نمایش نتایج 1 تا 8 از 8

نام تاپیک: مخفی کردن taskbar در حالت Maximize فرم

  1. #1

    Question مخفی کردن taskbar در حالت Maximize فرم

    سلام.. فرم اصلی من در حالت Maximize باز میشه..ولی مشکل اینجاست که میافته زیر Taskbar.
    تو نت سرچ کردم تنها راه نوشته بود که FormBorderStyle رو بذارم رو حالت None.
    خواستم ببینم راهی غیر از این نیست که فرم بیافته روی Taskbar و حالت فرم Sizible باشه؟؟
    screen.jpg

  2. #2
    کاربر دائمی آواتار رامین مرادی
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1389
    محل زندگی
    آذربایجان
    پست
    1,961

    نقل قول: مخفی کردن taskbar در حالت Maximize فرم

    این کد رو در فرم لود یا سازنده فرم بنویسید ونتیجه رو بگید.

    this.MaximumSize = Screen.PrimaryScreen.WorkingArea.Size;

  3. #3

    نقل قول: مخفی کردن taskbar در حالت Maximize فرم

    اون مشکل حل شد.الان مشکل دیگه ای که دارم اینه که من یه tabControl دارم که فرم هام داخلش باز میشه.یعنی به ازای هر فرمی که قراره باز بشه یک tabPage به صورت برنامه نویسی داخل tabControl ایجاد میکنم .داخل فرم ها Grid دارم که داک کردم به bottom ولی این شکلی نشون داده میشه! یعنی نصف اطلاعات گرید نشون داده نمیشه..
    grid.jpg


    راهکاری دارید؟

  4. #4
    کاربر دائمی آواتار رامین مرادی
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1389
    محل زندگی
    آذربایجان
    پست
    1,961

    نقل قول: مخفی کردن taskbar در حالت Maximize فرم

    نقل قول نوشته شده توسط تبسم ساینا مشاهده تاپیک
    اون مشکل حل شد.الان مشکل دیگه ای که دارم اینه که من یه tabControl دارم که فرم هام داخلش باز میشه.یعنی به ازای هر فرمی که قراره باز بشه یک tabPage به صورت برنامه نویسی داخل tabControl ایجاد میکنم .داخل فرم ها Grid دارم که داک کردم به bottom ولی این شکلی نشون داده میشه! یعنی نصف اطلاعات گرید نشون داده نمیشه..



    راهکاری دارید؟
    خب خدارو شکر.
    گرید رو داخل یه پنل بزارید و داکش رو fill کنید. سپس پنل رو bottom کنید.
    البته بهتر بود کدی که باهاش فرم رو لود میکردید داخل تب اونم میزاشتید تا بررسی کنیم
    آخرین ویرایش به وسیله رامین مرادی : دوشنبه 15 آبان 1396 در 13:35 عصر

  5. #5

    نقل قول: مخفی کردن taskbar در حالت Maximize فرم

    نقل قول نوشته شده توسط رامین مرادی مشاهده تاپیک
    خب خدارو شکر.
    گرید رو داخل یه پنل بزارید و داکش رو fill کنید. سپس پنل رو bottom کنید.
    البته بهتر بود کدی که باهاش فرم رو لود میکردید داخل تب اونم میزاشتید تا بررسی کنیم
    درست نشد:(
    این کد های لود فرم :
    frmReportDrivers reportDrive = new frmReportDrivers(ProjTitle);            reportDrive.TopLevel = false;
    reportDrive.Visible = true;
    reportDrive.FormBorderStyle = FormBorderStyle.None;
    reportDrive.Dock = DockStyle.Fill;
    tabControl1.Visible = true;


    TabPage tabPage2 = new TabPage("گزارش رانندگان");
    tabControl1.TabPages.Add(tabPage2);
    tabPage2.Controls.Add(reportDrive);
    tabControl1.SelectedTab = tabPage2;

  6. #6
    کاربر دائمی آواتار رامین مرادی
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1389
    محل زندگی
    آذربایجان
    پست
    1,961

    نقل قول: مخفی کردن taskbar در حالت Maximize فرم

    اینو هم اضافه کنید

    reportDrive.WindowState = FormWindowState.Maximized;


  7. #7

    نقل قول: مخفی کردن taskbar در حالت Maximize فرم

    نه متاسفانه نشد..نشون نمیده ردیف های آخر رو

  8. #8

    نقل قول: مخفی کردن taskbar در حالت Maximize فرم

    مشکل اینجاست که اسکرول های گرید هم کار نمیکنن ! با اینکه روی Both هست

تاپیک های مشابه

  1. سوال: نمایش taskbar در حالت ماکسیمم کردن پنجره
    نوشته شده توسط dharmaa در بخش WPF
    پاسخ: 6
    آخرین پست: یک شنبه 20 مرداد 1392, 07:00 صبح
  2. پاسخ: 6
    آخرین پست: دوشنبه 23 خرداد 1390, 14:42 عصر
  3. سوال: نمایش دادن taskbar در حالت Muximized فرم
    نوشته شده توسط asgary89 در بخش C#‎‎
    پاسخ: 7
    آخرین پست: یک شنبه 31 مرداد 1389, 10:11 صبح
  4. سوال: مشکل در مخفی کردن TaskBar به صورت انیمیشن
    نوشته شده توسط AmirAmiri در بخش برنامه نویسی در 6 VB
    پاسخ: 5
    آخرین پست: سه شنبه 07 خرداد 1387, 21:28 عصر
  5. مخفی کردن TaskBar در Windows XP
    نوشته شده توسط sm در بخش VB.NET
    پاسخ: 4
    آخرین پست: چهارشنبه 04 آذر 1383, 23:23 عصر

برچسب های این تاپیک

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •