نمایش نتایج 1 تا 15 از 15

نام تاپیک: سرچ با سرعت خوب روی dropdownlist با تعداد 30 هزار رکورد

  1. #1

    سرچ با سرعت خوب روی dropdownlist با تعداد 30 هزار رکورد

    سلام.
    بهترین روش برای پر کردن dropdown با تعداد رکورد بالا مثلا 30.000 رکورد چی هست؟ میخوام روی dropdown بشه سرچ کرد. هم روی بروزر pc هم روی بروزر موبایل.

    الان از chosen jquery استفاده می کنم. مشکلش روی تعداد رکورد بالا روی سرچ هست که کنده.

    کسی پیشنهادی داره؟

  2. #2

    نقل قول: سرچ با سرعت خوب روی dropdownlist با تعداد 30 هزار رکورد

    سلام
    میتونی از این استفاده کنی :
    البته من رو 30 هزار رکورد چک نکردم ، ببنیم وضعیتش چطوره

    https://metroui.org.ua/select2.html

    کار کردن باهاش هم آسونه ، کد رو توضیح داده و مثال هم زده .

    میدونید من به چی فکر میکنم ! این که شما 30 هزار رکورد رو وقتی میخواید load کنید و توی select بذارید زمان میبره ! بقیش که java هست و نباید توی سرعت جستجو مشکلی داشته باشید .

    لطفا اگه تست کردید با 30 هزار رکورد نتیجش رو هم اطلاع بدید.

  3. #3

    نقل قول: سرچ با سرعت خوب روی dropdownlist با تعداد 30 هزار رکورد

    نقل قول نوشته شده توسط Tekyegah مشاهده تاپیک
    سلام
    میتونی از این استفاده کنی :
    البته من رو 30 هزار رکورد چک نکردم ، ببنیم وضعیتش چطوره

    https://metroui.org.ua/select2.html

    کار کردن باهاش هم آسونه ، کد رو توضیح داده و مثال هم زده .

    میدونید من به چی فکر میکنم ! این که شما 30 هزار رکورد رو وقتی میخواید load کنید و توی select بذارید زمان میبره ! بقیش که java هست و نباید توی سرعت جستجو مشکلی داشته باشید .

    لطفا اگه تست کردید با 30 هزار رکورد نتیجش رو هم اطلاع بدید.

    دقیقا مشکل منم همینه. لود کردن این 30.000 اطلاعات حدود 4 ثانیه میکشه. dropdown باز میشه اما وقتی میخواد سرچ کنه، سرچش کند انجام میشه.

    منم دقیقا همین فکر شما رو میکنم. وقتی اطلاعات اومده روی مرورگر قرار داره، چرا باید سرچش کند انجام بشه.

  4. #4

    نقل قول: سرچ با سرعت خوب روی dropdownlist با تعداد 30 هزار رکورد

    طول دیتایی که میخواین توی dropdown قرار میدید ، چقدر هست ؟ عدد هست یا عدد و حروف ؟

  5. #5

    نقل قول: سرچ با سرعت خوب روی dropdownlist با تعداد 30 هزار رکورد

    نقل قول نوشته شده توسط Tekyegah مشاهده تاپیک
    طول دیتایی که میخواین توی dropdown قرار میدید ، چقدر هست ؟ عدد هست یا عدد و حروف ؟
    عدد و حرف. طول هر رکورد هم حداکثر 300 کاراکتر

  6. #6

    نقل قول: سرچ با سرعت خوب روی dropdownlist با تعداد 30 هزار رکورد

    آیا select2 قابلیت سرچ روی موبایل هم داره؟
    من روی موبایل چک کردم، به صورت تصویر زیر نمایش داده میشه و نمیشه روش سرچ کرد.

    خونده بودم قابلیت سرچ روی موبایل رو داره. پس چرا اینطوریه؟

    ddl.jpg

  7. #7

    نقل قول: سرچ با سرعت خوب روی dropdownlist با تعداد 30 هزار رکورد

    من تست کردم مشکلی نداشت :

  8. #8

    نقل قول: سرچ با سرعت خوب روی dropdownlist با تعداد 30 هزار رکورد

    اگه مشکلتون با select2 حل نشد .
    بهتون پیشنهاد میکنم از autocomplete خود jquery استفاده کنید . با این تفاوت که مقدار اولیه هنگام load نداشته باشید و بعد از وارد کردن مثلا 3 کارکتر (یا بیشتر) شد با ajax یه select بزنید و تعداد رکوردی که که اون 3 کارکتر رو داره برگردونه .
    اینطوری شما مجبور نیستید که همیشه اون 30 هزار رکورد رو load یا توی اون جستجو کنید .

  9. #9

    نقل قول: سرچ با سرعت خوب روی dropdownlist با تعداد 30 هزار رکورد

    نقل قول نوشته شده توسط Tekyegah مشاهده تاپیک
    من تست کردم مشکلی نداشت :
    ظاهرا ورژن 4 اش موبایل رو ساپورت نمی کنه

  10. #10

    نقل قول: سرچ با سرعت خوب روی dropdownlist با تعداد 30 هزار رکورد

    من با ورژن 3.5.4 و 4.0.3 تست کردم، موبایل رو ساپورت نمی کنن. نمیدونم من باید کاری انجام بدم یا نه.

    من فقط select2.js و select2.css رو به به برنامه اضافه کردم.
    رفرنس هاشم به برنامم اضافه کردم.


    زمانیکه عبارت سرچ شده رو پاک می کنم، زمانیکه همه رو حذف می کنه و دو کاراکتر می مونه، با کندی حذف می کنه. انگار گیر می کنه. این راه حلی داره؟

  11. #11

    نقل قول: سرچ با سرعت خوب روی dropdownlist با تعداد 30 هزار رکورد

    من این عکسی رو که گذاشتم از خود سایتش هست با Firefox و chrome تست کردم درست کار کرد .

    view-source:https://metroui.org.ua/js/metro.js

    ( از ورژن آخر توی سایتشون استفاده کردن )
    نمیدونم چرا برای شما اینطوری میشه .

    در خصوص این مشکلی هم که گفتین ، فکر میکنم به خاطر 30 هزار رکوردی که فرمودید باشه .

    اگه خیلی تو ذوفتون میخوره ... میتونید به کاربرهاتون بگید که برای حذف کلی عبارت ESC بزنن و خودتون تعریف کنید براش ( hot key ) داره خود metro .

    اما من همچنان فکر میکنم اگه autocomplete استفاده کنید ( که بعد از وارد شدن 3 کاراکتر یا بیشتر یه درخواست سمت سرور بفرستید با jquery و بگید حالا رکورد هایی رو بیار که اولش این چند کارکتر وارد شده باشه ، این مشکل وقفه ای که واستون پیش میاد حل میشه ... )

  12. #12

    نقل قول: سرچ با سرعت خوب روی dropdownlist با تعداد 30 هزار رکورد

    نقل قول نوشته شده توسط Tekyegah مشاهده تاپیک
    من این عکسی رو که گذاشتم از خود سایتش هست با Firefox و chrome تست کردم درست کار کرد .

    view-source:https://metroui.org.ua/js/metro.js

    ( از ورژن آخر توی سایتشون استفاده کردن )
    نمیدونم چرا برای شما اینطوری میشه .

    در خصوص این مشکلی هم که گفتین ، فکر میکنم به خاطر 30 هزار رکوردی که فرمودید باشه .

    اگه خیلی تو ذوفتون میخوره ... میتونید به کاربرهاتون بگید که برای حذف کلی عبارت ESC بزنن و خودتون تعریف کنید براش ( hot key ) داره خود metro .

    اما من همچنان فکر میکنم اگه autocomplete استفاده کنید ( که بعد از وارد شدن 3 کاراکتر یا بیشتر یه درخواست سمت سرور بفرستید با jquery و بگید حالا رکورد هایی رو بیار که اولش این چند کارکتر وارد شده باشه ، این مشکل وقفه ای که واستون پیش میاد حل میشه ... )
    لینکی که شما فرستادین مربوط به metro.js هست اما من از metro.js استفاده نکردم. فقط js و css مربوط به select2 استفاده کردم.

    ممکنه به خاطر عدم استفاده از metro.js باشه؟

  13. #13

    نقل قول: سرچ با سرعت خوب روی dropdownlist با تعداد 30 هزار رکورد

    زمان اجرای کوئری روی SQL ، صفر ثانیه است.

    وقتی روی dropdown کلیک می کنم، چهار ثانیه می کشه که لیست رو باز کنه.

    به نظر من مشکل از SQL نیست. چون اطلاعات میاد روی browser قرار می گیره و به احتمال زیاد وقتی میخواد سرچ کنه از اطلاعات روی browser سرچ می کنه.

    من فکر می کنم مشکل جای دیگه است. به نظر من مشکل از این کامپوننت های سرچ دراپ داونه (به عنوان مثال select2)

  14. #14

    نقل قول: سرچ با سرعت خوب روی dropdownlist با تعداد 30 هزار رکورد

    سلام
    خوشحال بودم فکر میکردم مشکلتون حل شده .

    از این 3 تا استفاده کنید :
        <script src="metro/js/metro.js"></script>
    <script src="metro/js/select2.min.js"></script>
    <link href="metro/css/metro.css" rel="stylesheet" />

  15. #15

    نقل قول: سرچ با سرعت خوب روی dropdownlist با تعداد 30 هزار رکورد

    نقل قول نوشته شده توسط resident مشاهده تاپیک
    زمان اجرای کوئری روی SQL ، صفر ثانیه است.

    وقتی روی dropdown کلیک می کنم، چهار ثانیه می کشه که لیست رو باز کنه.

    به نظر من مشکل از SQL نیست. چون اطلاعات میاد روی browser قرار می گیره و به احتمال زیاد وقتی میخواد سرچ کنه از اطلاعات روی browser سرچ می کنه.

    من فکر می کنم مشکل جای دیگه است. به نظر من مشکل از این کامپوننت های سرچ دراپ داونه (به عنوان مثال select2)
    صد درصد مشکل از select sql نیست .

    همونطور که خودتون گفتید وقتی page باز میشه ، فایل های css و js روی سیستم کاربر بارگزاری میشه ... هر دلیلی ممکنه داشته باشه .

    ممکنه از اون 30 هزار رکورد باشه ، یعنی این دیتایی که شما دارید برای مرورگر یا بهتر بگم برای این کاری که شما میخواید انجام بدید یه مقدار سنگین هست به خاطر همین 3-4 ثانیه وقفه داره . ( task manager ویندوز رو بیارید بالا و وقتی صفحه لود میشه و بعد میخواین سرچ کنید ، cpu و ram سیستمتون رو چک کنید ببینید برنامه firefox درصدش چقدر بالا میره )

    یه روش دیگه هم هست واسه تست کردن
    اینکه به جای 30 هزار رکوردتون واسه تست 10 هزار رکورد بذارید اگه دیدید باز هم هنگ میکنه از مقدارتون کم کنید ببنید رو چند رکورد بدون مشکل هست .

    لطفا تست کنید نتیجه رو بگید ...

تاپیک های مشابه

  1. پاسخ: 6
    آخرین پست: دوشنبه 13 مرداد 1393, 09:42 صبح
  2. سرعت اجرای کوئری در جدولی با تعداد ستون بالا
    نوشته شده توسط amir_monster1 در بخش تحلیل و طراحی بانک اطلاعات
    پاسخ: 6
    آخرین پست: جمعه 02 اسفند 1392, 21:10 عصر
  3. پاسخ: 1
    آخرین پست: سه شنبه 02 اسفند 1390, 21:41 عصر
  4. ایجاد شماره سریال با تعداد کاراکتر ثابت از روی داده های متغیر
    نوشته شده توسط parastoo_zamani در بخش مباحث عمومی دلفی و پاسکال
    پاسخ: 7
    آخرین پست: سه شنبه 19 آبان 1388, 10:27 صبح

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •