نمایش نتایج 1 تا 2 از 2

نام تاپیک: دیلیت کردن رکورد

  1. #1

    دیلیت کردن رکورد

    سلام من برای حذف کد زیر رو نوشتم ولی متاسفانه یه خطایی دارم کسی میتونه کمکم کنه؟؟
    @Overridepublic void cancelTask(List<DeviceTask> deviceTasks) {
    String ids = "";
    for (DeviceTask deviceTask : deviceTasks) {
    ids += deviceTask.getId() + ",";
    }
    Session session = null;
    try {
    session = getSession();
    Transaction tx = (Transaction) session.beginTransaction();

    String hqlUpdate = "update DeviceTask dt set dt.done =true ,dt.taskStatus = 6 " +
    " where dt.activate =true and dt.done=false and dt.id in ("+ids+")";
    int updatedEntities = session.createQuery(hqlUpdate)
    .executeUpdate();
    tx.commit();
    } catch (RollbackException e) {
    e.printStackTrace();
    } catch (HeuristicMixedException e) {
    e.printStackTrace();
    } catch (HeuristicRollbackException e) {
    e.printStackTrace();
    } catch (SystemException e) {
    e.printStackTrace();
    } finally {
    session.close();
    }
    }






    و خطایی که بهم میده
    HTTP Status 500 - Request processing failed; nested exception is org.springframework.transaction.TransactionSystemE xception: Could not roll back Hibernate transaction; nested exception is org.hibernate.TransactionException: rollback failed


    type Exception report
    message Request processing failed; nested exception is org.springframework.transaction.TransactionSystemE xception: Could not roll back Hibernate transaction; nested exception is org.hibernate.TransactionException: rollback failed
    description The server encountered an internal error that prevented it from fulfilling this request.
    exception


  2. #2
    کاربر دائمی آواتار vahid-p
    تاریخ عضویت
    آذر 1391
    محل زندگی
    تهران
    پست
    1,140

    نقل قول: دیلیت کردن رکورد

    با این اطلاعات که نمیشه فهمید. ولی خطا رو سرچ کردم، مثلا اینا مرتبط هستن:
    https://stackoverflow.com/questions/...xception-is-or
    https://github.com/dularion/streama/issues/161

    مثل اینکه اون بازه زمانی که طول میکشه باعث قطع کانکشن میشه. گویا راه حل لینک اول جواب گرفتن

تاپیک های مشابه

  1. اضافه کردن رکورد با DBISAMQuery
    نوشته شده توسط FirstLine در بخش بانک های اطلاعاتی در Delphi
    پاسخ: 4
    آخرین پست: دوشنبه 23 آذر 1383, 11:05 صبح
  2. مشکل در متوقف شدن تایمر دلفی زمان Insert کردن رکورد
    نوشته شده توسط nasr در بخش برنامه نویسی در Delphi
    پاسخ: 5
    آخرین پست: پنج شنبه 05 آذر 1383, 21:47 عصر
  3. وارد کردن رکورد در DBISAMQuery
    نوشته شده توسط در بخش برنامه نویسی در Delphi
    پاسخ: 0
    آخرین پست: چهارشنبه 27 آبان 1383, 20:58 عصر
  4. پیدا کردن رکورد هایی با یک فیلد تکراری در وی بی
    نوشته شده توسط coral در بخش مطالب مرتبط با بانکهای اطلاعاتی در VB6
    پاسخ: 4
    آخرین پست: سه شنبه 14 مهر 1383, 07:07 صبح
  5. خطا در اضافه کردن رکورد
    نوشته شده توسط reza_moridi در بخش برنامه نویسی در Delphi
    پاسخ: 1
    آخرین پست: یک شنبه 16 فروردین 1383, 05:10 صبح

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •