نمایش نتایج 1 تا 11 از 11

نام تاپیک: تبدیل کاراکتر شبیه این \u0645\u06cc\u0646\u0644

  1. #1
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1384
    محل زندگی
    ??????
    پست
    179

    تبدیل کاراکتر شبیه این \u0645\u06cc\u0646\u0644

    با سلام و خسته نباشید
    دوستان چطوری میشه خروجی مثل \u0645\u06cc\u0646\u0644 این را با vb6 تبدیل به استرینگ معمولی کرد ؟

  2. #2
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    فروردین 1389
    محل زندگی
    اصفهان
    پست
    717

    نقل قول: تبدیل کاراکتر شبیه این \u0645\u06cc\u0646\u0644

    سلام بیا
    برات نوشتم.

    فقط پدرم دراومد تا درستش کنم.
    چیزی که اینجا باید بگم با زبان فارسی سازگاری نداره ولی عربی را فکر کنم.
    شرمنده ولی هر کاری کردم نتوستم یک چیز تمیز در بیاورم به هر حال این کد که با کد گذاری زبان انگلیسی فعلا خوب کار میکنه


    Private Sub Command1_Click() 
    On Error Resume Next
    KK = Split("\u0048\u0065\u006C\u006C\u006F", "")
    For a = 1 To 50
    If Left(Right(KK(a), 3), 1) = 0 Then RR = Right(KK(a), 2) Else RR = Right(KK(a), 3)
    Print UnHex(RR);
    RR = ""
    Next a
    End Sub

    Private Function UnHex(ByVal hextext As String) As String
    For y = 1 To Len(hextext): num = Mid(hextext, y, 2): Value = Value & Chr(Val("&h" & num)): y = y + 1: Next y: UnHex = Value
    End Function

    فقط توجه کن این کد زیاد هوشمند نیست و باید داده ای که بهش میدی تو این چهار چوبی که من بهش دادم بدی. این جوری قبول نیست(مثلا). (
    [[{"page_id":"17230","editor_id":"0","view_accesslev el_id":"0","edit_accesslevel_id":"0","delete_acces slevel_id":"0","menu_id":"0","page_display_title": "\u062e\u0627\u0646\u0647","pag)

    با یک تشکر خستگی را از تن ما در بیار

    فقط اگر کارتو راه میدازه که هیچی واگر نه بهم بگو تا یک کد دیگه برات بنویسم
    آخرین ویرایش به وسیله www.pc3enter.tk : پنج شنبه 11 آبان 1396 در 14:52 عصر

  3. #3
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1384
    محل زندگی
    ??????
    پست
    179

    نقل قول: تبدیل کاراکتر شبیه این \u0645\u06cc\u0646\u0644

    نقل قول نوشته شده توسط www.pc3enter.tk مشاهده تاپیک
    سلام بیا
    برات نوشتم.

    فقط پدرم دراومد تا درستش کنم.
    چیزی که اینجا باید بگم با زبان فارسی سازگاری نداره ولی عربی را فکر کنم.
    شرمنده ولی خر کاری کردم نتوستم یک چیز تمیز در بیاورم به هر این کد که با کد گذاری زبان انگلیسی فعلا خوب کار میکنه


    Private Sub Command1_Click() 
    On Error Resume Next
    KK = Split("\u0048\u0065\u006C\u006C\u006F", "")
    For a = 1 To 50
    If Left(Right(KK(a), 3), 1) = 0 Then RR = Right(KK(a), 2) Else RR = Right(KK(a), 3)
    Print UnHex(RR);
    RR = ""
    Next a
    End Sub

    Private Function UnHex(ByVal hextext As String) As String
    For y = 1 To Len(hextext): num = Mid(hextext, y, 2): Value = Value & Chr(Val("&h" & num)): y = y + 1: Next y: UnHex = Value
    End Function

    فقط توجه کن این کد زیاد هوشمند نیست و باید داده ای که بهش میدی تو این چهار چوبی که من بهش دادم بدی. این جوری قبول نیست(مثلا). (
    [[{"page_id":"17230","editor_id":"0","view_accesslev el_id":"0","edit_accesslevel_id":"0","delete_acces slevel_id":"0","menu_id":"0","page_display_title": "\u062e\u0627\u0646\u0647","pag)

    با یک تشکر خستگی را از تن ما در بیار

    فقط اگر کارتو راه میدازه که هیچی واگر نه بهم بگو تا یک کد دیگه برات بنویسم
    سلام و تشکر
    برای انگلیسی درست کار میکنه اما متاسفانه تو عربی و فارسی مشکل داره ...

  4. #4
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1384
    محل زندگی
    ??????
    پست
    179

    نقل قول: تبدیل کاراکتر شبیه این \u0645\u06cc\u0646\u0644

    جالبه تو php و ساست های آنلاین فارسی رو هم میشه کانورت کرد اما تو vb6 هرچی گشتم پیدا نشد
    حالا دست شما درد نکنه یکم تونستیم حل کنید
    اگه فارسی رو هم بتونید خیلی خوب میشه

  5. #5
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    فروردین 1389
    محل زندگی
    اصفهان
    پست
    717

    نقل قول: تبدیل کاراکتر شبیه این \u0645\u06cc\u0646\u0644

    بیا این هم فاریسش که می تونی باهاش کار کنی. ولی در روش کل متن متفرقه بدی براش مشکلی نداره فقط توجه کن که حتما داده ای که بهش میدی حروف کوچه و بزرگ را توش رعایت کرده باشی
    مثل این \u06CC نه این \u06cc
    میگم یادت هست قبلانا تشکر می کردی

    Private Sub Command1_Click()
    Print UnHexFa("\u0645\u06CC\u0646\u0644")
    End Sub
    Private Function UnHexFa(ByVal StrText As String) As String
    bb = Array("ء", "آ", "أ", "ؤ", "إ", "ئ", "ا", "ب", "ة", "ت", "ث", "ج", "ح", "خ", "د", "ذ", "ر", "ز", "س", "ش", "ص", "ض", "ط", "ظ", "ع", "غ", "ف", "ق", "ک", "ل", "م", "ن", "ه", "و", "ى", "ي", "ي", "گ", "چ", "پ", "ک", "ژ")
    aa = Array(21, 22, 23, 24, 25, 26, 27, 28, 29, "2A", "2B", "2C", "2D", "2E", "2F", 30, 31, 32, 33, 34, 35, 36, 37, 38, 39, "3A", 41, 42, 43, 44, 45, 46, 47, 48, 49, "4A", "CC", "AF", 86, "7E", "A9", 98)
    For a = 0 To 41
    StrText = Replace(StrText, "\u06" & aa(a), bb(a))
    Next a
    UnHexFa = StrText
    End Function




    منبع داده : http://www.fileformat.info/info/unic...ry/Lo/list.htm


    نسخه جدید ویژوال بیسیک VB6.4
    آخرین ویرایش به وسیله www.pc3enter.tk : پنج شنبه 11 آبان 1396 در 15:26 عصر

  6. #6
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1384
    محل زندگی
    ??????
    پست
    179

    نقل قول: تبدیل کاراکتر شبیه این \u0645\u06cc\u0646\u0644

    آقا دستت درد نکنه یه دنیا ممنون
    بخدا من تشکر کردم !
    اگه میشه تو یه فایل آپلود کنی . اینجا بزاری تا دانلود کنم
    ممنون
    راستی در مورد این vb6.4 میشه یه توضیحی بدی ؟! انتشار خود مایکروسافت هست ؟!

  7. #7
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1384
    محل زندگی
    ??????
    پست
    179

    نقل قول: تبدیل کاراکتر شبیه این \u0645\u06cc\u0646\u0644

    البته این زمانی که فقط زبان فارسی باشه درست کار میکنه یعنی داخلش اگر یه کارکتر غیر فارسی استفاده شده باشه جواب نمیده ، تبدیل اون همه کد هم که برای منبع گذاشتید هم خیلی خیلی سخته
    البته اینجا نسخه جاوا اسکزیپتش هست
    https://r12a.github.io/apps/conversion
    ولی بازم دستتون درد نکنه ، همینم خیلی خوبه

  8. #8
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    فروردین 1389
    محل زندگی
    اصفهان
    پست
    717

    نقل قول: تبدیل کاراکتر شبیه این \u0645\u06cc\u0646\u0644

    اهان ببین حالا فهمیدم مشکلت چیه.
    تو فارسیشه که برات به صورت ؟ میاره درسته؟؟؟؟/

    برای حل اینکار کاری که بهت می گم بکن.

    کل ویژوال بیسیک جدید باز بکن و کل این کدو داخلش کپی بکن. حالا هرچی که می خواد بشه . چه درست در بیاد و چه ؟.؟؟.؟ ؟.؟ اینجوری.

    بعد پروژه را روی دسکتاپت ذخیره بکن : مثلا با نام خودش (Form1.frm) , بعد با برنامه Notepad ویندوز, Form1.frm را باز بکن و در قسمت کد مربوطه
    دوباره اطلاعات را از سایت کپی پیست بکن, و ذخیره و دوباره باز کنی. همه چیز حل میشه.

    خب پسر عزیز شما می تونید با ترکیب 2 تا کد بالا و پایین خیلی راحت هم فارسی و هم انگلیسی را متن هایش را تبدیل کنی.


    درمورد سوالت دومت نه. ولی آپدیت از طرف خودمه که مشکلات زیادی رو برای برنامه نویس تونستم توش حل بکنم

  9. #9
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1384
    محل زندگی
    ??????
    پست
    179

    نقل قول: تبدیل کاراکتر شبیه این \u0645\u06cc\u0646\u0644

    نه بحث علامت ؟؟؟؟ نیست
    برنامه من به این صورت هست که از طریق json بعضی اطلاعات کاربر رو میگیرم مثلا امکان داره حتی کاربر داخل متنی که نوشته عبری یا ژاپنی یا ترکی یا حتی بعضی کاراکترهای خاص مثل @#$%^&*)(_+ و خیلی چیز های دیگه هم نوشته باشه (کاملا نامعلوم)
    دنبال یه dll یا چیزی میگردم که من وقتی کد یونی کد مثل کد بالا رو میدم بهم تبدیل کنه حالا هر زبانی باشه ، اون سایت که با javascript نوشته شده دقیقا هر زبانی هر کاراکتری باشه میتونه نمایش بده ، متاسفانه تو وی بی 6 این امکان نیست ، حالا اگر واسه وی بی 6 نتونم پیدا کنم مجبورم یا برم سمت C++‎ که یه dll بنویسم یا اینکه از php استفاده کنم و تو برنامه به صورت httprequest کدینگ رو بفرستم سمت پی اچ پی و متن رو دریافت کنم
    اما اگه با خود وی بی میشد خیلی خیلی خوب میشد

  10. #10
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    فروردین 1389
    محل زندگی
    اصفهان
    پست
    717

    نقل قول: تبدیل کاراکتر شبیه این \u0645\u06cc\u0646\u0644

    حالا چرا هر کاراکتری

    مگر برنامه ات قراره چه کار کنه که با عبارات حروف عبری . چینی . ژاپنی کار داره؟؟؟؟
    مگر برنامه بین المللی داری مینویسی؟؟؟


    اگر در نمایش فونت هر زبانی مشکل داری اون هم بگو تا برات راحت حل کنم

  11. #11
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1384
    محل زندگی
    ??????
    پست
    179

    نقل قول: تبدیل کاراکتر شبیه این \u0645\u06cc\u0646\u0644

    نقل قول نوشته شده توسط www.pc3enter.tk مشاهده تاپیک
    حالا چرا هر کاراکتری

    مگر برنامه ات قراره چه کار کنه که با عبارات حروف عبری . چینی . ژاپنی کار داره؟؟؟؟
    مگر برنامه بین المللی داری مینویسی؟؟؟


    اگر در نمایش فونت هر زبانی مشکل داری اون هم بگو تا برات راحت حل کنم
    نه برنامه بین المللی نیست ، در واقع این برنامه یه خروجی هست از یه اپ اونجا ممکنه یکی تو تایتل از حروفات ترکی استفاده کرده باشه یا ژاپنی ! چون چندین هزار کاربر هست برای همین نمیشه گفت که متن چی هست

تاپیک های مشابه

  1. پاسخ: 4
    آخرین پست: شنبه 10 تیر 1396, 16:17 عصر
  2. ساختن منوی شبیه این سایت
    نوشته شده توسط H/-\mid در بخش ASP.NET Web Forms
    پاسخ: 0
    آخرین پست: سه شنبه 14 فروردین 1386, 21:12 عصر
  3. تبدیل کاراکتر های نوشته شده در Dos (با Vegaf ) به ویندوز
    نوشته شده توسط hamed_online در بخش برنامه نویسی در 6 VB
    پاسخ: 0
    آخرین پست: پنج شنبه 06 بهمن 1384, 11:56 صبح
  4. تبدیل کاراکتر کوچک به بزرگ
    نوشته شده توسط fatimah در بخش برنامه نویسی اسمبلی خانواده x86
    پاسخ: 1
    آخرین پست: چهارشنبه 25 آبان 1384, 14:59 عصر
  5. تبدیل کاراکتر های دو بایتی به یک بایتی و بالعکس
    نوشته شده توسط saffari2005 در بخش برنامه نویسی با زبان C و ++C
    پاسخ: 2
    آخرین پست: یک شنبه 17 مهر 1384, 00:57 صبح

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •