نمایش نتایج 1 تا 3 از 3

نام تاپیک: اشکال در setBounds

  1. #1

    اشکال در setBounds

    سلام من یه jpanel به فرمم اضافه کردم و برای اکشن jbutton تعریف کردم وقتی روش کلیک شد ابعاد پنل من در مکان و سایز مورد نظر من ظاهر بشه




    jpanel.setBounds(0, 1, 167, 285);



    ولی بعد از اینکه سایز فرمم عوض میشه ابعاد و سایز jpanel به حالت اولیه بر میگرده چطوری میتونم از این کار جلو گیری کنم؟
    در ضمن jpanel رو با کامند نساختم توی netbeans از قسمت دیزاین به فرم اضافه کردم

  2. #2
    کاربر دائمی آواتار vahid-p
    تاریخ عضویت
    آذر 1391
    محل زندگی
    تهران
    پست
    1,140

    نقل قول: اشکال در setBounds

    Layout فرمتون اجزای داخل فرم رو از نظر اندازه و مکان قرارگیری تغییر میده به صورتی که شروطی که براش مشخص شده رو حفظ کنه. همیشه هم اینکار رو با آپدیت کردن اندازه و مکان کامپوننتهای زیر مجموعش انجام میده. یعنی نمیتونید یه کامپوننت اندازش رو تغییر بدید و ساختار فرم رو به هم بزنید.

    هرچند setBounds که به هیچ وجه تضمین نمیدم ولی اگر یک JPanel دارید و همزمان setSize, setPreferedSize, setMinimumeSize رو یه اندازه قرار بدید ثابت میمونه (البته Minimume ضروری نیست تا جایی که من دیدم)
    Layoutها سعی میکنن اندازه کامپوننت رو مطابق PreferedSize اشون در نظر بگیرن، بعد هم setSize به این دلیل هست که همون لحظه اندازه رو تغییر بده. وگرنه باید یه تغییری در اندازه ها ایجاد بشه تا LayoutManager بیاد و بر اساس PreferedSize تغییرات رو اعمال کنه. میتونید حالات مختلف رو تست کنید و خودتون ببینید.

  3. #3

    نقل قول: اشکال در setBounds

    نقل قول نوشته شده توسط cnmeysam مشاهده تاپیک
    سلام من یه jpanel به فرمم اضافه کردم و برای اکشن jbutton تعریف کردم وقتی روش کلیک شد ابعاد پنل من در مکان و سایز مورد نظر من ظاهر بشه




    jpanel.setBounds(0, 1, 167, 285);



    ولی بعد از اینکه سایز فرمم عوض میشه ابعاد و سایز jpanel به حالت اولیه بر میگرده چطوری میتونم از این کار جلو گیری کنم؟
    در ضمن jpanel رو با کامند نساختم توی netbeans از قسمت دیزاین به فرم اضافه کردم
    اول تمام اجزای فرمت رو بذار توی یه پنل بعد پنل رو از هر طرف به فرمت بچسبون بعد روی پنل راست کلیک کن از set layout مقدارش رو روی null layout تنظیم کن درست میشه .
    یا اینکه میتونی فقط برای خود فریم این کار رو انجام بدی و دیگه نیاز به پنلی که گفتم نیست فقط تو این روش باید برای فریمت مینیمم سایز تعریف کنی چون اگه مینیمم ساز تعریف نکنی فریمت بدون اندازه نشون داده میشه .
    به نظر من روش اول بهتر و کارا تره دردسر مینیمم سایز رو هم نداره

تاپیک های مشابه

  1. اشکال در مخفی کردن برنامه در Task List win XP
    نوشته شده توسط houshmand در بخش برنامه نویسی در Delphi
    پاسخ: 5
    آخرین پست: پنج شنبه 13 آذر 1382, 21:57 عصر
  2. اشکال در این پوت باکس
    نوشته شده توسط ehsan-ets در بخش برنامه نویسی در 6 VB
    پاسخ: 5
    آخرین پست: چهارشنبه 12 شهریور 1382, 12:35 عصر
  3. اشکال در تابع Convert.ToDateTime
    نوشته شده توسط Erfanian در بخش ASP.NET Web Forms
    پاسخ: 1
    آخرین پست: دوشنبه 10 شهریور 1382, 14:19 عصر
  4. اشکال در sql server و فایل های دانلود شده از سایت مایکروسافت
    نوشته شده توسط amuSoheil در بخش مسائل مرتبط با نصب و راه اندازی
    پاسخ: 6
    آخرین پست: چهارشنبه 22 مرداد 1382, 00:51 صبح
  5. اشکال در combobox
    نوشته شده توسط ario در بخش VB.NET
    پاسخ: 4
    آخرین پست: چهارشنبه 08 مرداد 1382, 05:22 صبح

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •