نمایش نتایج 1 تا 6 از 6

نام تاپیک: پایین آمدن سرعت datagridview بخاطر کد رنگی کردن هر سطر بر اساس شرط خاص

  1. #1

    پایین آمدن سرعت datagridview بخاطر کد رنگی کردن هر سطر بر اساس شرط خاص

    با سلام .من یه دیتاگریدویو دارم که توش دو تا شرط دارم طبق کد زیر . ولی سرعتش خیلی اومده پایین . اسکرول که میکنم اسلوموشن حرکت میکنه .
    چطور میتونم سرعت رو افزایش بدم ؟







    private void dataGridView1_CellFormatting(object sender, DataGridViewCellFormattingEventArgs e)
    {


    foreach (DataGridViewRow Myrow in dataGridView1.Rows)
    {
    if (Convert.ToBoolean(Myrow.Cells["Sign1"].Value) == true && Convert.ToBoolean(Myrow.Cells["Sign2"].Value) == true)
    {
    Myrow.DefaultCellStyle.BackColor = Color.Brown;
    }
    else if (Convert.ToBoolean(Myrow.Cells["Sign1"].Value) == false && Convert.ToBoolean(Myrow.Cells["Sign2"].Value) == true)
    {
    Myrow.DefaultCellStyle.BackColor = Color.BurlyWood;
    }
    else if (Convert.ToBoolean(Myrow.Cells["Sign1"].Value) == true && Convert.ToBoolean(Myrow.Cells["Sign2"].Value) == false)
    {
    Myrow.DefaultCellStyle.BackColor = Color.Yellow;
    }
    else if (Convert.ToBoolean(Myrow.Cells["Sign1"].Value) == false && Convert.ToBoolean(Myrow.Cells["Sign2"].Value) == false)
    {
    Myrow.DefaultCellStyle.BackColor = Color.White;
    }






    }

    }



  2. #2

    نقل قول: پایین آمدن سرعت دیتاگریدویو بخاطر کد رنگی کردن هر سطر بر اساس شرط خاص

    با سلام، توی فرم لود از متد DoubleBuffered استفاده کن، اگه اشتباه نکنم یه پارامتر بولین میگرفت:
    form1.DoubleBuffered(true);

    و یا میتونی یه اکستنشن متد بنویسی و این خاصیت رو فقط به دیتا گریدت بدی

  3. #3

    نقل قول: پایین آمدن سرعت دیتاگریدویو بخاطر کد رنگی کردن هر سطر بر اساس شرط خاص

    نقل قول نوشته شده توسط mr.sirwan مشاهده تاپیک
    با سلام، توی فرم لود از متد DoubleBuffered استفاده کن، اگه اشتباه نکنم یه پارامتر بولین میگرفت:
    form1.DoubleBuffered(true);

    و یا میتونی یه اکستنشن متد بنویسی و این خاصیت رو فقط به دیتا گریدت بدی

    سرعت گرید یه کمکی بهتر شد . ولی هنوز هم پرش داره .

  4. #4
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1390
    محل زندگی
    چند قدم اون ور تر
    پست
    1,731

    نقل قول: پایین آمدن سرعت دیتاگریدویو بخاطر کد رنگی کردن هر سطر بر اساس شرط خاص

    سلام
    توی این رویداد نیازی نیست از حلقه استفاده کنی.
    dataGridView1.Rows[e.RowIndex].Cells["Sign1"].Value

  5. #5

    نقل قول: پایین آمدن سرعت دیتاگریدویو بخاطر کد رنگی کردن هر سطر بر اساس شرط خاص

    نقل قول نوشته شده توسط Mahmoud Zaad مشاهده تاپیک
    سلام
    توی این رویداد نیازی نیست از حلقه استفاده کنی.
    dataGridView1.Rows[e.RowIndex].Cells["Sign1"].Value

    جناب محمودزاد عزیز متوجه منظورتون نشدم .
    میشه واضحتر بگین ؟

  6. #6
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1390
    محل زندگی
    چند قدم اون ور تر
    پست
    1,731

    نقل قول: پایین آمدن سرعت دیتاگریدویو بخاطر کد رنگی کردن هر سطر بر اساس شرط خاص

    از حلقه که نباید استفاده کنی، اون کد هم منظورم این بود که همون کدهای بالا رو بنویسید و به جای MyRow از dataGridView1.Rows[e.RowIndex] استفاده کنید. البته بهتره دو تا متغیر بولین ابتدا تعریف کنید برای مقادیر ستون های Sign1 و Sign2 و بعد شرط ها رو چک کنید.
    bool _sign1=Convert.ToBoolean(dataGridView1.Rows[e.RowIndex].Cells["Sign1"].Value);
    bool _sign2=Convert.ToBoolean(dataGridView1.Rows[e.RowIndex].Cells["Sign2"].Value);
    if(_sign1 && _sign2)
    ...

تاپیک های مشابه

  1. سوال: رنگی کردن سطر های datagrid بر اساس شرط خاص
    نوشته شده توسط ozzy_mra در بخش C#‎‎
    پاسخ: 17
    آخرین پست: سه شنبه 22 تیر 1395, 19:13 عصر
  2. پاسخ: 4
    آخرین پست: دوشنبه 09 شهریور 1394, 10:32 صبح
  3. آموزش: رنگی کردن سطرهای datagridview بر اساس شرط خاص
    نوشته شده توسط jafarpalideh در بخش C#‎‎
    پاسخ: 6
    آخرین پست: چهارشنبه 04 شهریور 1394, 12:26 عصر
  4. سوال: رنگی کردن ستون گرید بر اساس نوع نامه
    نوشته شده توسط Masoudse7en در بخش C#‎‎
    پاسخ: 13
    آخرین پست: سه شنبه 16 مهر 1392, 20:39 عصر
  5. سوال: رنگي كردن يك سطر در گريد بر اساس شرط خاص
    نوشته شده توسط mehrnaz_ss در بخش ASP.NET Web Forms
    پاسخ: 12
    آخرین پست: پنج شنبه 03 مرداد 1392, 19:26 عصر

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •