نمایش نتایج 1 تا 4 از 4

نام تاپیک: اررور OutOfMemoryException

  1. #1
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    اسفند 1387
    محل زندگی
    اصفهان
    پست
    301

    اررور OutOfMemoryException

    علت این اررور و راه حلش چیه ؟
    An exception of type 'System.OutOfMemoryException' occurred in System.Data.dll but was not handled in user code

  2. #2

    نقل قول: اررور OutOfMemoryException

    موقع فراخوانی دیتا بیس این اتفاق رخ میده شما دقیقا مشخص کنید چه موقع از فراخونی این اتفاق میفته تا دوستان راهنمایی کنند

  3. #3
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    اسفند 1387
    محل زندگی
    اصفهان
    پست
    301

    نقل قول: اررور OutOfMemoryException

    وقتی میخاست تعداد زیادی رکورد در حدود ۶۰هزارتا رو به گرید فراخونی کنه. در حالیکه مثلا ۲تا فرم دیگه هم که گرید داشتن با تعداد زیاذی رکورد باز بودن این اررور میداد.
    مثل اینکه رم سیستم در حالت پردازش کم میاورد! راه حلش این بود که target cpu پروژه رو روی حالت X64 گزاشتم
    یه جایی خوندم در حالت نرم افزار از کل رم سیستم استفاده میکنه درحالیکه در حالت X86 فقط از ۲گیگ رم استفاده میکنه

  4. #4

    نقل قول: اررور OutOfMemoryException

    سلام
    لود کردن یکباره این تعداد رکورد داخل گرید چه توجیهی میتونه داشته باشه؟
    قوانین سایت برنامه نویس [ به سوالات از طریق پیام خصوصی پاسخ داده نمی شود ]

تاپیک های مشابه

  1. اررور timeout expire
    نوشته شده توسط nazaninam در بخش ASP.NET Web Forms
    پاسخ: 4
    آخرین پست: شنبه 21 اسفند 1389, 20:21 عصر
  2. MySQL اررور هم میده ؟
    نوشته شده توسط mehdiangal در بخش MySQL
    پاسخ: 1
    آخرین پست: چهارشنبه 07 شهریور 1386, 13:16 عصر
  3. اررور نا آشنا از MySQL
    نوشته شده توسط ParvanehDesigner در بخش MySQL
    پاسخ: 3
    آخرین پست: دوشنبه 29 آبان 1385, 08:58 صبح
  4. یه اررور اعصاب خورد کن
    نوشته شده توسط khomar در بخش برنامه نویسی در 6 VB
    پاسخ: 13
    آخرین پست: چهارشنبه 29 شهریور 1385, 21:42 عصر

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •