نمایش نتایج 1 تا 8 از 8

نام تاپیک: چرا onClick برای باتون در جاوا فعال نیست

  1. #1
    کاربر دائمی آواتار علیرضا5
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1394
    محل زندگی
    همدان
    پست
    506

    چرا onClick برای باتون در جاوا فعال نیست

    سلام
    من یک باتون در صفحه گذاشتم و براش کد نوشتم ولی چرا @Override و (onClick(View v در کد زیر خطا میده یعنی اصلا onClick جزو گزینه ها موقع تایپ نیست




    Button btn = (Button) findViewById(R.id.button1);
    btn.setOnClickListener(new OnClickListener() {


    @Override
    public void onClick(View v) {


    Toast.makeText(MainActivity.this, " UnitAzad.ir!!", Toast.LENGTH_LONG).show();
    }
    });
    آخرین ویرایش به وسیله علیرضا5 : جمعه 05 آبان 1396 در 22:17 عصر

  2. #2
    کاربر دائمی آواتار علیرضا5
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1394
    محل زندگی
    همدان
    پست
    506

    نقل قول: چرا onClick برای باتون در جاوا فعال نیست

    دوستان لطفا جواب بدید

  3. #3
    کاربر دائمی آواتار mz6488
    تاریخ عضویت
    تیر 1391
    محل زندگی
    قشم
    پست
    429

    نقل قول: چرا onClick برای باتون در جاوا فعال نیست

    سلام
    خطای چی میده؟

  4. #4
    کاربر دائمی آواتار علیرضا5
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1394
    محل زندگی
    همدان
    پست
    506

    نقل قول: چرا onClick برای باتون در جاوا فعال نیست

    گفتم که زیر اون دوتا خط می اندازه
    @Override و ( onClick(View
    و onclike هم موقع تایپ تو گزینه ها نمیده
    پیغام خطایی هم نمیده

  5. #5
    مدیر بخش آواتار محمد رضا فاتحی
    تاریخ عضویت
    مهر 1387
    محل زندگی
    کهنسالترین موجود زنده در شهر منه
    پست
    1,181

    نقل قول: چرا onClick برای باتون در جاوا فعال نیست

    کل کد کلاستون رو قرار بدید...بخصوص اول کلاستون
    یک نقطه بیشتر فرق بین رحیم و رجیم نیست...از نقطه ای بترس که شیطانیت می کند

    ________________________

  6. #6
    کاربر دائمی آواتار علیرضا5
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1394
    محل زندگی
    همدان
    پست
    506

    نقل قول: چرا onClick برای باتون در جاوا فعال نیست

    بفرمائید






    package com.rasaagahi.myapplication;


    import android.os.Bundle;
    import android.support.design.widget.FloatingActionButton ;
    import android.support.design.widget.Snackbar;
    import android.support.v7.app.AppCompatActivity;
    import android.support.v7.widget.Toolbar;
    import android.view.View;
    import android.view.Menu;
    import android.view.MenuItem;






    public class MainActivity extends AppCompatActivity {


    @Override
    protected void onCreate(Bundle savedInstanceState) {
    super.onCreate(savedInstanceState);
    setContentView(R.layout.activity_main);


    Button b = (Button) findViewById(R.id.button1);
    b.setOnClickListener(new OnClickListener() {


    @Override
    public void onClick(View v) {
    // your code
    }
    });
    Toolbar toolbar = (Toolbar) findViewById(R.id.toolbar);
    setSupportActionBar(toolbar);


    FloatingActionButton fab = (FloatingActionButton) findViewById(R.id.fab);
    fab.setOnClickListener(new View.OnClickListener() {
    @Override
    public void onClick(View view) {
    Snackbar.make(view, "Replace with your own action", Snackbar.LENGTH_LONG)
    .setAction("Action", null).show();
    }
    });
    }


    @Override
    public boolean onCreateOptionsMenu(Menu menu) {
    // Inflate the menu; this adds items to the action bar if it is present.
    getMenuInflater().inflate(R.menu.menu_main, menu);
    return true;
    }


    @Override
    public boolean onOptionsItemSelected(MenuItem item) {
    // Handle action bar item clicks here. The action bar will
    // automatically handle clicks on the Home/Up button, so long
    // as you specify a parent activity in AndroidManifest.xml.
    int id = item.getItemId();


    //noinspection SimplifiableIfStatement
    if (id == R.id.action_settings) {
    return true;
    }


    return super.onOptionsItemSelected(item);
    }
    }








    اینهم پیغام خطا موقع اجرا



    Information:Gradle tasks [:app:assembleDebug]
    C:\Users\ali\Desktop\new\MyApplication\app\src\mai n\java\com\rasaagahi\myapplication\MainActivity.ja va
    Error:(21, 9) error: cannot find symbol class Button
    Error:(21, 21) error: cannot find symbol class Button
    Error:(22, 34) error: cannot find symbol class OnClickListener
    Error:Execution failed for task ':app:compileDebugJavaWithJavac'.
    > Compilation failed; see the compiler error output for details.
    Information:BUILD FAILED
    Information:Total time: 1 mins 22.698 secs
    Information:4 errors
    Information:0 warnings
    Information:See complete output in console

  7. #7
    کاربر دائمی آواتار mz6488
    تاریخ عضویت
    تیر 1391
    محل زندگی
    قشم
    پست
    429

    نقل قول: چرا onClick برای باتون در جاوا فعال نیست

    ظاهرا کد زیر تو import وجود ندارره
    import android.support.v7.widget.Button;

  8. #8
    کاربر دائمی آواتار علیرضا5
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1394
    محل زندگی
    همدان
    پست
    506

    نقل قول: چرا onClick برای باتون در جاوا فعال نیست

    آقا ببخشید دیر شد
    متاسفانه مشکل هست
    یه پیغام خطای اینطوری هم در برنامه وجود داره که ظاهرا فابل idea.jar و Groovy.jar
    رو پیدا نمیکنه





    Entry fileTemplates//code/Google Test Fixture SetUp Method.cc.ft not found in D:/Android-Studio/lib/idea.jar




    java.io.FileNotFoundException: Entry fileTemplates//code/Google Test Fixture SetUp Method.cc.ft not found in D:/Android-Studio/lib/idea.jar

    java.io.FileNotFoundException: Entry fileTemplates//code/Groovy New Method Body.groovy.ft not found in D:/Android-Studio/plugins/Groovy/lib/Groovy.jar
    آخرین ویرایش به وسیله علیرضا5 : سه شنبه 09 آبان 1396 در 07:08 صبح

تاپیک های مشابه

  1. درخواست برنامه نویس برای تغییرات در جاوا اسکریپت قالب وردپرس
    نوشته شده توسط lejeuner در بخش آگهی های استخدام
    پاسخ: 0
    آخرین پست: چهارشنبه 26 شهریور 1393, 12:27 عصر
  2. سوال: سوال چرا تگ <noscript > حتی در صورت فعال بودن جاوا واکنش نشون می ده ؟
    نوشته شده توسط mehran6764 در بخش طراحی وب (Web Design)
    پاسخ: 2
    آخرین پست: یک شنبه 04 خرداد 1393, 10:32 صبح
  3. پاسخ: 5
    آخرین پست: سه شنبه 29 بهمن 1392, 23:16 عصر
  4. سلام برای ui در جاوا روش معمول و مرسوم چیه؟ swing هست؟
    نوشته شده توسط farhadfery در بخش Java SE : نگارش استاندارد جاوا
    پاسخ: 1
    آخرین پست: یک شنبه 26 آبان 1392, 07:44 صبح
  5. چرا آخه این قسمت فعال نیست....؟؟؟؟
    نوشته شده توسط white fox در بخش دیگر زبان های اسکریپتی
    پاسخ: 3
    آخرین پست: سه شنبه 18 مهر 1385, 19:45 عصر

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •