نمایش نتایج 1 تا 5 از 5

نام تاپیک: نرم افزارجمع آوری خبر

  1. #1

    نرم افزارجمع آوری خبر

    من مقداری با پایتون آشنا هستم میخواهم یک نرم افزار بنویسم که این ویژگی داشته باشد
    نرم افزار مورد نظر من باید این ویژگی های را داشته باشد:

    ·جستجو و نمایش اخبار از سایت خبری، خبرگزاری، روزنامه ها و .کانال های تلگرام.. (بر اساس کلید واژه ای که دریافت می کند)·قابلیت جستجو پیشرفته در منابع خبری خاص موردنظر·مشاهده سایت هایی که یک خبر را پوشش داده اند ( بازنشر خبر در سایر سایت ها )
    و.....
    آیا این کار با پایتون امکان پذیر است ؟ چه طوری باید انجام دهم ؟زمانم خیلی کم است لطفاراهنمائی بفرمائید


  2. #2
    کاربر دائمی آواتار sokote_bi_payan
    تاریخ عضویت
    بهمن 1384
    محل زندگی
    پاکدشت - تهران - تبریز - قزوین
    پست
    380

    نقل قول: نرم افزارجمع آوری خبر

    سلام
    بله که امکان پذیره
    اصولا باید یه لیستی از سایت های خبری و کانال های تلگرامی داشته باشید بعد:
    برای خوندن و کار کردن با وب سایت که میتونید از کتابخونه BeautifulSoup استفاده کنید و اچ تی ام التون رو پارس کنید و مطالب رو بکشید بیرون
    برای تلگرام هم می تونید از کتابخونه Telethon (همین امروز باهاش آشنا شدم‌:|) استفاده کنید

  3. #3

    نقل قول: نرم افزارجمع آوری خبر

    من این کد را که در واقع یک وب کراولر را در اینترنت پیدا کردم اما برای اجرا باید اسم برنامه ای که ذخیره کردم به همراه اسم یک سایت برای شروع بدهم امانمی دانم کجاباید این آدرس راوارد کنم یا به عبارتی خروجی این برنامه راچه طور میتوانم ببینم ؟
    import sys, thread, Queue, re, urllib, urlparse, time, os, sys
    dupcheck = set()
    q = Queue.Queue(100)
    q.put(sys.argv[1])
    def queueURLs(html, origLink):
    for url in re.findall('''<a[^>]+href=["'](.[^"']+)["']''', html, re.I):
    link = url.split("#", 1)[0] if url.startswith("http") else '{uri.scheme}://{uri.netloc}'.format(uri=urlparse.urlparse(origLink)) + url.split("#", 1)[0]
    if link in dupcheck:
    continue
    dupcheck.add(link)
    if len(dupcheck) > 99999:
    dupcheck.clear()
    q.put(link)
    def getHTML(link):
    try:
    html = urllib.urlopen(link).read()
    open(str(time.time()) + ".html", "w").write("" % link + "\n" + html)
    queueURLs(html, link)
    except (KeyboardInterrupt, SystemExit):
    raise
    except Exception:
    pass
    while True:
    thread.start_new_thread( getHTML, (q.get(),))
    time.sleep(0.5)

  4. #4
    کاربر دائمی آواتار sokote_bi_payan
    تاریخ عضویت
    بهمن 1384
    محل زندگی
    پاکدشت - تهران - تبریز - قزوین
    پست
    380

    نقل قول: نرم افزارجمع آوری خبر

    کدتون که کلا هیچی معلوم نیست
    ولی تو اون وسط مسطا یه
    sys.argv[1]

    هست
    این یعنی میتونید به صورت آرگومان لینکتون رو ارسال کنید
    مثلا:
    python yourFile.py YOURLINK

  5. #5

    نقل قول: نرم افزارجمع آوری خبر

    باتشکر ازپاسخ های شما
    من تا کنون توانسته ام خبرهای یک سایت براساس کلمه کلیدی ام جستجو کنم ولی می خواهم این خبرها در داخل یک فایل ریخته شود اما اخباری که ریخته کارکترهای بی معنی هستند کد در قسمت زیر آورده شده است
    آیا امکان راهنمائی است[LTR_INLINE][LTR]
    ""=allMatchedStr

    :for matchedContent in matchedContents
    "allMatchedStr+=str(matchedContents)+"\n########## #\n

    thefile = open(r'c:\\1.txt','w')
    thefile.write(allMatched.encode('utf8'))
    ()thefile.close

تاپیک های مشابه

  1. پاسخ: 4
    آخرین پست: چهارشنبه 02 مهر 1393, 11:59 صبح
  2. سوال: جمع آوری خبر از سایتهای خبری
    نوشته شده توسط hno2005 در بخش PHP
    پاسخ: 3
    آخرین پست: یک شنبه 16 مهر 1391, 18:53 عصر
  3. پاسخ: 32
    آخرین پست: پنج شنبه 25 خرداد 1391, 10:27 صبح
  4. جمع آوری خبر از سایتهای خبری
    نوشته شده توسط nasser115 در بخش C#‎‎
    پاسخ: 2
    آخرین پست: جمعه 01 مرداد 1389, 18:47 عصر

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •