نمایش نتایج 1 تا 2 از 2

نام تاپیک: اشکال این برنامه کجاست؟

  1. #1

    اشکال این برنامه کجاست؟

    سلام
    من حدود یه هفته ست که سی شارپ رو شروع کردم.تو SharpDevelop یه برنامه نوشتم که اسم کاربرو ازش بگیره و رو دسکتاپ بنویسه(چه سخت!)اما sharpdevelop از برنامه ایراد گرفت.اگه میشه ایرادش رو بگین:

    using System;

    namespace First
    {
    class Program
    {
    string name
    {
    name.Console.Write("Enter Name");
    name.Console.ReadLine();
    Console.WriteLine("{0}",name);
    Console.Write("Press any key to continue . . . ");
    Console.ReadKey(true);
    }
    }
    }

  2. #2
    مدیر بخش آواتار danialafshari
    تاریخ عضویت
    تیر 1387
    محل زندگی
    هر کجا هستم باشم آسمان مال من است
    پست
    2,909

    نقل قول: اشکال این برنامه کجاست؟؟

    با سلام و خیر مقدم به سایت برنامه نویس
    لطفاً قبل از ایجاد تاپیک جستجو کنید و از عناوین مناسب استفاده کرده و کد رو در قالب C#‎ قرار دهید
    قوانین سایت رو مطالعه فرمائید
    کد رو به شکل زیر تغییر دهید:

    using System;


    namespace First
    {
    class Program
    {
    static void Main(string[] args)
    {
    Console.WriteLine("Please Enter Your Name :");
    string name= Console.ReadLine();
    Console.WriteLine("Your name is : ({0})",name);
    Console.ReadKey();
    }
    }
    }



    موفق باشید
    لطفاً از پرسیدن سوال در خصوصی خودداری کنید.
    قبل از ایجاد تاپیک، حتماً قوانین سایت را مطالعه فرمایید.
    قوانین پرسش های دانشجویی
    برای درست وارد شدن کد در قالب C#‎‎‎ سایت، ابتدا کد رو درون Notepad.exe کپی سپس از اونجا به سایت در قالب C#‎‎‎ منتفل کنید
    نرم افزار code manager دستیار برنامه نویسان جهت نگهداری کد ها

تاپیک های مشابه

  1. اشکال این برنامه کجاست؟
    نوشته شده توسط salehvasaleh در بخش C#‎‎
    پاسخ: 1
    آخرین پست: پنج شنبه 28 مرداد 1389, 14:37 عصر
  2. اشکال این برنامه کجاست؟
    نوشته شده توسط alenturing در بخش برنامه نویسی با زبان C و ++C
    پاسخ: 1
    آخرین پست: پنج شنبه 27 اردیبهشت 1386, 11:48 صبح
  3. اشکال این برنامه چیه ؟
    نوشته شده توسط sorrowdancer در بخش برنامه نویسی با زبان C و ++C
    پاسخ: 2
    آخرین پست: چهارشنبه 21 تیر 1385, 04:10 صبح
  4. اشکال این برنامه چیست
    نوشته شده توسط nima_63 در بخش برنامه نویسی با زبان C و ++C
    پاسخ: 0
    آخرین پست: جمعه 08 اردیبهشت 1385, 09:06 صبح
  5. اشکال این کد کجاست؟
    نوشته شده توسط vahid_CPP در بخش برنامه نویسی با زبان C و ++C
    پاسخ: 4
    آخرین پست: چهارشنبه 18 شهریور 1383, 00:08 صبح

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •