نمایش نتایج 1 تا 12 از 12

نام تاپیک: فراخوانی مقدار textbox.text داخل کوتیشن

  1. #1

    فراخوانی مقدار textbox.text داخل کوتیشن

    با سلام و درود خدمت دوستان

    تو پروسه ما نیاز هست آدرس فایل در داخل کوتیشن قرار بگیره

    مثلا

    Adb.ExecuteAdbCommand(Adb.FormAdbCommand("sideload ", "D:\dir\filename"))


    ما مقدار آدرس فایل را از textbox.text فراخوانی میکنیم یعنی به این صورت :
    Adb.ExecuteAdbCommand(Adb.FormAdbCommand("sideload  ", TextBox1.Text))

    نیاز هست مقدار text textbox در داخل کوتیشن " " قرار بگیرد اما چیزی که ما فراخوانی کردیم فقط آدرس فایل از textbox.text بوده و آدرس فایل در داخل کوتیشن نیست.

    چطور میتوانیم اینکار را انجام بدیم؟

  2. #2

    نقل قول: فراخوانی مقدار textbox.text داخل کوتیشن

    سلام دوست عزیز
    Untitled.jpg

  3. #3

    نقل قول: فراخوانی مقدار textbox.text داخل کوتیشن

    نقل قول نوشته شده توسط hamidrezax1 مشاهده تاپیک
    سلام دوست عزیز
    Untitled.jpg
    سپاس از شما

    تو پرژه ما دستی ادرس فایل نوشته نمیشه یک دکمه Choose را در نظر بگیرید که با زدن اون فایل دیالوگ باز میشه و فایل انتخاب میشه و به هنگام انتخاب فایل ، آدرس فایل در تکست باکس ذخیره میشه و ما مقدار تکست ، تکست باکس را فراخوانی میکنیم

    راهنمایی لطفا

  4. #4

    نقل قول: فراخوانی مقدار textbox.text داخل کوتیشن

    دوست عزیز اون قسمتی که قرار بخونه بجاش قرار بدید"""&cod&"""

  5. #5

    نقل قول: فراخوانی مقدار textbox.text داخل کوتیشن

    نقل قول نوشته شده توسط hamidrezax1 مشاهده تاپیک
    دوست عزیز اون قسمتی که قرار بخونه بجاش قرار بدید"""&cod&"""
    متاسفانه متوجه منظورتون نشدم

    بذارید روشن کنم
    این شکل فرم ما :
    download (20).png

    این هم دستوراتی که استفاده میکنیم

    Private Sub Button54_Click(sender As Object, e As EventArgs) Handles Button54.Click
    Dim Ressult As DialogResult
    Dim OFfD As New OpenFileDialog With {.Filter = "flashable.zip|*.zip|All Files|*.*"}
    With OFfD
    Restart: Ressult = .ShowDialog(Me)
    If Ressult = vbCancel Then Exit Sub
    'If .FileName.Contains(Space(1)) Then
    'MessageBox.Show("Your file Or path name has a distance. Please correct the file Or path name you selected And Try again")
    'GoTo Restart
    'Else
    TextBox22.Text = .FileName
    TextBox22.Enabled = True
    'End If
    End With
    End Sub


    Private Sub Button53_Click(sender As Object, e As EventArgs) Handles Button53.Click
    Adb.ExecuteAdbCommand(Adb.FormAdbCommand("sideload ", TextBox22.Text))
    End Sub
    End Class

  6. #6

    نقل قول: فراخوانی مقدار textbox.text داخل کوتیشن

    شما به جای texbox24.text
    """&textboxe24.text&"""
    قرار بدین

  7. #7

    نقل قول: فراخوانی مقدار textbox.text داخل کوتیشن

    نقل قول نوشته شده توسط hamidrezax1 مشاهده تاپیک
    شما به جای texbox24.text
    """&textboxe24.text&"""
    قرار بدین
    جواب نمیده خروجی کار
    cannot read '&TextBoxsideload.Text&' *

  8. #8

    نقل قول: فراخوانی مقدار textbox.text داخل کوتیشن

    دوستان باید تا شب بهم اجازه بدید تا به ویژوال دسترسی پیدا کنم و کد رو براتون درست کنم

  9. #9

    نقل قول: فراخوانی مقدار textbox.text داخل کوتیشن

    دوست عزیز شما دقیقا این کد رو قرار بدین

     Adb.ExecuteAdbCommand(Adb.FormAdbCommand("sideload  ", """" & TextBox1.Text & """"))

  10. #10

    نقل قول: فراخوانی مقدار textbox.text داخل کوتیشن

    نقل قول نوشته شده توسط hamidrezax1 مشاهده تاپیک
    دوست عزیز شما دقیقا این کد رو قرار بدین

     Adb.ExecuteAdbCommand(Adb.FormAdbCommand("sideload  ", """" & TextBox1.Text & """"))
    خب از همین دستور استفاده کردیم جواب نمیده خروجی کار :


    * cannot read '' *

  11. #11

    نقل قول: فراخوانی مقدار textbox.text داخل کوتیشن

        Private Sub Button54_Click(ByVal sender As Object, ByVal e As EventArgs) Handles Button54.Click        Dim Ressult As DialogResult
    Dim OFfD As New OpenFileDialog With {.Filter = "flashable.zip|*.zip|All Files|*.*"}
    With OFfD
    Restart: Ressult = .ShowDialog(Me)
    If Ressult = vbCancel Then Exit Sub
    'If .FileName.Contains(Space(1)) Then
    'MessageBox.Show("Your file Or path name has a distance. Please correct the file Or path name you selected And Try again")
    'GoTo Restart
    'Else
    TextBox22.Text = .FileName
    TextBox22.Enabled = True
    'End If
    TextBox22.Text = """" & Me.TextBox22.Text & """"
    End With
    End Sub




    Private Sub Button53_Click(ByVal sender As Object, ByVal e As EventArgs) Handles Button53.Click
    Adb.ExecuteAdbCommand(Adb.FormAdbCommand("sideload ", TextBox22.Text))
    End Sub


    دوست عزیز این رو امتحان کنید
    آخرین ویرایش به وسیله hamidrezax1 : جمعه 05 آبان 1396 در 21:16 عصر

  12. #12

    نقل قول: فراخوانی مقدار textbox.text داخل کوتیشن

    نقل قول نوشته شده توسط hamidrezax1 مشاهده تاپیک
        Private Sub Button54_Click(ByVal sender As Object, ByVal e As EventArgs) Handles Button54.Click        Dim Ressult As DialogResult
    Dim OFfD As New OpenFileDialog With {.Filter = "flashable.zip|*.zip|All Files|*.*"}
    With OFfD
    Restart: Ressult = .ShowDialog(Me)
    If Ressult = vbCancel Then Exit Sub
    'If .FileName.Contains(Space(1)) Then
    'MessageBox.Show("Your file Or path name has a distance. Please correct the file Or path name you selected And Try again")
    'GoTo Restart
    'Else
    TextBox22.Text = .FileName
    TextBox22.Enabled = True
    'End If
    TextBox22.Text = """" & Me.TextBox22.Text & """"
    End With
    End Sub




    Private Sub Button53_Click(ByVal sender As Object, ByVal e As EventArgs) Handles Button53.Click
    Adb.ExecuteAdbCommand(Adb.FormAdbCommand("sideload ", TextBox22.Text))
    End Sub


    دوست عزیز این رو امتحان کنید
    این اوکی شد .

    این مقدار کوتیشن را به اول و آخر textbox اضافه میکنه

    سپاس از زحمات شما عزیز

تاپیک های مشابه

  1. فراخوانی مقدار textbox درون exe1 توسط exe2
    نوشته شده توسط m * h * d در بخش C#‎‎
    پاسخ: 7
    آخرین پست: دوشنبه 22 آذر 1389, 13:49 عصر
  2. مقدار textbox.text
    نوشته شده توسط pikoolas در بخش ASP.NET Web Forms
    پاسخ: 1
    آخرین پست: پنج شنبه 26 فروردین 1389, 13:42 عصر
  3. سوال: میشه یک مقدار رو از داخل datalist به یک textbox در همون صفحه قرار داد؟
    نوشته شده توسط meysamdalipour در بخش ASP.NET Web Forms
    پاسخ: 1
    آخرین پست: یک شنبه 17 آبان 1388, 11:58 صبح
  4. پاسخ: 2
    آخرین پست: جمعه 28 اردیبهشت 1386, 12:24 عصر
  5. قرار دادن مقدار از دیتابیس داخل TextBox
    نوشته شده توسط nasr در بخش C#‎‎
    پاسخ: 8
    آخرین پست: یک شنبه 26 آذر 1385, 15:46 عصر

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •