نمایش نتایج 1 تا 3 از 3

نام تاپیک: عدم پخش صدا بعد از ریلود کردن اکتیویتی

  1. #1
    کاربر دائمی آواتار ghasem110deh
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1393
    محل زندگی
    تهران
    پست
    1,148

    Question عدم پخش صدا بعد از ریلود کردن اکتیویتی

    سلام به همه :-)
    دوستان من توی اکتیویتی واسه بعضی از رویدادها صدا گذاشتم، بدون مشکل هم اجرا میشن
    مشکل وقتی پیش میاد که کاربر بعد از تموم کردن مرحله بخواد اون مرحله رو دوباره تکرار کنه !!! هیچ مشکلی نیست فقط صداها دیگه پخش نمیشن
    با کد زیر اکتیویتی رو ریلود میکنم :

    // Intent intent = getIntent();
    // finish();
    // startActivity(intent);
    this.recreate();


    تشکر

  2. #2
    کاربر دائمی آواتار ghasem110deh
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1393
    محل زندگی
    تهران
    پست
    1,148

    نقل قول: عدم پخش صدا بعد از ریلود کردن اکتیویتی

    دوستان کسی نمیدونه مشکل از کجاس ؟
    این کلاس پخش صداس :
    public class MusicManager {
    private MediaPlayer mediaPlayer;
    private static MusicManager manager = null;


    public static MusicManager getInstance(){
    if(manager == null){
    manager = new MusicManager ();
    }
    return manager;
    }


    public void initMediaPlayer(Context context, int musicId, float lVolume, float rVolume, boolean looping){
    mediaPlayer = MediaPlayer.create(context, musicId);
    mediaPlayer.setVolume(lVolume, rVolume);
    mediaPlayer.setLooping(looping);
    }


    // public void onCompleted(){
    // mediaPlayer.setOnCompletionListener(new MediaPlayer.OnCompletionListener() {
    // @Override
    // public void onCompletion(MediaPlayer mp) {
    // mediaPlayer.stop();
    // }
    // });
    // }


    public void startPlaying(){
    mediaPlayer.start();
    }


    public void stopPlaying(){
    mediaPlayer.stop();
    }
    }


    اینم توی اکتیویتی :
    private void playMusic() {
    MusicManager.getInstance().initMediaPlayer(this, R.raw.music, 40, 40, true);
    MusicManager.getInstance().startPlaying();
    }


    الان وقتی وارد اکتیویتی بعدی هم بشی دیگه صداها پخش نمیشن !!!
    آخرین ویرایش به وسیله ghasem110deh : دوشنبه 22 آبان 1396 در 16:39 عصر

  3. #3
    کاربر دائمی آواتار ghasem110deh
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1393
    محل زندگی
    تهران
    پست
    1,148

    نقل قول: عدم پخش صدا بعد از ریلود کردن اکتیویتی

    دوستان مشکل با این تیکه کد حل شد (مشخص هم هست چیه دیگه)
    mediaPlayer.setOnCompletionListener(new MediaPlayer.OnCompletionListener() {
    @Override
    public void onCompletion(MediaPlayer mp) {
    mp.stop();
    mp.reset();
    }
    });

تاپیک های مشابه

  1. سوال: عدم ثبت اطلاعات بعد از Refresh کردن صفحه
    نوشته شده توسط programmer755 در بخش ASP.NET Web Forms
    پاسخ: 4
    آخرین پست: سه شنبه 22 اردیبهشت 1394, 17:18 عصر
  2. عدم شروع بکار سرویس بعد از روشن کردن وسیله
    نوشته شده توسط gilas1368 در بخش Android Studio
    پاسخ: 3
    آخرین پست: جمعه 11 مهر 1393, 22:15 عصر
  3. سوال: عدم اچرای سایت بعد از آپلود کردن فایل های aspx بر روی هاست
    نوشته شده توسط youngprogramer در بخش ASP.NET Web Forms
    پاسخ: 3
    آخرین پست: جمعه 25 بهمن 1392, 22:23 عصر
  4. عدم کاهش حجم بانک بعد از پاک کردن عکس ها
    نوشته شده توسط مهدی رحیم زاده در بخش C#‎‎
    پاسخ: 16
    آخرین پست: جمعه 21 بهمن 1390, 21:38 عصر

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •