText = CommandText + "AND usercreat like '%" + txtuser.Text.Trim() + "%'";
    }

    SqlConnection Conn = new SqlConnection(connectionString);
    SqlCommand sqlComm = new SqlCommand(CommandText, Conn);
    Conn.Open();
    SqlDataReader reader = sqlComm.ExecuteReader();
    قوانین سایت برنامه نویس [ به سوالات از طریق پیام خصوصی پاسخ داده نمی شود ]

تاپیک های مشابه

  1. ارور
    نوشته شده توسط amir_civil در بخش برنامه نویسی با زبان C و ++C
    پاسخ: 24
    آخرین پست: سه شنبه 29 آذر 1384, 08:03 صبح
  2. اجرای دستورا mysql قبل از ارور
    نوشته شده توسط tabib_m در بخش MySQL
    پاسخ: 4
    آخرین پست: پنج شنبه 12 آبان 1384, 22:30 عصر
  3. ارور affected rowبه هنگام update
    نوشته شده توسط jannati در بخش SQL Server
    پاسخ: 6
    آخرین پست: یک شنبه 17 آبان 1383, 11:58 صبح
  4. ارور در کشف پروسیجر
    نوشته شده توسط sanaz_amiri در بخش ASP.NET Web Forms
    پاسخ: 4
    آخرین پست: یک شنبه 19 مهر 1383, 16:11 عصر

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •