نمایش نتایج 1 تا 10 از 10

نام تاپیک: بسته شدن برنامه بعد از مدتی که کاربر از آن استفاده نمی کند

  1. #1

    بسته شدن برنامه بعد از مدتی که کاربر از آن استفاده نمی کند

    سلام من یه برنامه دارم که تعداد کاربران زیادی با اون کار میکنند میخوام کنترلی رو برنامه داشته باشم که در صورتیکه کاربر مدت زمان مشخصی مثلا 5 دقیقه با نرم افزار کار نکرد برنامه بصورت اتوماتیک کلوز بشه.
    ممنون از راهنماییتون.

  2. #2
    کاربر دائمی آواتار رامین مرادی
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1389
    محل زندگی
    آذربایجان
    پست
    1,961

    نقل قول: بسته شدن برنامه بعد از مدتی که کاربر از آن استفاده نمی کند

    یه راه سادش اینه که یه تایمر بزار با زمان 1 ثانیه تنظیمش کنی .و یه متغییر سراسری برای شمارنده که با هر بار اجرای تایمر یک عدد به اون اضافه بشه. خب حالا تو تایمر هم چک کن که اگه شمارنده رسید به 300 اونوقت

    Application.Exit();

    رو اجرا کن.
    اما هر جای فرمت که رویداد کلیک اتفاق میافته باید اون شمارنده رو صفر کنی. مثلا رو باتن هات یا رو خود فرمت. یا منوهات.

  3. #3

    نقل قول: بسته شدن برنامه بعد از مدتی که کاربر از آن استفاده نمی کند

    نقل قول نوشته شده توسط رامین مرادی مشاهده تاپیک
    یه راه سادش اینه که یه تایمر بزار با زمان 1 ثانیه تنظیمش کنی .و یه متغییر سراسری برای شمارنده که با هر بار اجرای تایمر یک عدد به اون اضافه بشه. خب حالا تو تایمر هم چک کن که اگه شمارنده رسید به 300 اونوقت

    Application.Exit();

    رو اجرا کن.
    اما هر جای فرمت که رویداد کلیک اتفاق میافته باید اون شمارنده رو صفر کنی. مثلا رو باتن هات یا رو خود فرمت. یا منوهات.
    سلام ممنون مشکلم با کنترل عدم استفاده از برنامس راهی جز رویداد کلیک وجود نداره؟؟؟

  4. #4
    کاربر دائمی آواتار رامین مرادی
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1389
    محل زندگی
    آذربایجان
    پست
    1,961

    نقل قول: بسته شدن برنامه بعد از مدتی که کاربر از آن استفاده نمی کند

    نقل قول نوشته شده توسط mehdi0020 مشاهده تاپیک
    سلام ممنون مشکلم با کنترل عدم استفاده از برنامس راهی جز رویداد کلیک وجود نداره؟؟؟
    میتونید بجای اینکه تو تک تک کلیک ها بنویسید تو رویداد موس اینتر بنویسید. یعنی هر وقت موس وارد فرم شد اون شمارندتون صفر بشه.
    مثل کد زیر


    private void Form1_MouseEnter(object sender, EventArgs e)
    {
    t = 1;
    }


  5. #5

    نقل قول: بسته شدن برنامه بعد از مدتی که کاربر از آن استفاده نمی کند

    نقل قول نوشته شده توسط رامین مرادی مشاهده تاپیک
    میتونید بجای اینکه تو تک تک کلیک ها بنویسید تو رویداد موس اینتر بنویسید. یعنی هر وقت موس وارد فرم شد اون شمارندتون صفر بشه.
    مثل کد زیر


    private void Form1_MouseEnter(object sender, EventArgs e)
    {
    t = 1;
    }

    این کار هم اگه اشتباه نکنم مثل همون رویداد کلیک میمونه برای هر یک از اشیا باید نوشت

  6. #6

    نقل قول: بسته شدن برنامه بعد از مدتی که کاربر از آن استفاده نمی کند

    ساده تر از رویداد کلیک اینه که تو رویداد اکتیو هر فرم شمارنده رو 0 کنی ولی میخوام بدونم روش فنی تر از این راه هم وجود داره یا نه

  7. #7

    نقل قول: بسته شدن برنامه بعد از مدتی که کاربر از آن استفاده نمی کند

    نقل قول نوشته شده توسط mehdi0020 مشاهده تاپیک
    ساده تر از رویداد کلیک اینه که تو رویداد اکتیو هر فرم شمارنده رو 0 کنی ولی میخوام بدونم روش فنی تر از این راه هم وجود داره یا نه
    البته اینم یه مشکل دیگه داره گزارش هاس برنامه من ممکنه چند ساعت طول بکشه و کاربر میتونه گزارش اجرا کنه و بره سراغ یه کار دیگه در اینصورت بعد از مدت زمان مشخص شده برنامه بسته میشه
    میشه برای هر گزارش تایمر تایمر متوقف کرد
    من دنبال اینم که آیا الگریتم کامپوننت یا.... چیزی وجود داره

  8. #8
    کاربر دائمی آواتار رامین مرادی
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1389
    محل زندگی
    آذربایجان
    پست
    1,961

    نقل قول: بسته شدن برنامه بعد از مدتی که کاربر از آن استفاده نمی کند

    نقل قول نوشته شده توسط mehdi0020 مشاهده تاپیک
    البته اینم یه مشکل دیگه داره گزارش هاس برنامه من ممکنه چند ساعت طول بکشه و کاربر میتونه گزارش اجرا کنه و بره سراغ یه کار دیگه در اینصورت بعد از مدت زمان مشخص شده برنامه بسته میشه
    میشه برای هر گزارش تایمر تایمر متوقف کرد
    من دنبال اینم که آیا الگریتم کامپوننت یا.... چیزی وجود داره
    شما میتونید گزارش رو به صورت showdialog() باز کنید.وقبل از باز کردن فرم گزارش تایمر رو خاموش کنید. و بعد از اون باز تایمر رو استارت کنید.به صورت زیر

    timer1.Enabled=false;
    frmGozaresh f=new frmGozaresh();
    f.showDialog();
    timer1.Enabled=True;


  9. #9
    کاربر دائمی آواتار shahryari
    تاریخ عضویت
    اسفند 1390
    محل زندگی
    آذربايجان
    سن
    40
    پست
    1,237

    نقل قول: بسته شدن برنامه بعد از مدتی که کاربر از آن استفاده نمی کند

    برای اینکار خود دات نت یه رویداد داره بنام Application.Idle که زمانی که برنامه بیکار میشه، هندل میشه

  10. #10

    نقل قول: بسته شدن برنامه بعد از مدتی که کاربر از آن استفاده نمی کند

    نقل قول نوشته شده توسط shahryari مشاهده تاپیک
    برای اینکار خود دات نت یه رویداد داره بنام Application.Idle که زمانی که برنامه بیکار میشه، هندل میشه
    ممنون دنبال همچین چیزی میگشتم.

تاپیک های مشابه

  1. بسته شدن برنامه بعد از نشون داده شدن تصویر استارتاپ
    نوشته شده توسط aehsani18 در بخش برنامه نویسی iOS با Objective C و Swift
    پاسخ: 2
    آخرین پست: شنبه 11 اردیبهشت 1395, 16:07 عصر
  2. سوال: خواندن فایلی که برنامه دیگری از آن استفاده می کند
    نوشته شده توسط alireza.tabesh در بخش C#‎‎
    پاسخ: 3
    آخرین پست: یک شنبه 28 دی 1393, 10:27 صبح
  3. بسته شدن برنامه بعد از چرخاندن گوشی لطفا کمکم کنید
    نوشته شده توسط fsalimi در بخش Android Studio
    پاسخ: 5
    آخرین پست: پنج شنبه 02 مرداد 1393, 17:24 عصر
  4. بسته شدن برنامه بعد از بستن صفحه ریپورت
    نوشته شده توسط strong46202 در بخش Access
    پاسخ: 1
    آخرین پست: جمعه 14 بهمن 1390, 22:58 عصر
  5. سوال: بسته شدن برنامه بعد از مدت زمانی مشخص؟
    نوشته شده توسط sajadjamalian در بخش C#‎‎
    پاسخ: 5
    آخرین پست: پنج شنبه 02 دی 1389, 00:34 صبح

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •