نمایش نتایج 1 تا 4 از 4

نام تاپیک: بررسی سورس یک برنامه (سوال)

  1. #1
    کاربر جدید
    تاریخ عضویت
    آبان 1396
    محل زندگی
    کرج
    پست
    1

    Question بررسی سورس یک برنامه (سوال)

    سلام، کد زیر رو برای تبدیل نمره 0تا 20 بصورت توصیفی A,B,C,D نوشتم. میخواستم دوستان یه نگاهی بندازن ببینن ایرادات کار چیه؟
    ممنون.
    //tabdil nomre be a,b,c,d


    # include <iostream.h>
    using namespace std;


    int main ()
    {
    float score;
    char factor;


    cin >> score;
    if (score<0)||(score>20)
    {
    cout<< "unavilable score";
    }
    else
    {
    switch (score)
    case (score<=20)&&(score>18)
    cout<<"A";
    break;
    case (score<=18)&&(score>16)
    cout<<"B";
    break;
    case (score<=16)&&(score>12)
    cout<<"C";
    break;
    case (score<=12)&&(score>10)
    cout<<"D";
    break;
    case (score>10)
    cout<<"E";
    break;
    }
    }

  2. #2

    نقل قول: بررسی سورس یک برنامه (سوال)

    using namespace std;
    این رو صریحا استفاده کنی بهتره، مثلا بنویسی
    std::cout<<

  3. #3
    کاربر دائمی آواتار Ananas
    تاریخ عضویت
    آبان 1390
    محل زندگی
    طول 50 و عرض 34 درجه
    سن
    36
    پست
    894

    نقل قول: بررسی سورس یک برنامه (سوال)

    سلام. ایراد این کد تو قسمت سویچ هست. بهتره با ایف بنویسید نه سویچ. یعنی عبارتهای شرطی ای که داخل کیس ها نوشتید رو فقط به شکل ایف و الس های پشت هم بنویسید.
    چون اولا خود score از نوع اعشاری هست و وقتی وارد سویچ میشه به نوع صحیح تبدیل میشه.
    دوما حاصل عبارات شرطی true و false هست که به حالت عدد صحیح میشه 1 و یا 0. که اگر تو مرحله ی کامپایل هم ارور نده (که میده، چون مقادیر کیس باید صریح و مشخص باشن) باز نتیجه اعداد یک تا بیست نمیشه. میشه صفر و یک. پس اگر بخاید به شکل سویچ بنویسید باید اولا score رو عدد صحیح فرض کنید ثانیا اعداد مورد نطر هر کیس رو پشت هم با کاما برای اون کیس بنویسید.
    که به نظر if..else بهتره. مثال:

    if (acore >20)
    ...
    else if (score > 18)
    ...
    else if (score > 16)
    ...
    else if (score > 12)
    ...
    else if (score > 10)
    ...
    else
    ...

  4. #4

    نقل قول: بررسی سورس یک برنامه (سوال)

    سلام. دوست عزیز بخش swich شما کلا ناذرست است. چیزی که شما مقابل case ها نوشتید یک عبارت شرطی است و لذا نتیجه آن 0 یا 1 خواهد بود و ربطی به نمره مورد نظر ندارد. در واقع شما در رابطه با نحوه عملکرد switch دچار سوئ برداشت هستی. در هنگام اجرای switch عبارت مقابل case محاسبه میشه و اگر نتیجه آن برابر با کلید مورد نظر شما باشد عملیات مربوطه اجرا میشوند. چیزی که شما مقابل case ها نوشتی عبارت شرطی است که نتیجه محاسبه آن 0 یا 1 است و ربطی به کلید مورد نظر شما (یعنی نمره فرد) نداره. موفق باشی.

تاپیک های مشابه

  1. گفتگو: سورس یک برنامه ی File Shredder، لطفا بررسی کنید
    نوشته شده توسط clover در بخش برنامه نویسی با MFC و ++Visual C
    پاسخ: 4
    آخرین پست: چهارشنبه 12 خرداد 1389, 14:32 عصر
  2. کمک دیدن سورس یک برنامه اکسس
    نوشته شده توسط MEYSAM60 در بخش Access
    پاسخ: 9
    آخرین پست: شنبه 07 مهر 1386, 12:54 عصر
  3. سورس یک برنامه ی ویراستاری!
    نوشته شده توسط AmiN.TopNeT در بخش برنامه نویسی در Delphi
    پاسخ: 3
    آخرین پست: دوشنبه 07 خرداد 1386, 23:45 عصر
  4. سوال در مورد یافتن اپن سورس یک برنامه.
    نوشته شده توسط roozbehk در بخش برنامه نویسی با زبان C و ++C
    پاسخ: 0
    آخرین پست: دوشنبه 06 فروردین 1386, 22:09 عصر
  5. سورس یک برنامه کاربردی فارسی
    نوشته شده توسط DaneshSoft در بخش VB.NET
    پاسخ: 7
    آخرین پست: جمعه 12 اسفند 1384, 22:42 عصر

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •