نمایش نتایج 1 تا 2 از 2

نام تاپیک: پروژه کامپایلر

  1. #1

    پروژه کامپایلر

    پروژه
    ورودی: آدرس یک فایل متنی شامل کاراکترهای ASCII
    خروجی: آدرس صفحات وب و ایمیلهای موجود در فایل متنی
    مواردی که باید تحویل داده شوند:
    1 . طراحی یک عبارت منظم برای آدرسهای ایمیل
    2 . طراحی یک عبارت منظم برای آدرسهای وب
    3 . تبدیل عبارات منظم به NFA و سپس DFA
    4 . کمینهسازی تعداد حالات DFA
    5 . پیاده سازی نرم افزاری با استفاده از موارد فوق برای استخراج آدرسها از فایل متنی ورودی

  2. #2

    نقل قول: پروژه کامپایلر

    از GCC-4.9 به بعد میتونی مستقیم از regex یا همون regular expression مستقیم در C++‎‎‎‎‎‎ استفاده کنی
    یه مثال:




    int main(int argc, char *argv[])
    {
    std::string url (argv[1]);
    unsigned counter = 0;

    std::regex url_regex (
    R"(^(([^:\/?#]+):)?(//([^\/?#]*))?([^?#]*)(\?([^#]*))?(#(.*))?)",
    std::regex::extended
    );
    std::smatch url_match_result;

    std::cout << "Checking: " << url << std::endl;

    if (std::regex_match(url, url_match_result, url_regex)) {
    for (const auto& res : url_match_result) {
    std::cout << counter++ << ": " << res << std::endl;
    }
    } else {
    std::cerr << "Malformed url." << std::endl;
    }

    return EXIT_SUCCESS;
    }

    اجرا و خروجی:



    0: www.google.de/test.php&id=2#anker stackoverflow www.test.com please work example.com/test
    1:
    2:
    3:
    4:
    5: www.google.de/test.php&id=2
    6:
    7:
    8: #anker stackoverflow www.test.com please work example.com/test
    9: anker stackoverflow www.test.com please work example.com/test
    www.google.de/test.php&id=2#anker stackoverflow www.test.com please work example.com/test


تاپیک های مشابه

  1. تبادل نظر در رابطه با قیمت گذاری پروژه کامپایلر
    نوشته شده توسط mehran901 در بخش برنامه نویسی در 6 VB
    پاسخ: 17
    آخرین پست: شنبه 22 تیر 1392, 13:31 عصر
  2. سوال: پروژه کامپایلر
    نوشته شده توسط neda.a.s در بخش مباحث مرتبط با مهندسی نرم‌افزار
    پاسخ: 0
    آخرین پست: جمعه 01 دی 1391, 12:03 عصر
  3. پروژه کامپایلر همراه با داکیومنت
    نوشته شده توسط tiffany در بخش C#‎‎
    پاسخ: 5
    آخرین پست: پنج شنبه 06 بهمن 1390, 19:13 عصر
  4. سوال: تصحیح پروژه کامپایلر
    نوشته شده توسط mahdi20072008 در بخش الگوریتم، کامپایلر، هوش مصنوعی و ساختمان داده ها
    پاسخ: 1
    آخرین پست: سه شنبه 16 آذر 1389, 17:55 عصر
  5. کامپایلر رایگان برای پروژه ی دلفی !
    نوشته شده توسط Mahmood_M در بخش مباحث عمومی دلفی و پاسکال
    پاسخ: 2
    آخرین پست: یک شنبه 26 مهر 1388, 11:13 صبح

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •