نمایش نتایج 1 تا 9 از 9

نام تاپیک: انتقال اطلاعات از یک datagrid به دیتاگریدی در فرم دیگر

  1. #1
    کاربر تازه وارد
    تاریخ عضویت
    بهمن 1385
    محل زندگی
    Babol
    پست
    80

    انتقال اطلاعات از یک datagrid به دیتاگریدی در فرم دیگر

    سلا مهندسین و اساتید عزیز.
    یه سوال داشتم و انتظار دارم پاسخ درست دریافت کنم.
    میخوام از یک دیتاگرید که اطلاعاتش از دیتابیس گرفته میشه، با استفاده از چکباکس، سطرهایی که تیک دار میشن رو به دیتاگرید دیگه در فرم دیگری انتقال بدم.
    یه چیزایی نوشتم.اما فقط یک سطر منتقل میشه.میخواستم راهنمایی کنین.سپاس فراوان



    private void button1_Click(object sender, EventArgs e)
    {


    List<DataGridViewRow> selectedRows = (from row in dataGridView1.Rows.Cast<DataGridViewRow>()
    where Convert.ToBoolean(row.Cells["check"].Value) == true
    select row).ToList();


    foreach (DataGridViewRow row in selectedRows)
    {
    {
    Form1 frm= new Form1 ();


    int i = 0;
    DataGridViewRow r = new DataGridViewRow();
    frm.dataGridView1.Rows.Add(r);
    frm.dataGridView1.Rows[i].Cells["name"].Value = row.Cells["name"].Value.ToString();
    frm.dataGridView1.Rows[i].Cells["family"].Value = row.Cells["family"].Value.ToString();
    frm.dataGridView1.Rows[i].Cells["family"].Value = row.Cells["age"].Value.ToString();
    i++;
    this.Hide();
    frm.ShowDialog();
    }
    }
    }


    آخرین ویرایش به وسیله Iman7228 : یک شنبه 14 آبان 1396 در 21:05 عصر

  2. #2
    مدیر بخش آواتار ژیار رحیمی
    تاریخ عضویت
    مهر 1386
    محل زندگی
    تهران
    پست
    1,095

    نقل قول: انتقال اطلاعات از یک دیتاگرید به دیتاگرید دیگر در فرم دیگر

    سلام خب مشخصه شما متغییر فرم را داخل حلقه تعریف کردی یعنی به ازای هر بار اجرا حلقه for متغییر شما مجدد ساخته میشود.متغییر r را با مقادیر مقداردهی نمایید بعد به DataGrid اضافه کنید.

    private void button1_Click(object sender, EventArgs e)
    {

    List<DataGridViewRow> selectedRows = (from row in dataGridView1.Rows.Cast<DataGridViewRow>()
    where Convert.ToBoolean(row.Cells["check"].Value) == true
    select row).ToList();

    var frm= new Form1 ();
    var r = new DataGridViewRow();
    foreach (DataGridViewRow row in selectedRows)
    {
    r = new DataGridViewRow();
    r.Cells["name"].Value = row.Cells["name"].Value.ToString();
    r.Cells["family"].Value = row.Cells["family"].Value.ToString();
    r.Cells["age"].Value = row.Cells["age"].Value.ToString();
    frm.dataGridView1.Rows.Add(r);
    }
    this.Hide();
    frm.ShowDialog();
    }
    First,solve the problem then write the code

  3. #3
    کاربر تازه وارد
    تاریخ عضویت
    بهمن 1385
    محل زندگی
    Babol
    پست
    80

    نقل قول: انتقال اطلاعات از یک datagrid به دیتاگرید دیگر در فرم دیگر

    ممنونم. چرا خطای Column named name cannot be found میده؟
    با اینکه ستونها تعریف شده ست

  4. #4
    مدیر بخش آواتار ژیار رحیمی
    تاریخ عضویت
    مهر 1386
    محل زندگی
    تهران
    پست
    1,095

    نقل قول: انتقال اطلاعات از یک datagrid به دیتاگرید دیگر در فرم دیگر

    نام ستون ها رو در دیتاگرید منبع چک کنید .در کد شما دوتا نام ستون family ست شده است .من آخریو تبدیل به age کردم احتمالا خطا از اونجا ناشی شده است. موفق باشید
    First,solve the problem then write the code

  5. #5
    کاربر تازه وارد
    تاریخ عضویت
    بهمن 1385
    محل زندگی
    Babol
    پست
    80

    نقل قول: انتقال اطلاعات از یک datagrid به دیتاگرید دیگر در فرم دیگر

    نقل قول نوشته شده توسط ژیار رحیمی مشاهده تاپیک
    نام ستون ها رو در دیتاگرید منبع چک کنید .در کد شما دوتا نام ستون family ست شده است .من آخریو تبدیل به age کردم احتمالا خطا از اونجا ناشی شده است. موفق باشید
    چک کردم ، همه چی درسته مهندس.با کد قبلی فقط یه ردیف رو ثبت میکرد.خطا نمیداد.

  6. #6
    مدیر بخش آواتار ژیار رحیمی
    تاریخ عضویت
    مهر 1386
    محل زندگی
    تهران
    پست
    1,095

    نقل قول: انتقال اطلاعات از یک datagrid به دیتاگرید دیگر در فرم دیگر

    ستون های DataGrid منبع با ستون های Datagrid مقصد یکی هست؟ اگر مشکل همچنان باقیست با کد قبلی خودتان انجام بدهید فقط متغییر Form را خارج از حقله for تعریف کن ببین مشکل حل میشه
    First,solve the problem then write the code

  7. #7
    کاربر تازه وارد
    تاریخ عضویت
    بهمن 1385
    محل زندگی
    Babol
    پست
    80

    نقل قول: انتقال اطلاعات از یک datagrid به دیتاگرید دیگر در فرم دیگر

    ستون های منبع و مقصد یکیه.درواقع از یه دیتاگرید استفاده کردم برای هر دو فرم.
    کد رو به این صورت اصلاح کردم. منتها تعداد سطرهای انتخاب شده رو در فرم جدید انتقال مبده، اما فقط یک سطر دارای اطلاعات و محتویات هست و سطرهای انتخابیه دیگه، خالی از اطلاعات هست





    private void button1_Click(object sender, EventArgs e)
    {
    List<DataGridViewRow> selectedRows = (from row in dataGridView1.Rows.Cast<DataGridViewRow>()
    where Convert.ToBoolean(row.Cells["check"].Value) == true
    select row).ToList();
    Form1 frm = new ّForm1();


    foreach (DataGridViewRow row in selectedRows)
    {
    int i = 0;
    DataGridViewRow r = new DataGridViewRow();
    frm.dataGridViewX1.Rows.Add(r);
    frm.dataGridViewX1.Rows[i].Cells["name"].Value = row.Cells["name"].Value.ToString();
    frm.dataGridViewX1.Rows[i].Cells["family"].Value = row.Cells["family"].Value.ToString();
    frm.dataGridViewX1.Rows[i].Cells["father"].Value = row.Cells["father"].Value.ToString();
    i++;
    }
    this.Hide();
    frm.ShowDialog();
    }



  8. #8
    مدیر بخش آواتار ژیار رحیمی
    تاریخ عضویت
    مهر 1386
    محل زندگی
    تهران
    پست
    1,095

    نقل قول: انتقال اطلاعات از یک datagrid به دیتاگریدی در فرم دیگر

    مشکل این بار به متغییر i برمیگردد، مشابه مشکل قبلی داخل حلقه تعریف شده است که من دیر متوجه آن شدم

    List<DataGridViewRow> selectedRows = (from row in dataGridView1.Rows.Cast<DataGridViewRow>()
    where Convert.ToBoolean(row.Cells["check"].Value) == true
    select row).ToList();
    Form1 frm = new ّForm1();
    int i = 0;
    foreach (DataGridViewRow row in selectedRows)
    {
    frm.dataGridViewX1.RowCount = selectedRows.Count;
    frm.dataGridViewX1.Rows.Add(r);
    frm.dataGridViewX1.Rows[i].Cells["name"].Value = row.Cells["name"].Value.ToString();
    frm.dataGridViewX1.Rows[i].Cells["family"].Value = row.Cells["family"].Value.ToString();
    frm.dataGridViewX1.Rows[i].Cells["father"].Value = row.Cells["father"].Value.ToString();
    i++;
    }
    this.Hide();
    frm.ShowDialog();
    First,solve the problem then write the code

  9. #9
    کاربر تازه وارد
    تاریخ عضویت
    بهمن 1385
    محل زندگی
    Babol
    پست
    80

    نقل قول: انتقال اطلاعات از یک datagrid به دیتاگریدی در فرم دیگر

    بسیار سپاسگزارم از شما مهندس عزیز

تاپیک های مشابه

  1. سوال: انتقال اطلاعات از یک جدول به جدول دیگر در یک پایگاه داده
    نوشته شده توسط NASA's Spaceman در بخش C#‎‎
    پاسخ: 4
    آخرین پست: یک شنبه 27 مهر 1393, 14:15 عصر
  2. پاسخ: 1
    آخرین پست: پنج شنبه 09 آذر 1391, 19:11 عصر
  3. انتقال اطلاعات از یک datagrid view به دیگری
    نوشته شده توسط ali_mnkt در بخش دسترسی به داده ها (ADO.Net و LINQ و ...)
    پاسخ: 3
    آخرین پست: دوشنبه 11 مهر 1390, 21:04 عصر
  4. انتقال اطلاعات از یک دیتابیس به دیتابیسی دیگر
    نوشته شده توسط amin192amin در بخش SQL Server
    پاسخ: 4
    آخرین پست: شنبه 24 شهریور 1386, 13:55 عصر
  5. انتقال اطلاعات از یک جدول به جدول دیگر
    نوشته شده توسط adhami در بخش برنامه نویسی در 6 VB
    پاسخ: 4
    آخرین پست: شنبه 05 اسفند 1385, 08:45 صبح

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •