نمایش نتایج 1 تا 7 از 7

نام تاپیک: باز شدن مرورگر explorer در asp

  1. #1

    باز شدن مرورگر explorer در asp

    سلام
    من میخام مثلا پروژه با firefox اجرا کنم
    یه دکمه باشه اونو زد مرورگر اکسپلورر باز بشه با یه لینک

  2. #2

    نقل قول: باز شدن مرورگر explorer در asp

    تا اونجایی که من میدونم شما این دسترسی رو ندارید که از توی یک مرورگر ، اجرای یکی از برنامه های سیستم عامل رو فراخوانی کنید .
    حالا چرا میخواید حتما توی ie باز بشه ؟ مشکلتون چیه ؟!

  3. #3

    نقل قول: باز شدن مرورگر explorer در asp

    شاید این بدردت بخوره:

    <!DOCTYPE html PUBLIC "-//W3C//DTD HTML 4.01//EN" "http://www.w3.org/TR/html4/strict.dtd">
    <html lang="en">
    <head>
    <title>HTA Test</title>
    <hta:application applicationname="HTA Test" scroll="yes" singleinstance="yes">
    <script type="text/javascript">
    function openURL()
    {
    var shell = new ActiveXObject("WScript.Shell");
    shell.run("Firefox http://www.google.com");
    }
    </script>
    </head>
    <body>


    <input type="button" onclick="openURL()" value="Open Google in Firefox">


    </body>
    </html>


  4. #4

    نقل قول: باز شدن مرورگر explorer در asp

    نقل قول نوشته شده توسط Tekyegah مشاهده تاپیک
    تا اونجایی که من میدونم شما این دسترسی رو ندارید که از توی یک مرورگر ، اجرای یکی از برنامه های سیستم عامل رو فراخوانی کنید .
    حالا چرا میخواید حتما توی ie باز بشه ؟ مشکلتون چیه ؟!
    میشه.این دسترسی رو میده دات نت

     System.Diagnostics.Process process1 = new System.Diagnostics.Process();
    string Str = @"C:\Program Files\Internet Explorer\iexplore.exe";
    process1.StartInfo.FileName = Str;
    process1.Start();

  5. #5

    نقل قول: باز شدن مرورگر explorer در asp

    رو لوکال جواب داد اما رو سرور به Line 9 گیر داد (سطح دسترسی ! ) :
     Access is denied
    Description: An unhandled exception occurred during the execution of the current web request. Please review the stack trace for more information about the error and where it originated in the code.

    Exception Details: System.ComponentModel.Win32Exception: Access is denied

    Source Error:


    Line 7: Dim Str As String = "C:\Program Files\Internet Explorer\iexplore.exe"
    Line 8: process1.StartInfo.FileName = Str
    Line 9: process1.Start()
    Line 10: End Sub
    Line 11: End Class


    شما وقتی این مسیر رو فراخوانی میکنید وقتی پروژه رو سرور باشه ، ie سیستم کاربر رو که فراخوانی نمیکنید . در واقع ie سرور رو صدا میزنید و سطخ دسترسی رو بهتون نمیده .
    آخرین ویرایش به وسیله Tekyegah : یک شنبه 14 آبان 1396 در 22:56 عصر

  6. #6

    نقل قول: باز شدن مرورگر explorer در asp

    نقل قول نوشته شده توسط Tekyegah مشاهده تاپیک
    رو لوکال جواب داد اما رو سرور به Line 9 گیر داد (سطح دسترسی ! ) :
     Access is denied
    Description: An unhandled exception occurred during the execution of the current web request. Please review the stack trace for more information about the error and where it originated in the code.

    Exception Details: System.ComponentModel.Win32Exception: Access is denied

    Source Error:


    Line 7: Dim Str As String = "C:\Program Files\Internet Explorer\iexplore.exe"
    Line 8: process1.StartInfo.FileName = Str
    Line 9: process1.Start()
    Line 10: End Sub
    Line 11: End Class


    شما وقتی این مسیر رو فراخوانی میکنید وقتی پروژه رو سرور باشه ، ie سیستم کاربر رو که فراخوانی نمیکنید . در واقع ie سرور رو صدا میزنید و سطخ دسترسی رو بهتون نمیده .
    دقیقا
    راهی داره بشه IE سرورو اجرا کرد؟

  7. #7

    نقل قول: باز شدن مرورگر explorer در asp

    خیر دوست عزیز
    سطح دسترسی ندارد

تاپیک های مشابه

  1. باز شدن یک صفحه در صفحه دیگر در asp.net
    نوشته شده توسط nasser_kmd در بخش ASP.NET Web Forms
    پاسخ: 2
    آخرین پست: یک شنبه 10 دی 1391, 16:38 عصر
  2. باز شدن نرم افزار در محیط internet explorer
    نوشته شده توسط parsiyan_mohsen در بخش برنامه نویسی در 6 VB
    پاسخ: 1
    آخرین پست: شنبه 13 شهریور 1389, 01:17 صبح
  3. دستور باز کردن فایل pdf در asp.net
    نوشته شده توسط iekrang در بخش ASP.NET Web Forms
    پاسخ: 4
    آخرین پست: دوشنبه 12 دی 1384, 13:03 عصر
  4. باز شدن Outlook Express در زمان کلیک بر روی لینک
    نوشته شده توسط bebakhshid در بخش ASP.NET Web Forms
    پاسخ: 9
    آخرین پست: جمعه 30 اردیبهشت 1384, 09:32 صبح

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •