نمایش نتایج 1 تا 8 از 8

نام تاپیک: مشکل در پیاده سازی Interface

  1. #1

    مشکل در پیاده سازی Interface

    سلام
    چرا در عکس زیر میگه که مقدار بازگشتی ایندکسر درون اینترفیس IList.this[int] رو درست انجام ندادم :



    ولی در کلاس ControlCollection ، خود مایکروسافت ، همین کار رو کرد؟!

  2. #2

    نقل قول: مشکل در پیاده سازی Interface

    متن خطا گویاست. مقدار بازگشتی باید Object باشد.

  3. #3

    نقل قول: مشکل در پیاده سازی Interface

    نقل قول نوشته شده توسط Mahmoud.Afrad مشاهده تاپیک
    متن خطا گویاست. مقدار بازگشتی باید Object باشد.

    ممنون
    میدونم
    سئوالم رو کامل متوجه نشدید
    منظورم این بود پس چرا در کلاس System.Windows.Forms.Control.ControlCollection که یک ایندکسر تعریف و همین اینترفیس IList رو پیاده سازی کرد ، نوع خروجی رو بجای object ، تونست control بگیره؟

  4. #4

    نقل قول: مشکل در پیاده سازی Interface

    سلام
    کسی میدونه؟
    عجله دارم

  5. #5

    نقل قول: مشکل در پیاده سازی Interface

    با سلام دوست عزیز، شما باید از نوع جنریک اینترفیس IList استفاده کنین و نوعی که مدنظرتون هست رو بهش بدین، برای مثال تو مورد شما باید نوع کلاس Control رو بهش بدین و پیاده سازی رو انجام بدین

  6. #6

    نقل قول: مشکل در پیاده سازی Interface

    نقل قول نوشته شده توسط mr.sirwan مشاهده تاپیک
    با سلام دوست عزیز، شما باید از نوع جنریک اینترفیس IList استفاده کنین و نوعی که مدنظرتون هست رو بهش بدین، برای مثال تو مورد شما باید نوع کلاس Control رو بهش بدین و پیاده سازی رو انجام بدین

    سلام
    ممنون
    خود کلاس ControlCollection که از اینترفیس جنریک IList استفاده نکرد
    جنریک اش هم پیاده سازی کردم ولی بازم ارور میده

  7. #7

    نقل قول: مشکل در پیاده سازی Interface

    سلام مجدد
    میشه منطق اینکارتون رو توضیح بدین؟ شاید راه بهتر و اصولیتری باشه که به هدفتون برسین

  8. #8

    نقل قول: مشکل در پیاده سازی Interface

    ممنون . دلیل اش رو پیدا کردم
    فکر میکردم که مستقیما در کلاس
    ControlCollection ، اینترفیس IList.this[int] رو پیاده سازی کرده که منم میخواستم همین کار رو کنم ولی این طور نبود :

    دلیل اش اینه که کلاس ControlCollection ، از کلاس ArrangedElementCollection ارث بری میکنه و این کلاس ، عضو ایندکسر در اینترفیس IList رو پیاده سازی کرد . پس دیگه نیازی به پیاده سازی در کلاس فرزندش یعنی ControlCollection نداره .






    در کلاس ControlCollection ، اون ایندکسر
    public new virtual Control this[int index]


    که hide میکرد ایندکسر
    internal virtual IArrangedElement this[int index]

    در کلاس ArrangedElementCollection و ایندکسر
    public virtual Control this[string key]


    هم که اورلودی بود برای ایندکسر دیگه در همون کلاس ControlCollection (همون ایندکسری که در خط بالا گفته شد)
    ممنون
    عکس های ضمیمه عکس های ضمیمه
    • نوع فایل: jpg 1.jpg‏ (75.6 کیلوبایت, 27 دیدار)

تاپیک های مشابه

  1. سوال: مشکل در پیاده سازی Iserializable
    نوشته شده توسط sunny_sh در بخش توسعه وب (Web Development)
    پاسخ: 0
    آخرین پست: شنبه 15 تیر 1387, 20:00 عصر
  2. مشکل در پیاده سازی یک چت ساده
    نوشته شده توسط yavari در بخش WCF , Web Services , .Net Remoting
    پاسخ: 3
    آخرین پست: چهارشنبه 26 اردیبهشت 1386, 08:51 صبح
  3. مشکل در پیاده سازی الگوریتم دیکسترا به زبان C++‎
    نوشته شده توسط myleila در بخش برنامه نویسی با زبان C و ++C
    پاسخ: 6
    آخرین پست: یک شنبه 01 بهمن 1385, 13:35 عصر
  4. مشکل در پیاده سازی tab و یک رشته با هم ؟
    نوشته شده توسط Red_RootKit در بخش برنامه نویسی با زبان C و ++C
    پاسخ: 2
    آخرین پست: سه شنبه 21 شهریور 1385, 17:31 عصر
  5. مشکل در پیاده سازی الگوی فشرده سازی
    نوشته شده توسط CSharp-Assistant در بخش C#‎‎
    پاسخ: 3
    آخرین پست: دوشنبه 27 تیر 1384, 22:29 عصر

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •