نمایش نتایج 1 تا 3 از 3

نام تاپیک: چاپ خروجی بر روی تکست باکس در backgroundworker

  1. #1

    چاپ خروجی بر روی تکست باکس در backgroundworker

    با سلام و درود خدمت دوستان


    دلیل استفاده بنده از backgroundworker :
    به عنوان مثال از دستور زیر برای کار روی یک پروسه استفاده میکنم


    Dim oProcess As New Process()
    Dim oStartInfo As New ProcessStartInfo("cmd.exe", "/c cd tmp & apktool d framework-res.apk")
    oStartInfo.WindowStyle = ProcessWindowStyle.Hidden
    oStartInfo.CreateNoWindow = True
    oStartInfo.UseShellExecute = False
    oStartInfo.RedirectStandardOutput = True
    oProcess.StartInfo = oStartInfo
    oProcess.Start()
    Dim sOutput As String
    Using oStreamReader As System.IO.StreamReader = oProcess.StandardOutput
    sOutput = oStreamReader.ReadToEnd()
    End Using
    TextBoxSamLog.AppendText(Environment.NewLine & sOutput)



    اما نرم افزار تا زمان اتمام پروسه هنگ میمونه ما برای جلوگیری از هنگی نرم افزار از backgroundworker استفاده کردیم اما نمیشه در backgroundworker خاصیت ابزارها رو تغییر داد (مثلا بر روی یک تکست باکس خروجی را چاپ کرد) اگه جز backgroundworker گزینه ای برای جلوگیری از هنگی نرم افزار بوده باشه بفرمایید

    با استفاده از راهنمایی این تایپک از thread استفاده کردم اما thread به دلیل یک بار مصرف بودن (بعد از یک بار استفاده نیاز میشه که نرم افزار بسته و دوباره اجرا بشه) به درد ما نمیخوره

    چطوری میتونیم خروجی کار را در backgroundworker بر روی تکست باکس چاپ کنیم ؟
    راهنمایی لطفا

  2. #2
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    خرداد 1391
    محل زندگی
    ایران
    پست
    372

    نقل قول: چاپ خروجی بر روی تکست باکس در backgroundworker

    نقل قول نوشته شده توسط ILYA20 مشاهده تاپیک
    با سلام و درود خدمت دوستان


    دلیل استفاده بنده از backgroundworker :
    به عنوان مثال از دستور زیر برای کار روی یک پروسه استفاده میکنم


    Dim oProcess As New Process()
    Dim oStartInfo As New ProcessStartInfo("cmd.exe", "/c cd tmp & apktool d framework-res.apk")
    oStartInfo.WindowStyle = ProcessWindowStyle.Hidden
    oStartInfo.CreateNoWindow = True
    oStartInfo.UseShellExecute = False
    oStartInfo.RedirectStandardOutput = True
    oProcess.StartInfo = oStartInfo
    oProcess.Start()
    Dim sOutput As String
    Using oStreamReader As System.IO.StreamReader = oProcess.StandardOutput
    sOutput = oStreamReader.ReadToEnd()
    End Using
    TextBoxSamLog.AppendText(Environment.NewLine & sOutput)



    اما نرم افزار تا زمان اتمام پروسه هنگ میمونه ما برای جلوگیری از هنگی نرم افزار از backgroundworker استفاده کردیم اما نمیشه در backgroundworker خاصیت ابزارها رو تغییر داد (مثلا بر روی یک تکست باکس خروجی را چاپ کرد) اگه جز backgroundworker گزینه ای برای جلوگیری از هنگی نرم افزار بوده باشه بفرمایید

    با استفاده از راهنمایی این تایپک از thread استفاده کردم اما thread به دلیل یک بار مصرف بودن (بعد از یک بار استفاده نیاز میشه که نرم افزار بسته و دوباره اجرا بشه) به درد ما نمیخوره

    چطوری میتونیم خروجی کار را در backgroundworker بر روی تکست باکس چاپ کنیم ؟
    راهنمایی لطفا
    سلام
    خط آخر رو به این شکل تغییر بده

    TextBoxSamLog.Invoke(Sub() TextBoxSamLog.AppendText(Environment.NewLine & sOutput))


  3. #3

    نقل قول: چاپ خروجی بر روی تکست باکس در backgroundworker

    نقل قول نوشته شده توسط 336699 مشاهده تاپیک
    سلام
    خط آخر رو به این شکل تغییر بده

    TextBoxSamLog.Invoke(Sub() TextBoxSamLog.AppendText(Environment.NewLine & sOutput))

    بسیار سپاسگذارم از شما عزیز

    مشکل حل شد

تاپیک های مشابه

  1. خط کشی بر روی تکست باکس
    نوشته شده توسط mahdi.a.v در بخش VB.NET
    پاسخ: 4
    آخرین پست: پنج شنبه 02 خرداد 1392, 05:36 صبح
  2. سوال: بستن يك فرم با دابل كليك بر روي تكس باكس در فرم ديگر
    نوشته شده توسط mahdytaherian در بخش Access
    پاسخ: 2
    آخرین پست: جمعه 10 آذر 1391, 21:14 عصر
  3. كليك بر روي تكست باكس و رفتن به يه لينك
    نوشته شده توسط barnamenevisjavan در بخش VB.NET
    پاسخ: 5
    آخرین پست: پنج شنبه 24 فروردین 1391, 16:24 عصر
  4. مبتدی: وارد نشدن اطلاعات بر روی تکست باکس از طریق صفحه کلید
    نوشته شده توسط Changer در بخش C#‎‎
    پاسخ: 1
    آخرین پست: دوشنبه 24 مرداد 1390, 03:09 صبح
  5. چرا تابع GetWindowText بر روی تکست باکس ها عمل نمیکنه
    نوشته شده توسط khareh_siah در بخش برنامه نویسی در 6 VB
    پاسخ: 0
    آخرین پست: جمعه 05 اسفند 1384, 14:05 عصر

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •